Sistem Topluyorum Tavsiye Lütfen!!

Ssd aldın mı? almadıysan almalısın.

ssd+ 8gb rami onumuzdeki aylarda takviye edeceğim sisteme. şuan o kadar butcem yok. acil pc lazım o yuzden hemen bu şekilde topladım sistemi.

İşlemci: Ryzen 5 1600
Anakart : Asrock A320M
Ekran Kartı: Gigabyte RX580 8GB
RAM : XPG Gammix 8GB 3000MHZ
HDD : Seagate 1TB 7200 RPM
Kasa: PowerBoost VK-P1900B + 500W PSU

Hepsi 3600 TL tutuyor.

İşlemci ekran kartına yeterli olur mu?
Daha güzel tavsiyesi olan var mı ?
Kardeş anakartini farklı marka ve model yap anakart iyi değil gibayte b450 msh2 yapabilirsin HDD yerine ssd kullanmanı tavsiye ederim bide bütçen varsa ramlari dual yapabilirsin teşekkürler

Anakart b450 daha geleceğe dönük olması için yap derim,
16 gb ram olması daha iyi günümüz oyunları artık 8 gb ram yetersiz kalabiliyor
ve kesinlikle +550 w +80 sertifikalı yada 600 w +80 sertifikalı daha iyi bir psu alman gerek
bu üçünü yaparsan sistemin gayet tatmin edici olur
bu üçü ile tahmini sistemin fiyatın da 700-800Tl lik bir artış olur ama kesinlikle değer kardeşim

Kardeş anakartini farklı marka ve model yap anakart iyi değil gibayte b450 msh2 yapabilirsin HDD yerine ssd kullanmanı tavsiye ederim bide bütçen varsa ramlari dual yapabilirsin teşekkürler

tavsiyen için teşekkürler anakartı dediğin gibi değiştiriyorum. ram ve ssd onumuzdeki ay takviye edeceğim.

Kasa olarak Dark Guardian öneririm.
Psu olarak +80 bronz sertifikası olmasın daha iyi olur.
Anakart olarak B450 veya B450 ms2h bakabilirsin.

anakartını kesinlikle ilk önce b450 model iyi bir markadan seç psunuda bütçen dahilinde içinde 80+ plus psu olan kasa tercih etmeni isterim ek olarak sonradan nvme m2 ssd ve bir ram daha ekleye bilirsin ama elinde idare edecek durumda hdd varsa sıfır hdd alma direk nvme m2 ssd almanı isterim, şimdiden hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri