Arama sonuçları: *

1. ismaildddx

Bilgisayarım ağa bağlı windows bağlanamıyor

Ağ Bağlantısı Yok Lütfen ağ ayarlarınızı denetleyin ve yeniden deneyin. [2603] [H2 id='Ltfen+a+ayarlarnz+denetleyin+ve+yeniden+deneyin.+2603']Lütfen ağ ayarlarınızı denetleyin ve yeniden deneyin. [2603][/H2]
  2. ismaildddx

Bilgisayarım ağa bağlı windows bağlanamıyor

Merhaba bilgisayarım internete bağlı ethernet kablosuyla google a giriliyor ancak windows algılamıyor mesela defender ı açtım açılmadı giriş yapamadı güncellemeleri kontrol et diyorum o da olmuyor
  3. ismaildddx

Display Port seçemiyorum

merhaba bilgisayarı monitöre bağladım monitör ayarlarına giriyorum hdmı 1 hdmı2 ve display port seçenekleri var hdmı1 e basıyorum seçiyor sinyal yok diyor 2 ye basıyorum seçiyor sinyal yok diyor display portun üstüne geliyorum tıklasamda seçilmiyor ekran kartı da display port kablosuyla bağlı
  4. ismaildddx

Papara başka bankadan para alamıyorum

Banka havalesi alamıyorum arkadaştan o sıkıntı oluyo umarım düzelir
  5. ismaildddx

Bu ne zaman düzelir ki
  6. ismaildddx

hesabın başkasına ait banka hesabından para almaya uygun olmadığı için para yatırma işlemi gerçekleşmedi. Yanıtı alıyorum önceden böyle bişey yoktu 1 hafta öncesine kadar ama şu anda papara böylr bişeye izin vermiyor
  7. ismaildddx

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Tamamdır şimdi düzeldi bios piliyle birlikte hepsini tekrar çıkardık taktım
  8. ismaildddx

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba Bilgisayarı temziliyim dedim ekran kartını ramini çıkarttım en son geri taktım hepsini asus monitor display port sinyal yok hatası vermeye başladı ekran kartını söktüm geri taktım ramleri söktüm geri taktım yine olmadı az önce bios pilini çıkarttım geri taktım yine olmadı
  9. ismaildddx

Valorant vp kodları nasıl alınır

o zaman yorumlar vs sahte
  10. ismaildddx

Valorant vp kodları nasıl alınır

merhaba instagramda gördüm 99 tl ye random vp kodları satıyorlar ve bazen yüksek miktarda vp çıkıyor . bu kodları nasıl buluyorlar aklıma takıldı
  11. ismaildddx

Çözüldü✓ Uçak modu butonu çalışmıyor ve wifi gözükmüyor

merhaba leptopun modeli asus tuf gaming f15 fx506he bilgisayarda wifiler gözükmüyor yalnızca ethernet oluyor ... durduk yere bir anda gitti wifi bu modele ait güncel asus driverını yükledim ancak olmadı . bilgisayarın güncellemesi varmış onu yaptım yine olmadı ... uçak modunuda açamıyorum...
  12. ismaildddx

Leptop yeni olmasına rağmen çok ısınıyor

hocam nedir o ayarlar
  13. ismaildddx

önerdiğiniz bir soğutucu var mı hocam
  14. ismaildddx

masada kullanıyorum
  15. ismaildddx

merhaba dizüstü bilgisayarımın modeli Asus TUF Gaming F15 FX506HE-HN336 yeni almıştım valorant giriyorum ekran kartı 83 89 derece arasında işlemci 80 90 derece arasında .... boştayken 57 60 derece oluyor ekran kartı .. sizce ne yapmam lazım sistem özellikleri ekran kartı : NVIDIA...
  16. ismaildddx

Çözüldü✓ Bios ayarlarına girdim çıktım bilgisayar mavi ekran vermeye başladı

evet kuruluydu ancak bilgisayar açılmadıgı için giremiyorum
  17. ismaildddx

format atılmıyor hiçbir şekide hata alıyorum 1691605779 hocam leptopun kasasını açmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok mu iadede sıkıntı çıkarabilirler kasayı açtım diye
  18. ismaildddx

Bios ayarlarına girdim default a bastım ve ardından load default settings dedi bende ok bastım ardından mavi ekran gelmeye başladı ve sorun giderici den bilgisayarı sıfırlamaya çalıştığımda '' Sistem geri yüklemesi için geri yüklenecek Windows yüklemesi belirtmelisiniz'' uyarısı aldım...
  19. ismaildddx

ASUS Tuf Gaming F15 Fx506he-hn335 Laptop 144 HZ Gözükmüyor

Merhaba ASUS Tuf Gaming F15 Fx506he-hn335 Modelini almıştım ancak 64 hz de kalıyor başka herhangi bir seçenek de yok normalde 144 hz olması lazım ayarlara giriyorum youtube da gösterilenleri yapmaya çalışıyorum yine aynı başka seçenek göüzkmüyor hiçbir şekilde ..
  20. ismaildddx

Spotify para kazanma

merhaba Spotify da birçok ünlünün çıkmamış şarkıları var farklı sanatçı profillerinde ve bu insanlar başkalarının yaptığı müzikten para kazanyıor örneğin herhangi bir şarkıyı speed up yapıp spotifya yüklüyorlar telif hakları vs sıkıntı olmuyor mu bunu yapan birçok profil var hatta bir milyon...
Geri