Arama sonuçları: *

1. V

Çözüldü✓ "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR" ve "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" mavi ekran hatası

Sorun düzeldi daha da mavi ekran hatası almadım. Teşekkürler hocam yardımınız için
  2. V

Çözüldü✓ Bu Sıcaklıklar Normal mi

PSU: FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W Power Supply https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-ptm-pro-hpt2-1200m-1200-w-fiyati,1390692661.html Termal macunu da yeniledim ama sonuç yine aynı
  3. V

boşta işlemci kullanımı yüzde 3-4 arası iken ortalama 43 derecede. İlk açtığım zaman 40 derecenin altına düşüyor ve sonra 40 45 derecelerde geziyor.
  4. V

Sistemi 1-2 aydır topladım ve işlemci sıcaklığı değerlerini sizinle paylaşmak istedim. Sistemimde şu bileşenleri kullandım: | Bileşen | Marka/Model | | --- | --- | | İşlemci | 7950x3d | | Anakart | MSI MAG X670E ACE | | Ekran Kartı | Asus TUF Gaming GeForce RTX 4080 OC Edition | | Sıvı Soğutma...
  5. V

Çözüldü✓ "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR" ve "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" mavi ekran hatası

Genelde bu ekran bozulma hatasını bilgisayarı ilk açtığım zaman veya yeniden başlattığım zaman oluyor.Sizin dediklerinizi yaptıktan sonra bu ekran bozulma hatasını sadece bir defa aldım.Ayrıca monitörün kendi orijinal HDMI kablosunu kullanıyorum belkide kablo arızalıdır bilmiyorum. Sorun kabloda...
  6. V

Xmp hariç dediklerinizi hepsini yaptım ve 1 hafta test yaptım ve şu ana kadar mavi ekran hatasını almadım ama dediğim bu ekran bozulmasını bir gün içerisinde 2 defa aldım ve bilgisayar geç açıldı. Sonrasında ise hiçbir hata almadım. Teşekkürler yardımlarınız için
  7. V

Tamam hocam. Bide hocam yazmayı unuttum. Bu hatayı almadan önce ilk zamanlar bilgisayarı ilk açtığımda ve yeniden başlattığım zaman bilgisayar ekteki resim gibi bozulma oluyor. Şifreyi girdiğim zaman ise bilgisayar açılmıyor ve Video Scheduler İnternal Error hatasını vermeden kendini yeniden...
  8. V

Tamam hocam deneyeceğim 👍 Birde bi sorum olacak Video Scheduler İnternal Error hatasını ne zaman karşıma çıkacağını kestiremiyorum bazen bilgisayarı ilk açtığımda ve yeniden başlattığım zaman veriyor ve sürekli olarak oluşan bir hata değil. yazılımsal bir hatamı yoksa donanımsal mı? Ekran kartı...
  9. V

Niye? Birde rdr2 korsan vardı crackli pcyi denemek için yüklemiştim. Sonrasında steamden indirdim. Asıl sorunum rdr2 değil asıl sorunum Video scheduler internal error hatası
  10. V

RAM GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit R SSD veya HDD modeli Samsung 2TB 990 PRO NVMe2.0 SSD Ekran kartı ASUS TUF Gaming GeForce RTXTM 4080 16GB GDDR6X OC Anakart MEG X670E ACE İşlemci AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core Processor, 420 Bilgisayarı 2 ay önce...
  11. V

Çözüldü✓ Bu sıcaklıklar normal mi

Son Soru 😊 Anakart 8+8 çift CPU pin destekliyor ben iki pinide güç kaynağından ayrı kablolarla anakarta bağladım buna rağmen değerler normal mi Not: Anakarttaki 8+8 CPU pinin ikisininde çalıştığını yada birinin arızalı olduğunu nasıl anlarım
  12. V

Cevabın için teşekkür ederim. Peki Vcore değeri normal mi
  13. V

Merhaba arkadaşlar sistemi bugün bu mesaj tarihinde kurdum. --İslemcim 7950x3d --Anakart MSI MAG X670E ACE --Sıvı soğutma MSI MAG coreliquid 360R --Kasa MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW -- macun Thremal Grizzly Kryonaut Extreme İşlemci ve anakart bios ekranında boşta ortalama 40-42 derecelerde...
  14. V

Çözüldü✓ Asus X670e-e vs X670e Carbon WiFi

Cevaplarınız için teşekkürler konuyu kapatıyorum
  15. V

Bu mağazadan mağazaya değişir bence. Ben Bluetooth kulaklık aldım yaklaşık 8 ay felan kullandım sonra garantiye verdim iade çıktı 1 2 hafta sonra paramı yatırdılar.
  16. V

Öncelikle Merhaba arkadaşlar. işlemci 7950x3d düşünüyorum ileri dönük bir anakart almak istiyorum. İki anakart arasında kaldım. Asus ROG Strix X670E-E Gaming WiFi MSI X670E Carbon WiFi Önceliğim Asus anakart ama iki model arasında biraz fiyat farkı var Asus anakart bu fiyat farkına değer mi...
  17. V

Çözüldü✓ Bu sıvı soğutmanın AM5 desteği var mı?

AMD ve Intel ikisininde braketi var herhalde Ama Hepsiburada resim üzerinde sadece LGA1700 yazıyor
  18. V

Çözüldü✓ Bu sıvı soğutmanın AM5 desteği var mı?

@Abdullah Hacıgül abinin donanım arşivi Instagram hesabında paylaştığı soğutucunun AM5 soket desteği var mı? https://www.hepsiburada.com/msi-mag-coreliquid-360r-v2-3x120mm-argb-fanli-sivi-soutma-sistemi-p-HBCV000017H26I?url_src=and-product-detail
  19. V

Çözüldü✓ AMD Ryzen 9 7950X3D Sahibinden de 8100 TL

İlan tekrardan kaldırıldı yüksek ihtimalle dolandırıcı çarpmaya enayi arıyor
Top Bottom