Neler Yeni

MONSTER MI? YOKSA EXCALIBUR MU?

illedesen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
recep tayyip
Arkadaşlar selamlar,
Bir laptop ihtiyacım var. almışken uzun bir dönem idare etmesini istiyorum. bütçe konusunda problemlerim olduğu için taksitle almayı düşünüyorum. aradığım fiyat aralığında monster notebook buldum (https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-3-2/) fakat çok fazla kötü yorumlar gördüğüm için monster notebook almaktan vazgeçtim. ve araştırmalarım sonucu excalibur marka bir laptop buldum (https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1265-DFB0X-B&id=8565752). iki laptop arasında ortalama 2 bin TL fiyat farkı var. excalibur laptopun işlemcisi bir tık düşük olmasına rağmen kullandığı ekran kartı bir üst model. şuan için beni tatmin eden excalibur oluyor. sizlerin fikirleri benim için çok önemli. sizce ne yapmalıyım. bunlar alınmaz derseniz bu fiyat bandında taksitle alabileceğim önereceğiniz laptopları da yorumlara bekliyor olacağım. çok teşekkür ederim. iyi formlar dilerim.

Ysuflix

80+ Gold
Excalibur tabikide. G870 en iyi kasası. Monster yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca Akakçe'ye girip E-Ticaret sitelerinden bak. Kendi sitesinde her zaman daha pahalı.

illedesen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
recep tayyip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Excalibur tabikide. G870 en iyi kasası. Monster yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca Akakçe'ye girip E-Ticaret sitelerinden bak. Kendi sitesinde her zaman daha pahalı.
evet pahalı olduğunu fark ettim. fakat parafcard ile 12 taksit imkanından faydalanarak almayı düşünüyorum. kendi sitesi dışında başka sitelerde parafcard 12 takside peşin fiyat vermiyor. şuan benim için en mantıklısı kendi sitesi oluyor. yaklaşık 1 haftadır araştırma yapıyorum. excalibur ve monster için ısınma problemleri, ekran problemleri çok oluyor şeklinde duyumlar ve yazılar okudum. o yüzden biraz çekingen kaldım. ama piyasada da bunlardan uyguna malesef laptop yok.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Ikisi de alinmaz.

Ilki Clevo, digeri de soğutması kotu.

Butce nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Lory

Ysuflix

80+ Gold

illedesen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
recep tayyip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ikisi de alinmaz.

Butce nedir?
bütçem maks 35k fakat kredi kartına taksit ile alacağım. kullandığım programlardan ve oynadığım oyunlardan dolayı intel işlemci ve nvidia ekran kartı tercih ediyorum. sizin tavsiye edebileceğiniz bir laptop var mı?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Ikisi de alinmaz.

Butce nedir?
Soğutması kötü değil kanka. Oyun testlerinde gayet normal değerler aldım. Valoda csde laptop uyuyo resmen 60-65 derece arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçem maks 35k fakat kredi kartına taksit ile alacağım. kullandığım programlardan ve oynadığım oyunlardan dolayı intel işlemci ve nvidia ekran kartı tercih ediyorum. sizin tavsiye edebileceğiniz bir laptop var mı?
Ben şahsen 27k ya excalibueu çekip geri kalanla soğutma klavye fare vb. Şeyleri tamamlardım. 35k harcayacam diyosan 40a beklet 4070 al kanka. Ya da 35 e asus alırsın ama değmez hani.

Ysuflix

80+ Gold
casper g870 gönül rahatlığıyla alabilirsin taş gibi cihaz.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
casperin mi soğutması kötü :D
90 dereceleri gormuslugu var hocam.

Soğutması kötü değil kanka. Oyun testlerinde gayet normal değerler aldım. Valoda csde laptop uyuyo resmen 60-65 derece arası
Sicakliklar iyi de 90 dereceleri gormuslugu var hocam.
@Ege Hanedar oneri yapabilir, benim kisisel fikrim TUF A15 RTX 4060 bakilmasi.

Ysuflix

80+ Gold
90 dereceleri gormuslugu var hocam.

Sicakliklar iyi de 90 dereceleri gormuslugu var hocam.

@Ege Hanedar oneri yapabilir, benim kisisel fikrim TUF A15 RTX 4060 bakilmasi.
TUF A15 soğutması da çok kötü bence. i5 10300h bile 92leri görüyor o kasada.

Top Bottom