Arama sonuçları: *

• Users: roat
  • Order by date
  1. R

Gta 5 para hilesi cheat engine

cheat engine ile gta 5 enhanced story modunda nasıl hile yapabilirim lütfen yardımcı olun görevleri geçemiyorum silahsızlıktan
  2. R

Havit MS966SE önerir misiniz?

sizce alınır mı 1k hz kablolu kablosuz 2 seçenekli ve 10.000 dpi valorant için yeter mi
  3. R

Ikince el - sıfır 1000 tl mouse önerisi

1000 tl bütçem var, 2. el sıfır mouse önerisi valorant oynicam.
  4. R

Neden Sevgilim Olmuyor?

hayır kızlarla konuşuyorum zaten ama bi yerde tıkanıyor sohbet
  5. R

Neden Sevgilim Olmuyor?

sende haklısın 1757481593 isteklerim aman aman istekler değil, yok sarışın olsun yok mavi gözlü olsun gibi istekler değil kendim gibi düzgün sayılabilicek bir kız arıyorum
  6. R

Neden Sevgilim Olmuyor?

hayır zaten kızlarla konuşuyorum ama bir şey oluyor kız takipten çıkıyor soğuk yapıyor reddediyor, hani istek atıyorum geri dönüş yok ve ben namaz kıldıktan sonra allahtan kız konusunda hep hayırlısı için dua ettim, bazende düşünüyorum acaba sevgilimin olmaması hayır mı diye 1757455684 evet...
  7. R

Neden Sevgilim Olmuyor?

18 yaşındayım, okul okumuyorum (10. sınıfta bıraktım, açıktan okuyorum) esnafım (babamın dükkanında) kız çevrem yok ortalamanın üstü tipim var, param çok şükür var. İnstagramda 24 takipçim var çevrem geniş ama gereksiz insanlar yok. Sigara, alkol ve kumar kesinlikle yok cafe sinema vb tarzı...
  8. R

Acil yardımm x için bilenler

arkadaşlar X'te önceden attığımız tweeti alıntılayarak yeni tweet nasıl atılır?
  9. R

Itunes store ödeme yöntemi hata veriyor

lütfen yardım edin
  10. R

Itunes store ödeme yöntemi hata veriyor

1 aydır böyle çıldırıcam artık
  11. R

5000-6000 2. el direksiyon seti

6 bine kadar bütçem var, 900 derece olursa iyi olur lütfen önerilerde bulunun
  12. R

instagram 60 fps video yükleyemiyorum.

hacı bazıları 60 fps yüklüyor niye
  13. R

instagram 60 fps video yükleyemiyorum.

iPhone 14 Pro kullanıyorum, 1080p 60 FPS video çekip instagrama attığım da başka hesaplardan izlediğimde 30 fps gözüküyor kendi hesabımdan izleyince 60 fps gözüküyor sırf bunun için iPhone aldım çözümü yok mu?
  14. R

Amerikan cihazı iphone 14 pro alcam e sim nasıl kullanılır?

amerika cihazı iphone 14 pro alıcam fakat fiziksel sim girişi yok e-sim var ve ben 4 ay mı 8 ay mı kullanıcam e sim hakkında hiç bir bilgim yok.
  15. R

yurt dışı kutusız iphone alıcam sorun olur mu?

sıfır değil ki zaten
  16. R

2. el 7 ay açık
  17. R

yok hiç sım takılmamıs 1715756955 25 ten başlıyor
  18. R

sahibinden de 2. el buldum 1715754091 cok tesekkur ederim cevapların çok kıymetli :D
  19. R

satmaktan baska bir seyde sorun yaşar mıyım?
  20. R

yurt dışı iPhone 14 pro alıcam cihaz amerikan cihazı fakat kutusu yok sorun olur mu?
Geri