AMD Ryzen 5 3600 Sistem Toplama

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar tekrar merhaba, son revize haliyle bu şekilde yorumlarınızı alabilir miyiz. yine çok kötü bi sistem olmuş diyenleriniz olacaktır 11 k ya çok şahane sistemler toplanır diyeniniz olacaktır, çoğu kişi normal ssd ekleyip, 3600 mhz altı ramler kullanıp, ryzen 5 3600 işlemci altını kullanıp, uçuk fiyatlı adı marka diye kasalar kullanıp bak bu daha iyi oldu diyenlere de saygı duyuyorum fakat bu performansın üstüne koyabilecek ve fiyatı artmayacak şekilde hatta düşecek şekilde eklemeler yapabiliriz..
Abartı olmuş dediğiniz kısımları ve olabilecek değişimleride belirtirseniz şimdiden teşekkürler.

EKR1.webp
EKR2.webp

SSD Kingston A2000 ile veya XPG SX8200 ile değiştirilmeli.
Kasa değişmeli.
Onun haricinde çok güzel olmuş.
Ekran kartını AMD düşünüyor musunuz?

SSD Kingston A2000 ile veya XPG SX8200 ile değiştirilmeli.
Kasa değişmeli.
Onun haricinde çok güzel olmuş.
Ekran kartını AMD düşünüyor musunuz?

ssd konusunda m2 kullanmayı tercih ediyorum normal ssd değil , gerekli durumda harici 1 tb mevcut ona aktarım sağlarım

kasa değişmesi konusunda markadan kaynaklı mı ucuzluğundan kaynaklı mı ben şunu düşünüyorum gerekli hava akışı soğutma sağlandığı taktirde markanın benim için önemi yok 4*120 fan mevcut önü mesh kasa yeterli değil mi ?

ekran kartı tavsiyeni söyleyebilirsin, nvidia daha iyi değil midir şuan için

Arkadaşlar tekrar merhaba, son revize haliyle bu şekilde yorumlarınızı alabilir miyiz. yine çok kötü bi sistem olmuş diyenleriniz olacaktır 11 k ya çok şahane sistemler toplanır diyeniniz olacaktır, çoğu kişi normal ssd ekleyip, 3600 mhz altı ramler kullanıp, ryzen 5 3600 işlemci altını kullanıp, uçuk fiyatlı adı marka diye kasalar kullanıp bak bu daha iyi oldu diyenlere de saygı duyuyorum fakat bu performansın üstüne koyabilecek ve fiyatı artmayacak şekilde hatta düşecek şekilde eklemeler yapabiliriz..
Abartı olmuş dediğiniz kısımları ve olabilecek değişimleride belirtirseniz şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Anakart konusunda tuf b450-pro modeli daha güçlü ona yönel bence. fiyatlar aynı gibi

ssd konusunda m2 kullanmayı tercih ediyorum normal ssd değil , gerekli durumda harici 1 tb mevcut ona aktarım sağlarım

kasa değişmesi konusunda markadan kaynaklı mı ucuzluğundan kaynaklı mı ben şunu düşünüyorum gerekli hava akışı soğutma sağlandığı taktirde markanın benim için önemi yok 4*120 fan mevcut önü mesh kasa yeterli değil mi ?

ekran kartı tavsiyeni söyleyebilirsin, nvidia daha iyi değil midir şuan için
Yazdığım SSD'ler M.2 zaten.
Kasa marka çekincemden dolayı, güveniyorsanız alabilirsiniz.
Ekran kartı olarak da aralarında az bir performans farkı olmasına karşın fazla uygun fiyatlı olan RX 5700XT tercih edebilirsiniz.

Yazdığım SSD'ler M.2 zaten.
Kasa marka çekincemden dolayı, güveniyorsanız alabilirsiniz.
Ekran kartı olarak da aralarında az bir performans farkı olmasına karşın fazla uygun fiyatlı olan RX 5700XT tercih edebilirsiniz.
evet söylediğin ssd ler kalite marka olarak bundan iyi olduğu için mi değiştirmeliyim ?
parçaların uyumluluğu konusunda olmayan bir şey var mı ?

Hayır, daha güçlü değil. Ayrıca BIOS arayüzü de kısıtlı.

dünyaca ödül almış bıos kullanıyor. ayrıca daha güçlü plus değil yazdığım pro modeli.

monitorunu beğenmedim açıkcası(şahsen çok büyük gereksiz tabi sizin kullanım amacınızı bilmiyorum bu şahsi görüşümdür yanlış anlamayın), kasa zevki tartışılır. toshıba ocz serısı ssd lerde bir ara sorun vardı diye biliyorum bence m2ssd ıcın butçe yetiyorsa samsung kullanın derim. Bence güzel sistem şimdiden hayırlı olsun :)

Ekram kartı olarak tuf 3 rx 5700 xt alabilirsim kesinliklr f/p kendimde kullanıyorum internette sıcaklık problemleri var diyenler vardı başta korkuyordum elime geçtikten sonra 71 derecenin üstüne görmedim anakart olarak yine asus tuf pro GAMİNG b450 ana kartını düşünebilirsin 4400 mhz kadar destekli ve orta üst segment bir anakart ayrıca çok şık bir ince ve hafif rgb aydınlatması var monitör olarak kesinlikle gamepowerın 144 hz 1ms monitörünü al şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel bir şey donanım arşiv incelemesini yaptı bş göz at ama 1hafta önceki olan video değil monitörün arkası kırmızı o video ? ama senin yerinde olsam tek tek toplayacağıma takip eder daha kaliteli bir sistem alırım yakında gelir zaten video

evet söylediğin ssd ler kalite marka olarak bundan iyi olduğu için mi değiştirmeliyim ?
parçaların uyumluluğu konusunda olmayan bir şey var mı ?
Bu SSD'nin sağlığının kısa sürede düşüş yaşadığını okumuştum yabancı forumun birinde. Kingston A2000 de uygun fiyatlı zaten. :D
Parçalar uyumlu.
Şimdiden hayırlı olsun. :D

dünyaca ödül almış bıos kullanıyor. ayrıca daha güçlü plus değil yazdığım pro modeli.
Bakın size bir liste atacağım. (Reddit kaynaklı)
Buradan iki anakartı karşılaştırın.
ASUS, B450 serisinde biraz daha giriş seviyesi VRM'ler kullanıyor.
AsRock önerecektim OC potansiyelinden dolayı ama, Tomahawk da tam bir füze zaten. B450 anakartların en güçlülerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,801
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri