Arama sonuçları: *

1. I

WİN 10 MU WİN 11 Mİ????

teşekkür ederim arkadaşlar. şuan win 10 yüklü direk yüksetsem bir problem yaşar mıyım? yoksa format atarak mı win 11 yükleyeyim?
  2. I

WİN 10 MU WİN 11 Mİ????

Selam arkadaşlar. Asus marka i7 13650HX işlemciye GeForce 4060 ekran kartına 16 gb ddr5 rame sahip laptopuma win10 ve win11 ayrı ayrı yükleyip boşta harcadığı ram miktarına baktım. win10 boşta %30 civarlarında ram kullanırken win11 boşta %37 civarlarında ram harcıyor. bazı arkadaşlar bu...
  3. I

MONSTER MI? YOKSA EXCALIBUR MU?

hahahaha eyvallah kanka :dd 1687998397 evet oyun kaynaklı hatalar. o sebepten dolayı problem oluyor. 1687998480 kafamda az çok bilgi oldu arkadaşlar. kıymetli vaktinizi bana ayırdığınız için hepinize çok çok teşekkür ederim. eksik olmayın.
  4. I

eyvallah kanka cansın. eksik olma. teşekkür ederim
  5. I

bunu da 12 taksit yapınca excaliburdan ortalama 9 10k fiyatı artıyor. o da problem .d
  6. I

teknosa*
  7. I

allah razı olsun. teşekkür ederim. 1687997988 amd işlemci metin2 de genellikle problem yaratıyor. ve vatan bilgisayar maks 6 taksit imkanı sunuyor. benim bütçem 6 taksiti malesef zor karşılar.
  8. I

cihaz bu https://www.casper.com.tr/ozellestir?code=G870.1265-DFB0X-B&id=8565752
  9. I

maks bütçem 37k diyebilirim. fakat postun yukarısında da belirttiğim gibi karta taksitle alacağım. casper ve monster kendi sitesinde peşin fiyatına 12 taksit imkanı sunuyor. kullanım amacım 3d modelleme (solidworks, catia), 2d modelleme (autocad), flstudio, son olarak oynadığım tek oyun metin2...
  10. I

fakat bizim baktığımız modelde sadece 2 farklı işlemci var. i5 12450H veya i7 12650H seçeneklerini sunuyorlar.
  11. I

eyvallah kankam cansın. eksik olma. tüm dostlara tavsiyeleri ve düşünceleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 1687996669 inş bayramdan sonra siparişini geçeceğim.
  12. I

genel olarak 3d modelleme üzerine çalışıyorum. nadiren olsa da 2d modellemeyle uğraşıyorum. o sebepten dolayı ne kadar yüksek benim için o kadar iyi olur diye tahmin ediyorum.
  13. I

sağ ol kanka. eksik olma. i5 ve i7 arasında ne gibi bir fark olur acaba gözüm tam olarak kesmiyor. 1687996341 teşekkürler
  14. I

birde dell marka bir laptop buldum. https://www.trendyol.com/dell/gaming-g15-5530-g155530013wh-i7-13650hx-16gb-1tb-rtx-4060-8g-15-6-inc-fhd-w11-gaming-notebook-p-696895505?boutiqueId=61&merchantId=105369
  15. I

sana hak veriyorum kanka. uzun dönem kullanım için düşünüyorum. çoğu arkadaş asus tercih etmemi söylüyor. fakat asusta bu fiyata tüm özelliklerden kısarak almış oluyoruz. kafamda çok deli sorular oluşmaya başlıyor. çok kararsız kalıyorum. 1687994664 ama monster için forumlarda sürekli olarak...
  16. I

her seferinde üstüne 1 2k atarak en son 100klık pc alacak gibiyim :DD
  17. I

peki memnuniyetin nasıl kanka. testlerini yapın mı? 1687993204 tabi ki uzun ömürlü olsun istiyorum. sonuçta 1 yılda ancak taksitini bitirebileceğim bir bilgisayar alacağım. ama bu sistemlerde söylediğiniz markalar ortalama üstüne 10k fiyat koyuyor. sizce değer mi?
  18. I

teşekkür ederim. peki aramızda excaliburdan müzdarip arkadaşlar var mı?
  19. I

kanka o dediğin fiyat için ramda yarı yarıya düşüyor.
  20. I

bütçem maks 35k fakat kredi kartına taksit ile alacağım. kullandığım programlardan ve oynadığım oyunlardan dolayı intel işlemci ve nvidia ekran kartı tercih ediyorum. sizin tavsiye edebileceğiniz bir laptop var mı?
Top Bottom