Arama sonuçları: *

• Users: abays
  • Order by date
  1. abays

Korsan oyuna arkadas ekliyememe! (bu konu yasakmi bilmiyom)

sagol canoooooo
  2. abays

HeeEEEEeeeeeeeeeeeeeeeee. eywallah KIRAL
  3. abays

Steamripden REPO indirdim online calisiyor ama istek atinca Spacewar oynundan atmisim gibi gosteriyo bunu gecmemin bir yolu var mi?? Sebebini biliyorum stamapilarinii kullanmasi icin bu oynun kiligina giriyor. Random sunuculara katilabiliyorum, ama ne istek atabiliyorum ne de girilen oyuna...
  4. abays

Yardım The Witcher 2 Logoda Takiliyor

sorunu cozdum. oynu sildim
  5. abays

ps3 battlefield 3 türkçe yama bulamıyorum

ps3 u bozdum
  6. abays

Yardım MSI katana gf66 12uc termalpad kac mm?

basliktan gordugumuz gibi, msi katana gf66 12uc laptopumun termalpadi kac mm?
  7. abays

Cok onemli bir sinav var HAZIR DEGILIM

Ve orutum kusuruma bakmayin anlik bir stres patlamasiyla anlatmak istedim derdimi. aslinda zenci lisesi degil sadece dil bilgisi yetersiz olan ogrencilerin cogu afrika bolgesinden geldigi boyle olmus. ama yapabilecegim birsey yok sadece bu kisa zamanda kapabilecegim bilgileri ogrenip sinava...
  8. abays

Cok onemli bir sinav var HAZIR DEGILIM

herkese merhaba oncelikle Ben 16 yasinda bir lise ogrencisiyim fransaya yaklasim 3 sene once gelmistim. Ortaokulda fraansizca hocam oldugu icin DELF sinavindan iki kere gecim ve A2 seviyesinde fransizca diplomasi edindim. 2 sene sonra liseye gectim. Lisenin fransizca ogretmenin ( dil bilgisi...
  9. abays

Çözüldü✓ Ekran kartim oluyor mu? ( noktali o )

herkeze iyi aksamlar. laptobumun ekrani siyah ekranda gorseldede verdigim gibi siyah ve beyaz nokta agirlikli sekilde olu piksel vermeye basladi. acikcasi cok korkuyorum. ekran kartim oluyor diye. laptobun gecmisini bilmiyorum ama onceki sahibi cok kotu kullanmis. okulun verdigi tableti...
  10. abays

MSI laptop fan hizi ayarlama.

Herkese merhaba. MSI katana gf66 12uc laptobuna sahibim cs2 veya baska oyunlar oynarken normal fan modunca isiniyo. Cooler boostu acinca baya ferahliyor ama fan sesi bol bol geliyor. bu iki ayarin tam ortasi birsey ayarliya bilir miyim? ve ayarliya bilirsem nasil yapacagim.
  11. abays

winRaRda bu dosyayi nasil silecam?

Oynun baslamasi icin bu dosyanin silinmesi gerekiyor ama silemiyom? ekran goruntusunu asagiya biraktim. Silme tusu yok. Nasil yapacagim?
  12. abays

Yardım The Witcher 2 Logoda Takiliyor

Konu uzatmadan hemen soyliyeyim. Torrent'den the WItcher 2 yukledim, oynu kurdum. Oynu calistira basinca, atdigim logoda takiliyor. Oyun cok az kaynak tuketiyor o sirada. +Yonetici olarak calistirdim. +Oynun belki goruntu paketleri yuklenmemistir diye tum kalite ayarlarini denedim. +Steam...
  13. abays

PC sürekli antivirüs kuruyor.

Oje o konudan şansliyim. O zaman umarim tarayıcı değişikliği bu sorunu çözer. :D 1713878636 Sağol teşekkürler
  14. abays

Yok temiz bir pcden temiz kurulum yapmak kulağa daha iyi geliyor. Birde kendi bilgisayarımda yaparsam kurulum dosyalarına bulaşabilir birde bulaşa bilir mi?
  15. abays

İnternet kafa gibi bir yerde isoyu tekrardan usbye yazmam gerekiyor.
  16. abays

Yok onu gördüm benim sıkıntım kendi kendine yapmadı ve o APK yi kurduktan sonra olması. 1713877649 Yanlış yazdım kendi kendine yapmasi
  17. abays

Sa. As. Kardeşle Minecraft oynamak için Android emülatöru olan NOX u kurdum. Sonra APK Minecraft kururarken yanlışlıkla izinsiz yüklenen game.apk yi kurdum. Android hakkinde az buz bilgim var. Virüs olduğunu biliyordum ama bilgisayarıma sıçrayacağını bilmiyordum. Windows defenderdan tam tarama...
  18. abays

Yardım pcie wifi adaptor wifimi gormuyor

sfr internet boximdaki wifiyi yormuyor ama ayni marka baska wifileri goruyor nasil duzelte bilirim?
  19. abays

Bu sistem özelliklerine bu işletim sistemleri olur mi?

2 tane laptop aldım bire linux öbürüne Windows kurmak istiyorum. Linux kuracağım 2gb ram Intel pentium Windows kuracağım 4 GB ram AMD apu c60 Windows tarafında ne önerirsiniz
  20. abays

PSP'nin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?

pspnin ustünde eski usb girişi var ordan şarj edebilirsin yani çalışıp calişmadığinı anlarsin.
Geri