CCxCreative
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
- Konu Sahibi Konu Sahibi
SıfırKart sıfır mı, ikinci el mi?
SıfırKart sıfır mı, ikinci el mi?
Oyun fazla oynadım diyebilirimkartın bakıma ihityacı var görünüyor termal macun ve pedlerini değiştirmelisin bir de undervolt yaparsan gayet serin çalışır fakat sıfır kartın 1 yılda böyle sıcaklık değerleri vermesi anormal çok fazla mı oyun oynadın ya da miningmi yaptın
Ayarları Sıfırladım Testi Tekrar Yaptım Fan yine %96'larda Sıcaklık 74-75 Derece Arasında Değişiyor. Ayarlar 2K ve 8x msaa olduğunda sistem daha çok zorlanıyor birde değilmi?sıfırlayıp tekrar bir test yaparmısınız
Furmark zaten kartı test etkmek için var. 76 dereceler falan bu kart için normal ama 98 fan harbici anormal. Yapabılecegın sey cok ama ısten anlamıyorsan bırak oyle kalsın.Ayarları Sıfırladım Testi Tekrar Yaptım Fan yine %96'larda Sıcaklık 74-75 Derece Arasında Değişiyor. Ayarlar 2K ve 8x msaa olduğunda sistem daha çok zorlanıyor birde değilmi?
Teşekkürler Tekrardan.
TeşekkürlerFurmark zaten kartı test etkmek için var. 76 dereceler falan bu kart için normal ama 98 fan harbici anormal. Yapabılecegın sey cok ama ısten anlamıyorsan bırak oyle kalsın.
Asus Tuf Gaming Rtx 3080 OC Editionkartın modeli neydi bide hocam
Sıfır
oooooooAsus Tuf Gaming Rtx 3080 OC Edition