Arama sonuçları: *

1. K

Şimdi ne yapacağım ben??

Ya böyle söylemek kolayda telefon geleli 1 saat olmadı
  2. K

Şimdi ne yapacağım ben??

Düşürdüm ve eski halinden beter yaptım* yazmayı unutmuşum
  3. K

Şimdi ne yapacağım ben??

12 pro telefonumun arkası yere düştüğü için çatlamıştı ve bugün telefon 4-5 günlük tamirden geldi ve ben kılıf takarken elimden kayıp düşürdüm aw ne yapıcam? Babama ne diyeceğim
  4. K

Sizce bu mouse alınabilir mi

Rampage SMX-R125 Cınder siyah Ultra Rgb Işıklı 24000 Dpi Gaming Oyuncu Mouse https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r125-cinder-siyah-ultra-rgb-iikli-24000-dpi-gaming-oyuncu-mouse-p-HBCV00001223VB?magaza=evotech+bilgisayar&url_src=ios-product-detail
  5. K

Valorant satın alma geçmişine girilmiyor?

Valorantta satın alma geçmişine giremedim bende mi sorun var acaba girebilen varsa link atabilir mi ?
  6. K

1000tl gaming mouse arıyorum?

yaklaşık olarak 1000-1200tllik gaming mouse arıyorumda mouse tutuş şeklim fingertip grip
  7. K

Mc de aktif olarak devam eden farmlar?

Enderman çalışıyorsa çok iyi eyw 1691340092 Hangi mob farmını yaptın acaba çok fazla var internette, atabilir misin
  8. K

Knk çoğu olmuyor mesela crepper örümcek farmı denedim olmadı
  9. K

Minecraftta hala geçerli olan farmları bilen biri yazabilir mi (1.20.1 sürümünde)
  10. K

Yardım Sea of thives kulaklıkta ses sorunu?

Olsa kullanırdımda neyse artık,sağol yinede
  11. K

Aynen, nasıl oynuyacağız o zaman çok garp
  12. K

Sea of thives oynarken kulaklığa birşeyker oluyor oyun sesi garipleşmeye başlıyor,aynı kulaklıkta diğer oyunlarda böyle olmuyor kulaklık değiştirp oyuna giryoruk yine aynı şekilde ses garip geliyor?
  13. K

Eski dönem kılıç oyunu önerisi?

Chivalry2 ve bannerlord gibi fiyatı uçuk olmayan oyun önerisi var mı?
  14. K

Yardım İndirdiğim oyunun dosyasını bulamıyorum ?!

Bro vallahi hiçbir yerde yok oyun dosyası oyunu masaüstüne attım özelliklere tıkladım dosya konumu göster yoktu fakat ben oyuna girebiliyordum ve bu oyunuda 3-4 kes silip hep farklı yerlere indirdim
  15. K

Kanka sadece güncellemeleri denetle var bide yükleme konu d disk diyor bu kadar
  16. K

Bilgisayarıma indirdiğim sea of thives xbox game passten indirdim oyuna bir hatadan dolayı giremedim hatayı araştırdığımda dosyalarından bir şey yapılması gerekiyordu da ben oyunu bulamadım(xbox klasöre boştu bütün klasörlere tek tek baktım,,xbod diskine indirmişim gözüküyor ama yok
  17. K

Yardım Laptop buzdolabında çok uzun kaldı sorun olur mu?

Yeni oyunlar indiricem diye 2 gündür açıktı bu gecede full oyun oynayınca çok ısındı sabaha doğru bende koyuyum dedim aptallık ettim 1690125312 Daha açmadım,açmadan önce birşeyler yapmalı mıyım bilmiyorum?
  18. K

Yardım Laptop buzdolabında çok uzun kaldı sorun olur mu?

sıcaklardan dolayı laptopu buzdolabına koyuyum dedim ardından dışarı çıktım çıkarmayı unutmuşum yaklaşık 4-5 saattir buzdolabında bir şey olur mu ?
  19. K

Sinemada online bilet satın alırken öğrenci kartı lazım mı?

Sinemadaki film için internetten bilet alıcam,öğrenci seçeneiğini seçtiğimde öğrenci kartınızıda getirin diyor fakat ben liseye gidiyorum sıkıntı çıkarır mı? 1689547686 lisesi olduğum için öğrenci kartım yok.
  20. K

Hotwhells koleksiyon için en iyi marketler?

Yeni yeni hotwhells koleksiyonu biriktirmeye başladımda bulunabilcek yerler,hangisinin iyi olduğunu nerde anlarız söyleyebilir misiniz acaba?
Geri