Arama sonuçları: *

1. berkec34

Aras Kargo kargoyu kaybetti

kargo takip nodan bir şey yapamaz bizim şube şişlide ben süreci sorarım ona onlarla aynı bilgiyi verir takip nodan baksa
  2. berkec34

🔥İndirim Nothing Phone 1 9.750₺ 128GB🔥

Benimde ticari kart nasıl gelcek 8700 e :D
  3. berkec34

ya whatsapp busınes banka uygulaması ve insta vs kullanılcak sadece başka bir şey yok :D belki2 tane alırsamda annem kullanır birini kadın iphone 6s plus kullanıyor. Alınır mı?
  4. berkec34

şu güvenlik durumu nedir? Sonunda hepsiburada gelmiş çekecem burdan ona göre
  5. berkec34

Şubede kaybolmuştur, bizde satış yapıyoruz e ticaret. Sistem öyle. Şimdi diyelim senin kargo yola çıktı aras ona kendi barkodunu yapıştırıyor. merkezden şubeye gönderilmek için araca yüklenince orada da okunur barkod ama sana mesaj gelmez bu sistemde görünür. Demekki kargo şube inmiş barkod...
  6. berkec34

Kargo firmaları genel olarak rezalet, yalnız şöyle bir şey var şimdi diyelim kemerburgaza geldi oraya gelince sana normalde mesaj gelmez takip numaranda gözükür. Eğer sana mesaj geldiyse şubede kargonun barkod okunmuş demektir. Yani orada çalışanlar kaybetmiştir yada hakka girmeyim ama...
  7. berkec34

Cs2 için kulakiçikulaklık mikrofonlu

Valla hiçte çeşit yok kulakiçi kulaklıkta, rusyada varmıdır acaba çeşit oradan getirtsem. Yada gözlükle daha rahat kullanılabilecek kulaküstü mü alsam
  8. berkec34

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik Hiç uğraşmayıp bunu alıp geçsem nasıl olur mikrofonuda var, anakartım iyi bu arada normal 3.5 olsada sorun olacağını sanmıyorum asus rog strix x570f 1762790230 Ses kartın çok iyi herhalde tam bakamadım ama fiyat yüksek gibi
  9. berkec34

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Earbuds-II-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B0C14GFQL8/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2QHN9GTKMBTM9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.NTqSfR0FDdirG6ZzPfBFilwIHcEln_rXSziwzN749EALj6cwBSd2JfG_khm0RHXmJa3oUj7UlBgt1VcTEYyb-IEmj01du_lr5J_V3qFgHT65NDbo9FY_elJs...
  10. berkec34

Valla hiç fark etmez sadece cs2 için kullanacağım iyi ses kasayım yeterli
  11. berkec34

cs2 için kulakiçi kulaklık ve mikrofonlu fiyat performans ürün var mı? Şuanda virtuoso se kullanıyorum ama hem padler çok kötü oldu hemde bi yerden sonra ağrı yapıyor gözlükte kullandığım için biraz sorun oluyor bütçe 2000 altı
  12. berkec34

🔥İndirim Harley Davidson Botlar 🔥2399₺

Şimdi fiyatlar düşmüş gösteriyor ilginç
  13. berkec34

🔥İndirim Harley Davidson Botlar 🔥2399₺

2999 TL gözüküyor valla
  14. berkec34

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 GB 9999₺ (muhtemel vergi indirimi)

akbankta uygulamada katılıyorsun kampanyaya, troy kartı girince oluyor diğer bankaların troyunda nasıldır bilmiyorum
  15. berkec34

Öneri 2500 max mouse önerisi

valla scyrox v8 sipariş verdim çok araştırdım baktım yine o bütçelerde alınabilecek mouse mchouse serisinden bence. Yada illa razer diyorsan https://www.hepsiburada.com/razer-viper-v3-hyperspeed-30000-dpi-optik-gaming-oyuncu-mouse-rz01-04910100-r3m1-p-HBCV00005US4RV?magaza=Teknorya mantıklı gibi
  16. berkec34

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 GB 9999₺ (muhtemel vergi indirimi)

Hepsiburada veya başka yere gelse iyiydi, trendyolda ticari karta taksit olmuyor
  17. berkec34

CS2 Faceit nedir seçkin ile arasındaki fark nedir

pre aldımda tcl var orada Türklerle lobidende girebilirsin
  18. berkec34

Ben faceit için konuşmuştum, seçkin falan oynanmaz zaten. Premier ve normal seçkindeki oyuncuların attığı peekleri reflexleri faceit 10 level 3000 elo adamlar atamıyor😂😂
  19. berkec34

hile daha az derken ben hiç hile denk gelmedim açıkcası, var mı? 3 sene sonra tekrar girmeye başladımda merak ettim
  20. berkec34

Mouse önerir misiniz? Bütçe 2.000 altı

Birde mousepad olarak sizce 90x40 ta klasse pro öu yoksa wraithesports mu? Mouse scyrox v8 alacağım
Geri