Neler Yeni

MONSTER MI? YOKSA EXCALIBUR MU?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber
Arkadaşlar selamlar,
Bir laptop ihtiyacım var. almışken uzun bir dönem idare etmesini istiyorum. bütçe konusunda problemlerim olduğu için taksitle almayı düşünüyorum. aradığım fiyat aralığında monster notebook buldum (https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-3-2/) fakat çok fazla kötü yorumlar gördüğüm için monster notebook almaktan vazgeçtim. ve araştırmalarım sonucu excalibur marka bir laptop buldum (https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1265-DFB0X-B&id=8565752). iki laptop arasında ortalama 2 bin TL fiyat farkı var. excalibur laptopun işlemcisi bir tık düşük olmasına rağmen kullandığı ekran kartı bir üst model. şuan için beni tatmin eden excalibur oluyor. sizlerin fikirleri benim için çok önemli. sizce ne yapmalıyım. bunlar alınmaz derseniz bu fiyat bandında taksitle alabileceğim önereceğiniz laptopları da yorumlara bekliyor olacağım. çok teşekkür ederim. iyi formlar dilerim.
iki sistem arasından kesinlikle excalibur monster kullanmadım ama çok sesli diyorlardı sadece onu biliyorum amabence yine de bu sistem pahalı kaçmış 27binlik halini atmış altta biri o daha uygun olabilir o işlemci yeterli olur ztaen

Ysuflix

80+ Gold

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
kanka o dediğin fiyat için ramda yarı yarıya düşüyor.
Teknosada 27.700 e 32gb ramlisini aldım ancak 31k ya yükseltmişler 2 gün önce. Eklersen ileride ddr5 ram takarsın dediler ancak bu garanti dışı mı bilmiyorum. ( Extra casperla görüşüp daha ucuza ram takmayı halletmeye çalışabilirsin. Çok pahalı özelleştirmeler.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim. peki aramızda excaliburdan müzdarip arkadaşlar var mı?
G870 modelinden yoktur diye düşünüyorum. 2 hafta sormuştum forumlarda + videolar yorumlar izleyerek aldım 1 hafta önce

.RBO.

80+ Silver
Uzun ömür istiyorsan amiral gemilerine bak kayıklara değil uzun ömür şartsa 4070 alacaksam 4060 alır amiral gemisi model seçerim amiral gemisi nedir markaların en üst serileri örn asus rog,gigabyte aorus,hp omen,lenovo legion,acer predator yok ben 1 sene kullanır satar yenisini alırım dersen karar senin

illedesen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
recep tayyip
Teknosada 27.700 e 32gb ramlisini aldım ancak 31k ya yükseltmişler 2 gün önce. Eklersen ileride ddr5 ram takarsın dediler ancak bu garanti dışı mı bilmiyorum. ( Extra casperla görüşüp daha ucuza ram takmayı halletmeye çalışabilirsin. Çok pahalı özelleştirmeler.)

G870 modelinden yoktur diye düşünüyorum. 2 hafta sormuştum forumlarda + videolar yorumlar izleyerek aldım 1 hafta önce
peki memnuniyetin nasıl kanka. testlerini yapın mı?

Uzun ömür istiyorsan amiral gemilerine bak kayıklara değil uzun ömür şartsa 4070 alacaksam 4060 alır amiral gemisi model seçerim amiral gemisi nedir markaların en üst serileri örn asus rog,gigabyte aorus,hp omen,lenovo legion,acer predator yok ben 1 sene kullanır satar yenisini alırım dersen karar senin
tabi ki uzun ömürlü olsun istiyorum. sonuçta 1 yılda ancak taksitini bitirebileceğim bir bilgisayar alacağım. ama bu sistemlerde söylediğiniz markalar ortalama üstüne 10k fiyat koyuyor. sizce değer mi?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
90 dereceleri gormuslugu var hocam.

Sicakliklar iyi de 90 dereceleri gormuslugu var hocam.

@Ege Hanedar oneri yapabilir, benim kisisel fikrim TUF A15 RTX 4060 bakilmasi.
90 dereceleri daha görmedim valla. Altını kapatıp rdr 2 her şey full ultrada olsa belki dicemde soğutma aldım zalman ns-3000. 90 dereceyi bırak 80i geçmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
90 dereceleri daha görmedim valla. Altını kapatıp rdr 2 her şey full ultrada olsa belki dicemde soğutma aldım zalman ns-3000. 90 dereceyi bırak 80i geçmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum
NS-3000 gibi bir laptop sogutucuyla tabii 90 olmaz. Gayet iyi bir model kendisi. Stok haliyle 90 oluyor maalesef.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
tabii ki de asusun marka olarak çok daha kaliteli olduğunu biliyoruz. Ancak burada fiyat performans olayı devreye giriyor. Paramız olsa 130k ya 4090 lı rog strix alırız evet ancak bu bütçede alınabilecek en iyi laptop excalibur g870 modelidir. Sırf asus diye 7 8 k fazla vermek akıl kârı değil.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer

tabi ki uzun ömürlü olsun istiyorum. sonuçta 1 yılda ancak taksitini bitirebileceğim bir bilgisayar alacağım. ama bu sistemlerde söylediğiniz markalar ortalama üstüne 10k fiyat koyuyor. sizce değer mi?
Kanka testlerini şu anlık yüksek güç gerektiren oyunlarda yapmadım. Ancak valodan lolden aldığım fpsler ile tahminim olur, çünkü full asus marka ryzen 5 5600x 3060 ti kasam var ve aynı performansı görüyorum. Ayrıyetten dlss 3.0 teknolojisi ile farkları koyar çoğu oyunda. 240 hz monitörle atıyorum fps oyunlarını. Bi sorun görsem direkt söylerdim kanka. ( Turbo modu fan sesi fazla ve bunun için zalman ns-3000 kesin öneriyorum.)

.RBO.

80+ Silver

Benim en çok sevdiğim seri legion onun 4000 serisi daha tr ye gelmedi o ne durumda olur aceba indirimleri izlemenizi öneririm ben de excalibur alcaktım vazgeçtim 4060 dan 3060 a döndüm (aynı fiyata) eski laptop konularıma bakmanızı öneririm

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Benim en çok sevdiğim seri legion onun 4000 serisi daha tr ye gelmedi o ne durumda olur aceba indirimleri izlemenizi öneririm ben de excalibur alcaktım vazgeçtim 4060 dan 3060 a döndüm (aynı fiyata) eski laptop konularıma bakmanızı öneririm
Legion Türkiye'de hep pahalı oldu büyük ihtimal şu an ki TUF serisinden çok daha pahalıya çıkacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,900
Üyeler
164,580
Son üye
ozgela
Top Bottom