Blondeboy
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 171
- İsim
- Ömer
Ayrıyetten tavsiyem tekrardan ben olsam 12 taksitle excaliburu 27.000 e alırım ve garanti kapsamı dışında değilse ddr5 ramleri hallederim. Garanti kapsamı dışındaysa excaliburla görüşüp daha uyguna çözmeye çalışırım. 35k seviyesine çıkacaksanız ve ben o parayı sadece laptoba vereceğim derseniz de asusu tercih edebilirsiniz. Ancak dediğim gibi 8000 tl fark çok fazla diğer ekipmanlar halledilebilir. (Soğutma, klavye, fare, koltuk, monitör vb.) Keşke teknosadaki fiyat kalsaydı ve 32 gb ramli halin 27.700 e alsaydınız ancak malesef üzüldüm o olaya.
Şu aralar ac serisine tekrardan başladım nostalji olsun diye. o yüzden rdr2 gow falan uğraşmıyorum ancak onlara da zaman gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam elimde laptop istediğiniz testleri yapayım yollayabilirim. Dediğim gibi laptop valoda cs de falan uyuyo resmen. Performansı da kasamla benzer performans vermekteTestleri beklenmeden kesinlikle tercih edilecek bir model değil sadece eğer testlerini bekleyeceksiniz bu modelde aklınızda olsun belki testleri güzel çıkar da bir anda fikirler değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu aralar ac serisine tekrardan başladım nostalji olsun diye. o yüzden rdr2 gow falan uğraşmıyorum ancak onlara da zaman gelecek