18 yaşındayım, okul okumuyorum (10. sınıfta bıraktım, açıktan okuyorum) esnafım (babamın dükkanında) kız çevrem yok ortalamanın üstü tipim var, param çok şükür var. İnstagramda 24 takipçim var çevrem geniş ama gereksiz insanlar yok. Sigara, alkol ve kumar kesinlikle yok cafe sinema vb tarzı etkinlikler yok Kız avlamak için Avmlerde cafelerde cirit atmıyorum, evden dükkana dükkandan eve, arkadaş çevrem temiz ama sevgilim olmuyor NEDEN? ve eklemek istedim, sevgili adayı seçerken bana benzemesine çok önem gösteriyorum, benim gibi az takipcili çok sosyal olmayan asosyalda olmayan ve özellikle erkek çevresi arkadaşı olmayan bi kız bulmaya çalışıyorum + olarak beni isteyen 2 kız oldu fakat ortam ve yaşamlarından dolayı istemedim.
hayır kızlarla konuşuyorum zaten ama bi yerde tıkanıyor sohbetEvden dükkana dükkandan eve nasıl kız bulacan okul yok diyon kafe avmlerde falanda cirit atmıyom kurslara falanda gitmiyon demek aşşırı normal ozaman kendi sorunun cevabını kendin vermişin çok istiyorsan değiştircen hayatını ev dükkan dükkan ev olmuycak ve sanada benzeyecek ne demek herkesin karakteri farklıdır senle sevgili olupta erkek çevresi olan kız zaten orspudur ora ayrı
yapay zeka gelişti.insanlar arasından sevgili bulmakta zorlanıyorsan; insansı robot sevgili edinebilirsin. sana hayır deme şansının olduğunu zannetmiyorum. robotu programlayana yeterli parayı basarsan, robota sana karşı pozitif duygu programlar. aşağıdaki tam senlik bence bi ara konuş programlayıcısı ile:18 yaşındayım, okul okumuyorum (10. sınıfta bıraktım, açıktan okuyorum) esnafım (babamın dükkanında) kız çevrem yok ortalamanın üstü tipim var, param çok şükür var. İnstagramda 24 takipçim var çevrem geniş ama gereksiz insanlar yok. Sigara, alkol ve kumar kesinlikle yok cafe sinema vb tarzı etkinlikler yok Kız avlamak için Avmlerde cafelerde cirit atmıyorum, evden dükkana dükkandan eve, arkadaş çevrem temiz ama sevgilim olmuyor NEDEN? ve eklemek istedim, sevgili adayı seçerken bana benzemesine çok önem gösteriyorum, benim gibi az takipcili çok sosyal olmayan asosyalda olmayan ve özellikle erkek çevresi arkadaşı olmayan bi kız bulmaya çalışıyorum + olarak beni isteyen 2 kız oldu fakat ortam ve yaşamlarından dolayı istemedim.
sevgilin olduğunda ne olacak ki18 yaşındayım, okul okumuyorum (10. sınıfta bıraktım, açıktan okuyorum) esnafım (babamın dükkanında) kız çevrem yok ortalamanın üstü tipim var, param çok şükür var. İnstagramda 24 takipçim var çevrem geniş ama gereksiz insanlar yok. Sigara, alkol ve kumar kesinlikle yok cafe sinema vb tarzı etkinlikler yok Kız avlamak için Avmlerde cafelerde cirit atmıyorum, evden dükkana dükkandan eve, arkadaş çevrem temiz ama sevgilim olmuyor NEDEN? ve eklemek istedim, sevgili adayı seçerken bana benzemesine çok önem gösteriyorum, benim gibi az takipcili çok sosyal olmayan asosyalda olmayan ve özellikle erkek çevresi arkadaşı olmayan bi kız bulmaya çalışıyorum + olarak beni isteyen 2 kız oldu fakat ortam ve yaşamlarından dolayı istemedim.