Arama sonuçları: *

1. S

Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Merhaba Instagram kullanmıyorum Steamden eklersen olur
  2. S

Aktif Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Konumu kirletmekten başka hiçbir amacın yok dalga geç alaya al başka işin yokmu seninde benim konuma taktın kafayı arkadaş anlamıyorum acayip toxic birisin dostum lütfen benden uzak dur. 1754181649 Zaten oyun arkadaşı olarak diyorum sonradan samimi olursak oyun hariç sohbet etmek yani gündelik...
  3. S

Bak arkadaşım sen iyi bir arkadaşa benziyorsun bir iki tane daha varda anlamadi ondan diyorum üzerine alınma kalıcı dost dedim internet ortamında tanışıp sonra iyi arkadaş olabilecek tarzda diyorum yani köklü arkadaş mantığı umarım anlamışsındır 1754180761 Evet bu arkadaşın dediği gibi bişi tam...
  4. S

Hocam varda ekstra 2 kişi arıyorum 3 kişiyiz ama nerde insanca yazsam alaya alanlar var ben bunlardan bıktım insanca yazıyom yok sonra boş boş yazacaksan çik konudan diyorum benimi kovuyon diyor çok acayip değişik insanlar var vallaha anlamadım bende
  5. S

Dostum bak bende sana diyorum dostum diye ben buldum bulabilecemede inanıyorum buna gülüp dalga geçmeniz komik değil bu arada komik oldunu düşünüyorsan komik değil
  6. S

Tmm buda senin sorunun kendi istemedin şeyi sen sevmedin diye başka biride sevmicek diye bi kural yokki
  7. S

Ben özgüven Alıcam sen ilk önce insanlarla düzgün bir şekilde nasıl konuşulur onu öğren gel bu bir ikincisi bu oyun sana hitap etmiyor diye makinemi oluyor örnek vereyim her gün rainbow ranked oynayan adam diyelim bunu. Seviyor Rank kasacagi arkadaş arıyor kendin yoruluyorsan ben nabayim ben...
  8. S

Senin ve. Senin zihniyetindeki insanlar için seçiyorum evet doğrudur.senide göz ardı et listeme ekleyimde daha görmeyeyim yaz yaz dur.
  9. S

Niyetim iyi burda sipariş değil aktif olarak arkadaş arıyoruz yaş ve aktiflik önemli sana göre sipariş ama bana göre her gün oyun oynamak isteyebilecek yada en az 4 veya 5 gün olabilcek arkadaş kısacası bir gün gelip bir daha gelmicek arkadaşları istemiyorum durum bu
  10. S

Yükte ve oyunda PC kapanıyor

Merhaba, 2–3 gün önce elektrik çok sık gidip geldi. O zamandan beri her oyuna girdiğimde PC kapanıyor; ancak boşta kapanmıyor. PC kapandıktan sonra belli bir süre boyunca hiçbir parça çalışmıyor, tüm parçaları çıkarıp tekrar takmadan sistem açılmıyor
  11. S

Anlamadım hocam
  12. S

Bak hocam size teşekkür ederim düzgün yorum yazmak zor olmamali yani diğer arkadaşlar için diyorum önerinizi dikkate Alıcam tekrardan teşekkürler.
  13. S

Adam dalga geçiyor hocam bak başka arkadaşda yazmış bulamazsınız felan benim bu yorumlara lafım yok adam konu ile yorum yapmaya değil konuyu aşşagilamak için geliyor onu diyorum.
  14. S

Kardeşim bak konuya yazdım anlamiyorsam bidaha yazayım senin amacın dalga geçmek ise git dalgani başka bi yerde geç ha geçmicem diyorsan kendin bilirsin.ben düzgünce yazdım ama sen hala anlamak istemiyorsun konuyla arkadaş olmak istemiyorsan yazma amacın ne beni küçük düşürmek mi eline bişi...
  15. S

Senin sayende upmi senin sayende Downa düşüyoz bu üslup ile bir yere gelemezsin ilk önce konuyu dalgaya vurmadan insan gibi yaz yada kendini geliştir deme eğer geliştirdim diyorsan ilk mesajina bak baya geliştirmişsin kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler.
  16. S

Tmm kardeşim anladım Allah sana acil şifa versin asıl sana yazık kovdumda yok konuyla alakalı bir şey yapmıyorsun laf sokmaya yazıyorsun yani boşuna mesaj kalabalığı yapıyorsun anladinmi mükemmel arkadaşım benim.
  17. S

Evet kiralıyorum alicanmi vereyim çok komik şu an gülmekten ağlıcam.konu ile alakan yoksa konudan çıkmanı öneririm.
  18. S

Bilmem veriyor muyuz konuyla alakalı arkadaş olmak vb bi yorumun yoksa konudan çıkmanı öneririm sizin gibilerden gerçekten bıktım insan gibi yazıyorum ukalaca alaya aliyorsunuz. 1753140221 Merhaba kral buluruz veya bulamayız sadece yazdım ama genede düzgün yorumun için teşekkür ederim.
  19. S

Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bir veya 2 arkadaş daha gurubumuza alabiliriz.bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 yaş ve üstü arkadaş arıyoruz...
  20. S

Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

E postaya bildirim gelmedinden bu konuyu unutmuşum ekleyen ve kabul etmedim kişiler kbmayin bi gurubum var farkli oyunlarda oynariz guncel olarak rainbow fornite ready or not warzone chivalry 2 GTA 5 gibi oyunlari oynuyoruz.ama her gün aktif olacak arkadaşlar ve minimum yaş 20 ve üzeri olan...
Geri