Arama sonuçları: *

1. casrow

Yardım Knight online için makro maus tavsiyesi

Teşekkür ederim kardeşim. G502 den çok memnun kaldım. 👍😊
  2. casrow

Çözüldü✓ 2 bin tllik Sessiz 650w Sessiz Fanlı Psu Önerisi

Hacı kanka,cani Canım kardeşim, sence cooler master g800 Gold +80 güç kaynağını servise göndereyim mi? Bu güçteki PSU'nun fanının güçlü çalışması normal midir?
  3. casrow

Tamam Tamamdır üstad teşekkür ederim 🤲 😊
  4. casrow

Kanka coil whine yok şükür. Yük altında bile ses aynı düzeyde. Ses dediğim böyle klima hava üfler ya onun sesi geliyor. Alisacaz artık 😊🙏
  5. casrow

Peki kardeşim sana bir şey sorucam, bende PSU cooler master g800w +80 Gold plus Beni tek rahatsız ettiği şey fan sesi klima üfler gibi çalışıyor. Sence bunu satıp başka bir tane almak mantıklı mıdır? Ben gece PC açık bırakıyorum. Bazı islerimden dolayı oda da ses oluyor. Bana gerçektekten...
  6. casrow

tamamdır hacı bakıcam teşekkür ederim
  7. casrow

ekran kartım rx 6700 xt 1726303455 tamam çok teşekkür ederim. cooler masterin sesinden bıktım yemin ediyorum bilsem almazdım
  8. casrow

ses konusunda nasıl kardeşim peki? oda da klima üfler gibi ses yapıyor mu ? 1726303308 hacı sessiz mi onu söyle daha önce hig power bronz kullandım cızırtı sesi vardı içinde
  9. casrow

Merhaba arkadaşlar lütfen bana rica ediyorum 650w fanı sessiz çalışan bir psu önermenizi istiyorum. Elimdeki psu çok gürültülü gece pc açık bırakıyorum bazı işlerimden dolayı oda da inanılmaz bir ses oluyor klima üfler gibi. yük altında olsun olmasın o ses var. Fanı sabit aynı hızda dönüyor...
  10. casrow

Yardım 🔥✅ hangi kasa fanı daha iyidir✅🔥

Ya fanlar arizaliydi eskileri. Teknik servis bunları gönderdi. O yüzden soruyorum. Sağdaki mı solda ki mı iyi diye
  11. casrow

Takip çıkartmak zahmetli ya bir öğrenebilsem çok iyi olacak
  12. casrow

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN
  13. casrow

Dostum tam bilgim yok. Deepcolun kasa fanları bunlar kule tipi sogutucu için degil 1722852691 Keşke kullananlardan bir ogrenebilsem 😊
  14. casrow

Merhabalar arkadaşlar elimde bu fanlardan 8 tane var. 4 tane 4 tane şekilde yani 2 farklı fan çeşidi var. Bunlardan hangisini pcye takayım şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤲 1722850983 @HacıSOFU @MrCodeX @Kürşat K.
  15. casrow

🔥İndirim Sapphire RX 6700 XT 12 GB 10799 TL 🔥🔥🔥

Bu seride iki fanlı model almayın coil whine çıkma ihtimali çok yüksek
  16. casrow

Logitech g 502 aldım. Gerçekten mükemmel bir mouse
  17. casrow

logitechten elime iyi oturacak böyle görseli güzel bir makro maus var mı bildiğin ? kardeşim baş tacısın 1718136781 bütçede sıkıntı yok. kanka logitechte g300sdeb başka var mı bildiğin bir mouse
  18. casrow

bende şuan bu maus var makrosunu kuramıyorum. sence iyi mi bu maus? Elime de tam oturuyor https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r17-x-rapier-7200-dpi-gaming-oyuncu-mouse-p-HBV00000M57L5?magaza=bykalite
  19. casrow

makroyu kurma rehberi var mı peki kardeşim ? :)
Top Bottom