Arama sonuçları: *

1. CCxCreative

Steam hadi kart ile alışveriş yapamıyorum neden?

bir bakayım öneri için teşekkürler
  2. CCxCreative

denedim malesef ondada aynı sorunu yaşadım
  3. CCxCreative

ancak önceden alışveriş yapabildim şimdi neden yapılmıyor 1731530319 malesef açık
  4. CCxCreative

hadi kartımda alacağım oyun fiyatının neredeyse 2 katı para var ancak işlem yaptıktan sonra para kesiliyor 15-20 saniye sonra iade ediliyor nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler.
  5. CCxCreative

İndirimde Krampon Arıyorum.

Halı Sahada Kullanmak İçin Dişli Krampon Arıyorum.Bütçem 1600 1800 Civarı Nike Önceliğim iyi bi indirm varsa bütçe artabilir puma adidas vs olabilir. Şimdiden teşekkürler.
  6. CCxCreative

Yardım 2 Adet Flash Bellek Öneri

2 Farkşı Flash Bellek Alacağım. 1. Bellek Minimum 128 gb Olsun Hızı Çok Önemli Değil Ama Çok Yavaşta Olmasın :) (Duruma göre 64 Olabilir) 2. Bellek Hafızasının Fazla Olmasına Gerek Yok Annem İçin Müzik Atacağım İçine. (F/P Olursa İyi Olur.)
  7. CCxCreative

Bu Nedir Yüzde 95 cpu kullanıyo

evet öyle yaptım videodada öyleydi en azından kafamda soru işareti kalmadı teşekkürler
  8. CCxCreative

tarattıktan sonra böyle oldu bende dosya konuma gittim videoda nasıl silineceğini gösteriyorlardı bende öyle yaptım silindi ama yinede çok teşekkürler vakit ayırdığınız için
  9. CCxCreative

şimdiden böyle oldu 1720732911 yaptım ama hala gözüküyor görev yöneticissinde
  10. CCxCreative

daha 6 gün önce aldım sistemi başka bir şey yapamazmıyım 1720732397 o nedir
  11. CCxCreative

Fps Drop Yiyorum Nedeni Ne Olabilir?

o nedir
  12. CCxCreative

virüs olabilir mi
  13. CCxCreative

Fps Drop Yiyorum Nedeni Ne Olabilir?

Bugün Valorant Oynarken Fps drop yedim ve oyundan çıktım. Daha sonra Oyunda Kasma ve Donma Sorunu Yaşamay Başladım. Msı afterborne indirdim ve işlemci kullanım oranı arada yüzde 0 a dşüyor ortalama yüzde 40 larda dolaşıyor nedeni ne olabilir ve ne yapabilirim. Rtx 3080 R5 7500F ikilim...
  14. CCxCreative

Epic Games Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Uygun Fiyata Oyun Alacağım. Steam Yaz İndirimlerine Baktım 4-5 Tane Oyun Satın Aldım. Ama Epicteki İndirimleride Merak Ediyorum Bu Kampanya Ne Zaman Başlıyor?
  15. CCxCreative

Yardım 20-25 bin arası gündelik kullanım ve hafif oyun için laptop önerisi

Birde biraz daha ucuz bir model daha önerebilir misiniz?? Şimdiden teşekkürler 1720554412 biraz sade görünümlü olursa çok daha iyi olur
  16. CCxCreative

Yardım 20-25 bin arası gündelik kullanım ve hafif oyun için laptop önerisi

Gündelik işler için kullanacağım. Ders film vb. Arada hafif büyüklükte oyunlar oynarım. Minecraft vb.
  17. CCxCreative

Yardım Açık dünya oyunu önerebilir misiniz..?

Watch Dogs 2 Mafia 1-2 definaty edition Ghost Recon Willdland Slepping dogs
  18. CCxCreative

Yardım Bu Ölü Piksel Midir?

evet burada aynı şekilde gözüküyor ileride bir sorun çıkarır mı 1720363461 yoksa sadece görüntü olarak mı kötü gözükür
  19. CCxCreative

Kariyer için PES 19 vs FIFA 18 vs FC 24

gerçekçilik istiyorsan fc24 nostalji istiyorsan pes 19
Top Bottom