Arama sonuçları: *

1. B

Uygun fiyatlı Ses sistemi

bu yandeki kule hoparlörle birlikte 300w oluyor bu sistemde güzel hocam.
  2. B

kullandığım ses sistemi 230w https://www.evkur.com.tr/lg-ol45-x-boom-ses-sistemi-220w-dvd-player-bluetooth-usb-aux-karaoke?gclid=Cj0KCQjwybD0BRDyARIsACyS8mvbpBBwW2GvcC-_YOwT25JMnTqjMl5Mxr2WgFoeQu1q7ySUVQxKAHcaAoXTEALw_wcB 40w olanları da var piyasada yanlış yönlendirme yapmak istemem.
  3. B

logitech z533 tavsiye ederim ama 120w olmasına dikkat et alırken, 60w versiyonları da var yanlış olmasın. daha önce kullandım tatmin edici bir sistem. eğer butceyi biraz arttırabilirsen lg xboom var. 230w efsane ses sistemidir. Ben şuan lg xboom kullanıyorum ve oldukça kaliteli.
  4. B

Sistem Topluyorum Tavsiye Lütfen!!

tavsiyen için teşekkürler anakartı dediğin gibi değiştiriyorum. ram ve ssd onumuzdeki ay takviye edeceğim.
  5. B

ssd+ 8gb rami onumuzdeki aylarda takviye edeceğim sisteme. şuan o kadar butcem yok. acil pc lazım o yuzden hemen bu şekilde topladım sistemi.
  6. B

hocam 3000mhz ram bu anakarta uyumlu oluyor mu? yoksa 3200 mu takmalıyım?
  7. B

3600 TL civarı
  8. B

şuan o kadar bütçem yok önümüzdeki ay falan eklerim artık.
  9. B

İşlemci: Ryzen 5 1600 Anakart : Asrock A320M Ekran Kartı: Gigabyte RX580 8GB RAM : XPG Gammix 8GB 3000MHZ HDD : Seagate 1TB 7200 RPM Kasa: PowerBoost VK-P1900B + 500W PSU Hepsi 3600 TL tutuyor. İşlemci ekran kartına yeterli olur mu? Daha güzel tavsiyesi olan var mı ?
  10. B

Sistem alıyorum sizce nasıl iş görür mü?

hocam aynı sistem bende var sadece bende hdd 1 tb ve ekran kartı galax. Oldukça memnunum 3 ay oldu sistemi alalı csgoda dusuk ayarda 500+ fps cok rahat alıyorum. PUBG'de falan ultrada bile 150 fps alıyorum. Bütçen uygunsa çok güzel sistem düşünmeden al bence.
Geri