Kacakmemet:)
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 1100
yaklaşık olarak 1000-1200tllik gaming mouse arıyorumda mouse tutuş şeklim fingertip grip
şuan bunu kullanıyorum çok iyi ürün hocam![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
connect game’den mi aldınız kaç günde geldişuan bunu kullanıyorum çok iyi ürün hocam![]()
Zirvedeki sensörlerden kullanıyor üstelik kablosuz, güzelmiş.![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Hocam pazartesi verdim salı hiçbirşey yapmadılar çarşamba kargoya verdiler Perşembe geldi başakşehir econnect game’den mi aldınız kaç günde geldi
Irfora Motospeed Darmoshark N3 Kablosuz BT 3 Modlu Oyun espor Faresi 26000DPI 7 tuşlu Optik PAM3395 Dizüstü bilgisayarlar için uygun hafif taşınabilir bilgisayar faresi https://amzn.eu/d/1B27Vtjbeyler n3 mouse amazonda tyh diye bir satıcı 1200 TL'ye satıyor değerlendirmesi yok connect game güvenilir bir firma olmadığını söyledikleri içi oradan almayı planlıyorum sizce almalı mıyım