Eve geçersem bakarım şuanda hangi model var bilmiyorum ama core aktif herhangi bir bloody fare al geç macrosu önemli zaten core aktif almazsan dolar bazı verip açtırmak gerekir. Macrosunu çözdükçe uprage bile yaptırırsın knight için birebirKanka link atabilir misin
Çok teşekkür ederim kanka eve gidince sana zahmet link at bekliyorum.Eve geçersem bakarım şuanda hangi model var bilmiyorum ama core aktif herhangi bir bloody fare al geç macrosu önemli zaten core aktif almazsan dolar bazı verip açtırmak gerekir. Macrosunu çözdükçe uprage bile yaptırırsın knight için birebir
Çok teşekkür ederim kanka eve gidince sana zahmet link at bekliyorum.
Çok sağ ol kardeşim baş tacısın.Bak mesela core3 aktif diyor bu tarz fare al geçA4TECH Bloody V7MA Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, A4TECH Bloody V7MA Gaming Mouse en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
A4TECH Bloody V7MA Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, A4TECH Bloody V7MA Gaming Mouse en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
A4Tech Bloody V7MA 3200DPI Siyah Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
A4Tech Bloody V7MA 3200DPI Siyah Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile V7MA BLACK V2 ITOPYA'dawww.itopya.com
99 tl ye almıştım hala duruyor köşede macro işi olunca cıkarıyorum knight cs ne gerekiyorsa onda varÇok sağ ol kardeşim baş tacısın.
Yok be driverini indir kur siteden tamam gerisi macro ile senin aranda deneye deneye yapcan bulcan yada bilen arkadaşlarından hazır profil alcan kalkan tak çıkar minör r combo bla bla bla ne lazımsamakroyu kurma rehberi var mı peki kardeşim ?
bende şuan bu maus var makrosunu kuramıyorum. sence iyi mi bu maus? Elime de tam oturuyorYok be driverini indir kur siteden tamam gerisi macro ile senin aranda deneye deneye yapcan bulcan yada bilen arkadaşlarından hazır profil alcan kalkan tak çıkar minör r combo bla bla bla ne lazımsa
G300sMerhabalar arkadaşlar NTTgame de çalışan knight online için makro mouse tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim