FurMark Test Sonuçlarım Nasıl?

kartın bakıma ihityacı var görünüyor termal macun ve pedlerini değiştirmelisin bir de undervolt yaparsan gayet serin çalışır fakat sıfır kartın 1 yılda böyle sıcaklık değerleri vermesi anormal çok fazla mı oyun oynadın ya da miningmi yaptın

kartın bakıma ihityacı var görünüyor termal macun ve pedlerini değiştirmelisin bir de undervolt yaparsan gayet serin çalışır fakat sıfır kartın 1 yılda böyle sıcaklık değerleri vermesi anormal çok fazla mı oyun oynadın ya da miningmi yaptın
Oyun fazla oynadım diyebilirim :D
Mining Yapmadım.

sıfırlayıp tekrar bir test yaparmısınız
Ayarları Sıfırladım Testi Tekrar Yaptım Fan yine %96'larda Sıcaklık 74-75 Derece Arasında Değişiyor. Ayarlar 2K ve 8x msaa olduğunda sistem daha çok zorlanıyor birde değilmi?
Teşekkürler Tekrardan.

Ayarları Sıfırladım Testi Tekrar Yaptım Fan yine %96'larda Sıcaklık 74-75 Derece Arasında Değişiyor. Ayarlar 2K ve 8x msaa olduğunda sistem daha çok zorlanıyor birde değilmi?
Teşekkürler Tekrardan.
Furmark zaten kartı test etkmek için var. 76 dereceler falan bu kart için normal ama 98 fan harbici anormal. Yapabılecegın sey cok ama ısten anlamıyorsan bırak oyle kalsın.

Hocam kartın test sırasında hotspotunu da atabilir misiniz? Hwmonitör uygulamasını açın testi başlatmadan önce test açıkken bi 8-10 bekleyin öyle SS atın hwmonitörü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,410
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri