Neler Yeni

MONSTER MI? YOKSA EXCALIBUR MU?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Benim en çok sevdiğim seri legion onun 4000 serisi daha tr ye gelmedi o ne durumda olur aceba indirimleri izlemenizi öneririm ben de excalibur alcaktım vazgeçtim 4060 dan 3060 a döndüm (aynı fiyata) eski laptop konularıma bakmanızı öneririm
Vazgeçme sebebiniz neydi hocam. G870 modeli üzerine bi 2 hafta inceleme değerlendirme yorumlar vb. Hepsini incelemiştim ve alma dedirtecek bir olay görememeiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim legion 70-75 civarında geziyor altına o soğutucuyu alsam ne kadar fark eder sizce
Minimum 6-8

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Hocam akıl kârı değil cidden. 2k daha fazla verse i7-13500HX ddr5 4070 hp victus var.
120W TDP değerine sahip ve MUX switch bulunmuyor ve o kadar para edeceğinide düşünmüyorum Victus fiyat performans sınıfında bir ürün.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Laptobun altına elimi atıyom klima gibi 😭 adamlar başarılı soğutucu yapmışlar

.RBO.

80+ Silver
Legion Türkiye'de hep pahalı oldu büyük ihtimal şu an ki TUF serisinden çok daha pahalıya çıkacağını düşünüyorum.
Yabancı ülkelerde fiyatları çok iyi bu sene bir tık kısmışlar diye duydum ama halen incelemelerde en üstlerde olacağını düşünüyorum ama favori markam xmg😍

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
120W TDP değerine sahip ve MUX switch bulunmuyor ve o kadar para edeceğinide düşünmüyorum Victus fiyat performans sınıfında bir ürün.
Hocam 120 watt gayet yeterli olur 4000 serisinde. O işlemci ekran kartı ram ile minimum 3 4 sene full performans götürür bence.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yabancı ülkelerde fiyatları çok iyi bu sene bir tık kısmışlar diye duydum ama halen incelemelerde en üstlerde olacağını düşünüyorum ama favori markam xmg😍
XMG'de Tongfang kasalar ile cihazlar piyasaya sürüyor bir nevi Monster gibi servisi konusunda bir şey diyemem Reddit'te bir kaç kez gördüm gayet kullanıcılarına yardımcı oluyorlardı ben bu durumu ''şimdilik'' Monster servisine göremedik cihazım servisten geldikten sonra yorumum netleşicek zaten.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Hocam benim legion 70-75 civarında geziyor altına o soğutucuyu alsam ne kadar fark eder sizce
5-10 derece. Fazla etkisi olmaz. NS-3000 ile 10 dereceye yakin dusus olur.

.RBO.

80+ Silver
XMG'de Tongfang kasalar ile cihazlar piyasaya sürüyor bir nevi Monster gibi servisi konusunda bir şey diyemem Reddit'te bir kaç kez gördüm gayet kullanıcılarına yardımcı oluyorlardı ben bu durumu ''şimdilik'' Monster servisine göremedik cihazım servisten geldikten sonra yorumum netleşicek zaten.
Şu sıvı soğutmalı kasalarıda tongfang mı 😳

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Hocam 120 watt gayet yeterli olur 4000 serisinde. O işlemci ekran kartı ram ile minimum 3 4 sene full performans götürür bence.
Bütçe çıkarsa Victus tercih edilebilir fakat dediğim gibi MUX switch büyük bir eksi Victus serisinde tam fiyat performans sınıfında olduğu için.

Şu sıvı soğutmalı kasalarıda tongfang mı 😳
Model söylersen inceleyebilirim :D

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Bütçe çıkarsa Victus tercih edilebilir fakat dediğim gibi MUX switch büyük bir eksi Victus serisinde tam fiyat performans sınıfında olduğu için.

Model söylersen inceleyebilirim :D
Hocam bence dediğim gibi. 27k ya excalibur varken neredeyse aynı donanım gücü ile sırf 1 2 ay daha fazla ömrü olur diye asusa 35 36k verilmez be. Zaten o model 29k ya düşmüştü iade edip almadım memnun kaldığım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,900
Üyeler
164,580
Son üye
ozgela
Top Bottom