Vay be bide akşam balkona terasa çıkarsam - dereceye düşer herhalde kışın sıcaklık degerleri nasıl olacak çok merak ediyorum o soğutucuyuda alırsam bi -15 i var o zaman 60 derece civarı çalışır şaka gibi gecen günlerde aksam terasa çıkardım crysis 2 açtım 65 dereceyi geçmedi soğutucu ile o civarda olur herhalde5-10 derece. Fazla etkisi olmaz. NS-3000 ile 10 dereceye yakin dusus olur.
Aynen aynen MWMWMWMWher seferinde üstüne 1 2k atarak en son 100klık pc alacak gibiyim D
Excalibur gibi bir markayı asla tavsiye etmiyorum cihazları çok kalitesiz TUF serisiyle kapışamazHocam bence dediğim gibi. 27k ya excalibur varken neredeyse aynı donanım gücü ile sırf 1 2 ay daha fazla ömrü olur diye asusa 35 36k verilmez be. Zaten o model 29k ya düşmüştü iade edip almadım memnun kaldığım için.
Bütçe çıkarsa Victus tercih edilebilir fakat dediğim gibi MUX switch büyük bir eksi Victus serisinde tam fiyat performans sınıfında olduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Model söylersen inceleyebilirim
Ben trendyoldan 720 ye almıştım 4 gün önce ve 2 günde geldi. Ancak şu an o fiyata amazonda var sanırım ve uzun sürüyor gelmesiVay be bide akşam balkona terasa çıkarsam - dereceye düşer herhalde kışın sıcaklık degerleri nasıl olacak çok merak ediyorum o soğutucuyuda alırsam bi -15 i var o zaman 60 derece civarı çalışır şaka gibi gecen günlerde aksam terasa çıkardım crysis 2 açtım 65 dereceyi geçmedi soğutucu ile o civarda olur herhalde
Evet buda Tongfang in premium kasalarından gibi gözüküyor.
Hocam markanın kötü eleştirilerine hak veririm ancak g870 modelini tartışıyorsak önceki modelleriyle bir tutmamalıyız. Ayrıyetten gördüğüm kadarıyla tuf serisi 92 95 dereceleri görüyor soğutması excaliburdan daha kötü. Yanlış biliyor olabilirim ancak g870 modelinde msi parçaları kullanılmıştı sanırım. Ve bahsettiğimiz az farklarla bi performans için 7-8.000 tl ise bence hakkıyla kapışır hocam.Excalibur gibi bir markayı asla tavsiye etmiyorum cihazları çok kalitesiz TUF serisiyle kapışamaz
15 inc kasaya güçlü Ryzen işlemcinin sığması normal bana göre ek olarak dediğiniz derecelere kadar zaten işlemci çalışıyor eğer soğutucu ile ilgili konuşuyorsanız zaten soğutucu takviyesi ile o sıcaklıkları daha az bir seviyeye indirebileceksiniz ben 4000 serisi cihaz alıcak olsam Excalibur un yanından bile geçmem TUF gibi bir seviye varken zaten ek olarak yaklaşık 4000 fazlasına T5 v23.1 var en azından test sonuçlarını bekleyip o cihazada bakılabilirHocam markanın kötü eleştirilerine hak veririm ancak g870 modelini tartışıyorsak önceki modelleriyle bir tutmamalıyız. Ayrıyetten gördüğüm kadarıyla tuf serisi 92 95 dereceleri görüyor soğutması excaliburdan daha kötü. Yanlış biliyor olabilirim ancak g870 modelinde msi parçaları kullanılmıştı sanırım. Ve bahsettiğimiz az farklarla bi performans için 7-8.000 TL ise bence hakkıyla kapışır hocam.
sana hak veriyorum kanka. uzun dönem kullanım için düşünüyorum. çoğu arkadaş asus tercih etmemi söylüyor. fakat asusta bu fiyata tüm özelliklerden kısarak almış oluyoruz. kafamda çok deli sorular oluşmaya başlıyor. çok kararsız kalıyorum.Hocam markanın kötü eleştirilerine hak veririm ancak g870 modelini tartışıyorsak önceki modelleriyle bir tutmamalıyız. Ayrıyetten gördüğüm kadarıyla tuf serisi 92 95 dereceleri görüyor soğutması excaliburdan daha kötü. Yanlış biliyor olabilirim ancak g870 modelinde msi parçaları kullanılmıştı sanırım. Ve bahsettiğimiz az farklarla bi performans için 7-8.000 TL ise bence hakkıyla kapışır hocam.
ama monster için forumlarda sürekli olarak ışık sızması ve soğutmadan yana canı yanan arkadaşlar çok fazla. çok fazla dert edip sürekli olarak servise yollamak istemiyorum.15 inc kasaya güçlü Ryzen işlemcinin sığması normal bana göre ek olarak dediğiniz derecelere kadar zaten işlemci çalışıyor eğer soğutucu ile ilgili konuşuyorsanız zaten soğutucu takviyesi ile o sıcaklıkları daha az bir seviyeye indirebileceksiniz ben 4000 serisi cihaz alıcak olsam Excalibur un yanından bile geçmem TUF gibi bir seviye varken zaten ek olarak yaklaşık 4000 fazlasına T5 v23.1 var en azından test sonuçlarını bekleyip o cihazada bakılabilir
Teknoloji her zaman şans işi ek olarak T5 v23.1 Tongfang kasa kullanıyor o kasaların soğutmaları gayet iyi oluyor fakat dediğim gibi test sonuçları çıkmadan benim burada veri verip konuşmam hiç mantıklı veya doğru bir hamle olmaz o yüzden test sonuçlarını bekleyin ek olarak öyle bir problem yaşarsanız direkt servis cihazınızı değiştirebiliyor haberiniz olsun veya direkt 15 gün içerisinde hiç bir sıkıntı olmadan iade de alabiliyorsunsana hak veriyorum kanka. uzun dönem kullanım için düşünüyorum. çoğu arkadaş asus tercih etmemi söylüyor. fakat asusta bu fiyata tüm özelliklerden kısarak almış oluyoruz. kafamda çok deli sorular oluşmaya başlıyor. çok kararsız kalıyorum.
ama monster için forumlarda sürekli olarak ışık sızması ve soğutmadan yana canı yanan arkadaşlar çok fazla. çok fazla dert edip sürekli olarak servise yollamak istemiyorum.
Hocam işte bana yanlış gelen şey bu bahsettiğimiz cihaz elimde ve kötü olan ( turbo fan sesi ve excalibur denetim merkezi hariç ) bir şey görmedim bahsedildiği kadar. Herkes excalibur alınmaz demekte daha önceki modelleri için hak veriyorum ancak bu modelden ben en ufak sorunda iademi yapardım zaten. Tüm testleri youtubeda paylaşsam ve her değeri asustan iyi çıksa bile excalibur alınmaz algısı olacak örnek.4000 serisinde excaliburun yanından geçilmez ifadesi bana yanlış geliyor model g870 iken. İphone harici telefon telefon değildir algısıyla aynı aslında. Evet bu casper markasının suçu ancak bozuk saat bile 2 kez doğruyu gösterir.15 inc kasaya güçlü Ryzen işlemcinin sığması normal bana göre ek olarak dediğiniz derecelere kadar zaten işlemci çalışıyor eğer soğutucu ile ilgili konuşuyorsanız zaten soğutucu takviyesi ile o sıcaklıkları daha az bir seviyeye indirebileceksiniz ben 4000 serisi cihaz alıcak olsam Excalibur un yanından bile geçmem TUF gibi bir seviye varken zaten ek olarak yaklaşık 4000 fazlasına T5 v23.1 var en azından test sonuçlarını bekleyip o cihazada bakılabilir
Kanka merak ettiğin ne varsa excaliburun o attığım modelini elimden geldiğince cevaplarım. Aynı şekil asusun o modeline sahip birine sorarsın o da cevap verir. Monster şu an alınacak gibi değil bence. Kendini asus ile aynı kalem görüp fiyatları benzetirsen kimse tercih etmez ki.sana hak veriyorum kanka. uzun dönem kullanım için düşünüyorum. çoğu arkadaş asus tercih etmemi söylüyor. fakat asusta bu fiyata tüm özelliklerden kısarak almış oluyoruz. kafamda çok deli sorular oluşmaya başlıyor. çok kararsız kalıyorum.
ama monster için forumlarda sürekli olarak ışık sızması ve soğutmadan yana canı yanan arkadaşlar çok fazla. çok fazla dert edip sürekli olarak servise yollamak istemiyorum.
Testleri beklenmeden kesinlikle tercih edilecek bir model değil sadece eğer testlerini bekleyeceksiniz bu modelde aklınızda olsun belki testleri güzel çıkar da bir anda fikirler değişirHocam işte bana yanlış gelen şey bu bahsettiğimiz cihaz elimde ve kötü olan ( turbo fan sesi ve excalibur denetim merkezi hariç ) bir şey görmedim bahsedildiği kadar. Herkes excalibur alınmaz demekte daha önceki modelleri için hak veriyorum ancak bu modelden ben en ufak sorunda iademi yapardım zaten. Tüm testleri youtubeda paylaşsam ve her değeri asustan iyi çıksa bile excalibur alınmaz algısı olacak örnek.4000 serisinde excaliburun yanından geçilmez ifadesi bana yanlış geliyor model g870 iken. İphone harici telefon telefon değildir algısıyla aynı aslında. Evet bu casper markasının suçu ancak bozuk saat bile 2 kez doğruyu gösterir.
Kanka merak ettiğin ne varsa excaliburun o attığım modelini elimden geldiğince cevaplarım. Aynı şekil asusun o modeline sahip birine sorarsın o da cevap verir. Monster şu an alınacak gibi değil bence. Kendini asus ile aynı kalem görüp fiyatları benzetirsen kimse tercih etmez ki.