Arama sonuçları: *

1. F

AMD Ryzen 5 3600 Sistem Toplama

ram adedi 2 adet görselde mevcut dikkatli bakın 3600 mhz 2*8 gb kasa konusunda hava akışı serinlik iyi olduğu sürece markanın önemi varmı ? senin önerin nedir
  2. F

önerin nedir ?
  3. F

sağ tarafta adet kısmı 2 tane görsele tekrar bak istersen
  4. F

rame 8 daha mı ekleyeyim ? 16 zaten ram
  5. F

daha önce asrock x570 seçmiştim onada bi dünya eleştiri geldi anlamış değilim bazıları uzanamadığı ciğere mındar diyor başka bir açıklaması yok sanırım. :)
  6. F

yorumun için teşekkürler en azından bazıları gibi rencide edici olmamış saygı ile yaklaşmışsın :) , ekran kartı konusunda zaten kararsızım bu kadar bütçem yok ama zorlamaya çalışıyordum inceleyeceğim, monitör kısmını gamepower, rampage, vs... monitörler hakkında çok fazla eleştiri var nette...
  7. F

evet söylediğin ssd ler kalite marka olarak bundan iyi olduğu için mi değiştirmeliyim ? parçaların uyumluluğu konusunda olmayan bir şey var mı ?
  8. F

önerin için teşekkürler bakayım bi
  9. F

ssd konusunda m2 kullanmayı tercih ediyorum normal ssd değil , gerekli durumda harici 1 tb mevcut ona aktarım sağlarım kasa değişmesi konusunda markadan kaynaklı mı ucuzluğundan kaynaklı mı ben şunu düşünüyorum gerekli hava akışı soğutma sağlandığı taktirde markanın benim için önemi yok 4*120...
  10. F

Arkadaşlar tekrar merhaba, son revize haliyle bu şekilde yorumlarınızı alabilir miyiz. yine çok kötü bi sistem olmuş diyenleriniz olacaktır 11 k ya çok şahane sistemler toplanır diyeniniz olacaktır, çoğu kişi normal ssd ekleyip, 3600 mhz altı ramler kullanıp, ryzen 5 3600 işlemci altını...
  11. F

AMD Ryzen 3600 ile Sistem Toplama

iyice abarttıız ha yok o paralara 2070 alırmış bu özelliklerden düşmeden ekle bakalım da görelin nasıl topluyorsun 7-8 k ya 2070 i
  12. F

herkes neden belirli markalara yöneliyor bu kasayı bi kere kuracağız sabit kalacak sonuçta iyi soğutma olması durumunda fazla birşeye gerek yok önü açık mesh kasa 3*120+ 1*120 fan da mevcut daha ne olsun?
  13. F

teşekkürler iyi yorum yapanlarda varmış :)
  14. F

hocam çok farklı şeyler düşünüyoruz ben 3600 işlemci eklemişim siz 2700 e düşürmüşsünüz ben 3600 mhz corsair ram eklemişim siz 3000 mhz team force eklemişsiniz ben m anakart eklemedim siz m anakart eklemişsiniz ben m2ssd eklemişim siz normal ssd eklemişsiniz tüm sistemde sizinki ile...
  15. F

nedeniniz ?
  16. F

çok farkeder mi
  17. F

sadece oyun için diyemem , öncelik oyun fakat ilerde neler yapabileceğiz ona göre garanti olsun diye böyle bir şey topladım
  18. F

önerin nedir ?
  19. F

varmı önerebileceğin ürün örnek olarak ?
  20. F

psu biliyorum biraz yüksek uyumluluğu konusunda fikriniz var mı
Geri