Arama sonuçları: *

• Users: rxsy
  • Order by date
  1. rxsy

PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

vay anasını ulan varya herşeyin kolay yolunu buluyolar anlam veremiyorum biz mi çok salağız
  2. rxsy

PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

ya bi kazak beğendim adamlar indirime girmeden bedenleri bitirmiş indirim özel gelir mi
  3. rxsy

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

arabanın yedek anahtarını falan alıp kendinle götürsen olmaz mı hocam düz kontak yapacak değil ya
  4. rxsy

2500TL Mouse Önerisi

katılıyorum scyrox modelleri güzeldir
  5. rxsy

Spora başlıyacam ne önerirsiniz

tamamdır teşekkür ederim son olarak bir soru sorucam creatin saç döküyo diyolar yani bi kaç video gördüm gerçek mi yoksa dümen mi
  6. rxsy

Peki ne zaman kilo almaya başlarım gözümle fark edebilecek kadar
  7. rxsy

hocam bu dediklerinize yani programa falan çok yabancıyım yeni başlıyorum doğal olarak bilmiyorum dediğinizi denerim
  8. rxsy

evet dediğiniz zayıf ince tipliyim yani bu dışarıda falan zorbalanma konusu olabiliyor 1766327668 bende sizin gibi düşünüyorum o kilolara gelsem çok muhteşem olur tabi bu kısa süerde olmaz gainer alıcam + olarak takviye için
  9. rxsy

alakayı anlayamadım pek
  10. rxsy

tamamdır çok teşekkür ederim
  11. rxsy

herhangi bir spor geçmişim yok kalori hesabı yapmayı bilmiyorum nasıl yaparım onu
  12. rxsy

peki kilo aldırır mı spor ne kadar sürede aldırır yani az yemek yiyen biride değilim 1766226909 gainer karbonhidrat takviyesiydi sanırım tamam hocam dediğiniz gibi yaparım. önerebileceğiniz marka var mı gainer için
  13. rxsy

vücüt tipi olarak zayıf biriyim 1.80 60kiloyum zayıf olduğum için spora başlamak istiyorum çevremdekiler protein tozu vs de kullan dedi biraz baktım buldum indirimde bir şey iyi midir alayım mı bunu pek bimiyorum o yüzden sormak istedim son olarak bcaa ne işe yarar...
  14. rxsy

Öneri 1700TL kulak içi kulaklık önerir misiniz lütfen

olabilir kulaklığı tam bilmiyorum ne gibi özellikleri var acaba ses kalitesi falan iyi mi 1765903497 + olarak hemen bozulmasın kullandığım kulaklıklar çabuk bozudlu ıphone ve huawei tablete kullanıcam
  15. rxsy

günlük kullanım için şarkı video telefonla konuşma gibi 1765900726 kulaktan kolayu düşmemesini de istiyorum
  16. rxsy

Hayatınız nasıl gidiyor, mutlu musunuz?

hayatım sabahları güzel gece olunca kötü eski sevgilimle yks sınavına çalışması için ayrıldık ben beklicem dedim bu eylül başında oldu ama şuanki durumda beni wpden engellemiş sebebini normal kız arkadaşım olduğunu düşünüyorum ama gerçekten arkadaşım o zaman ona da söylemiştim sizce ne...
  17. rxsy

bütçem 1700 civarı kaliteli bir kulaklık arıyorum teşekkür ederim
  18. rxsy

Yardım Mouse+Klavye+Mousepad Önerisi

klavye https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=48965748818113 mousepad https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad?variant=47478471262401 https://wraithesports.com/products/wraith-blade-y-hard-mousepad 1765403152...
  19. rxsy

Yardım Mouse+Klavye+Mousepad Önerisi

vxe iyidir gerek yok
Geri