Arama sonuçları: *

1. H

İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Daha fazla Rpm e çıkar mı pump fan girişine bağlasam?
  2. H

Anladım hocam. Peki boştayken 2500 rpm fazla değil mi ? Dün maksimum 3000 E çıktı COD WARZONE’da
  3. H

@somoncum Hocam tekrardan selam, işlemci şuan boşta 45 50 derece arası cpu fan 2500 2600 rpm normal mi ?
  4. H

R7 7800X3D Pbo ayarı ne demek ?

@somoncum
  5. H

@somoncum 7600’de pbo ile fps farkı oluyor mu ?
  6. H

Öneriniz var mıdır kasa yönünde 600watt bir PSU’m var Zalman.
  7. H

R7 7800X3D Pbo ayarı ne demek ?

Arkadaşlar selam yeni soğutucu aldım ve bir çok hocam Pbo ve curve optimizer yapmalısın dedi bunun ne olduğu hakkında bilgi sahibi değilim ve ya nasıl yapıldığı yardımcı olabilir misiniz ? Ona göre biostan tek tek voltaj değerleri girerek deneyeceğim şimdiden teşekkürler.
  8. H

Akşam tekrardan bir bakacağım hocam. Size görüntü atsam pompa yönü yanlış olmuş ya da pompa bu şekilde bozulabilir tarzında yorum yapabilir misiniz ? Yoksa gidip kasa alacağım sanırım fakat para kalmadı artık xD
  9. H

Konuştuğunuz konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim, işlemcim R7 7800x3D, dün testlerini yaptığımda aida64 testinde 70 i geçmedi 3000rpm di fanlar ve oyunlarda 62 yi geçmiyor.
  10. H

Hocam başka türlü kullanamıyorum ama. Sıcaklıklarım çok iyi fakat dikey kullanıyorum şuan yani kasanın önüne taktım radyatörü ters düz şekilde yaptım kasa fanlarını, radyatörün en altına fan sığmadığı için söktüm bir şekilde güzel bir sonuca vardım. Fakat görsel atabilsem size göstereceğim de...
  11. H

@somoncum Hocam merhaba, ben dün kurulumunu yaptım fakat fanların bağlantılarını atarken rgb kabloların eksik olduğunu gördüm, sadece pompada rgb yanıyor diğer fanlarda ekstra kablo bulamadığım için yapamadım. Ve 360mm desteği varmış kasamın evet fakat sadece ön tarafaymış o yüzden bende dikey...
  12. H

4 pinli CPU kablosu var fakat soket 8 pinli

OC yapmam hocam. O zaman takmıyorum doğru mu ?
  13. H

7800X3D hocam 1757099475 İlk defa anakart topluyorum ve baya kafam karıştı, cpu yazılı 8 pinli kabloyu taktım diğeri de 4 pinlik.
  14. H

Arkadaşlar selam cpu kablosunu taktım 8 pinli fakat 2. Bir cpu kablosu ver ve oda 4 pinli fakat diğer soket yeride 8 pinlik, kısacası 4 pinli kabloyu 8 pinlik soketine nasıl takacağım ?
  15. H

Anladım hocam bende sipariş geçeceğim yarın. İncelemeniz için çok teşekkürler. 1757022859 3150 TL’ye geliyor şuanda
  16. H

Hocam merhaba, bu yaptığınız testler işlemciyi full kullandığı için mi bu değerler ? Yani oyunda falan daha düşük sıcaklıklar olduğunu düşünüyorum.
  17. H

Vatan’dan alınan ürün ne zaman kargoya verilir ?

Buda ss
  18. H

Vatan’dan alınan ürün ne zaman kargoya verilir ?

Selamlar, vatandan indirimle anakart aldım 30 Ağustos tarihinde fakat daha ne kargoya verildi ne de bilgi veriliyor saçmalık gibi bir şey, ramleri aldığım yer sinerji ve bugün dağıtıma çıktığını söyledi fakat daha Vatan’dan tık yok. Mağazadan alabilir miyim diye sorduğumda da yardımcı olmuyorlar...
  19. H

Arctic ile aralarında sadece “Marka” ismi olduğunu söylüyorsunuz hocam o zaman. R7 7800x3d için sanırım kararım bu yönde olacak.
Geri