Niyetim iyi burda sipariş değil aktif olarak arkadaş arıyoruz yaş ve aktiflik önemli sana göre sipariş ama bana göre her gün oyun oynamak isteyebilecek yada en az 4 veya 5 gün olabilcek arkadaş kısacası bir gün gelip bir daha gelmicek arkadaşları istemiyorum durum buHocam niyetiniz iyi olabilir ama siparişle arkadaş bulmak pek mantıklı ve olası değil .
Allah iyiliğini versin Ghosty gece geceHocam niyetiniz iyi olabilir ama siparişle arkadaş bulmak pek mantıklı ve olası değil .
Acun Medya çalışanı olabilir master chefte yapılan yemeği temizlik programında temizleten ekipten buSaatlik köle arıyorlar sanırım birde yemek gurmesi gibi seçiyor ya orada haykırdım![]()
Senin ve. Senin zihniyetindeki insanlar için seçiyorum evet doğrudur.senide göz ardı et listeme ekleyimde daha görmeyeyim yaz yaz dur.Saatlik köle arıyorlar sanırım birde yemek gurmesi gibi seçiyor ya orada haykırdım![]()
Seni technopat da gördüm ben seni arkadaş aramak yerine çok güzel bir özgüven al kardeşim her gün ne ya adam makina mi oynadığın oyunlar da yorucu yani şu adam işe gitse daha kazançlı olurSenin ve. Senin zihniyetindeki insanlar için seçiyorum evet doğrudur.
Ben özgüven Alıcam sen ilk önce insanlarla düzgün bir şekilde nasıl konuşulur onu öğren gel bu bir ikincisi bu oyun sana hitap etmiyor diye makinemi oluyor örnek vereyim her gün rainbow ranked oynayan adam diyelim bunu. Seviyor Rank kasacagi arkadaş arıyor kendin yoruluyorsan ben nabayim ben sana hitap etmiyorum o zamanSeni technopat da gördüm ben seni arkadaş aramak yerine çok güzel bir özgüven al kardeşim her gün ne ya adam makina mi oynadığın oyunlar da yorucu yani şu adam işe gitse daha kazançlı olur![]()
Rainbow oynuyan arkadaşım vardı ve makina idiBen özgüven Alıcam sen ilk önce insanlarla düzgün bir şekilde nasıl konuşulur onu öğren gel bu bir ikincisi bu oyun sana hitap etmiyor diye makinemi oluyor örnek vereyim her gün rainbow ranked oynayan adam diyelim bunu. Seviyor Rank kasacagi arkadaş arıyor kendin yoruluyorsan ben nabayim ben sana hitap etmiyorum o zaman
Tmm buda senin sorunun kendi istemedin şeyi sen sevmedin diye başka biride sevmicek diye bi kural yokkiRainbow oynuyan arkadaşım vardı ve makina idi
kalıcı tostKalıcı tost bulursunuz umarım kalıcı dost ne kiralıyonuz mu SADDASSADSADDSADSA
He bu tost beğenemedin mi istersen seninle de tost olabilirim kafamızın uyuştuğu insanlar varkalıcı tost
dostum internet ortamında kalıcı dost mu olur?Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bir veya 2 arkadaş daha gurubumuza alabiliriz.bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 yaş ve üstü arkadaş arıyoruz farklı oyunlarada açığız ama oyunu beğenmemiz önemli oynadımiz oyunlari oynayacak ve oynamak isteyen arkadaşlar dedimiz kriterler dahilinde arkadaslik isteği atabilir ama ekleyip silen insanlardan sıkıldım iyi konuşup sonra silecekseniz hiç eklemeyin böyle insanlardan bıktım. bana Steam sesli sohbet kullanıyorum oradan konuşuruz.bu kadar discord kullanmıyorum steamden eklemek isteyen arkadaşlar için Steam arkadaşlık kodum budur:884720474 son olarak bir kere ekleyip bida yazmicak veya gelmicek arkadaşlar yazmasın.