Neler Yeni

Öneri 2k Oyuncu Monitör Tavsiyesi

maniapk

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar arkadaşlar 8 10 k arası fps oyunlar için monitör tavsiyesi istiyorum.

Bunu tercih edersen kalite kontrolü sıkıntılıymış. Ölü pikselli gelme olasılığı yüksek, 1-2 kez iade/değişim yapıp uğraştırabilir.

Bu ikisi de güzel, sağlam monitörler.

Merhabalar arkadaşlar 8 10 k arası fps oyunlar için monitör tavsiyesi istiyorum.
Yılbaşı indirimlerini beklerim diyorsan şimdi alma ama şu an en f/p monitör bu. Tek sıkıntısı ölü piksel ile gelme ihtimali yüksek ama satıcı hepsiburada olduğunu için değişim/iade sorun olmuyormuş.

Acelem yok ya yukardaki msi hosuma gitti ama arastırmadayım
Bilgi edinmek amacıyla burayı okuyabilirsin hocam.

Bunu tercih edersen kalite kontrolü sıkıntılıymış. Ölü pikselli gelme olasılığı yüksek, 1-2 kez iade/değişim yapıp uğraştırabilir.

Bu ikisi de güzel, sağlam monitörler.

Msi e2 hosuma gitti valla

Msi e2 hosuma gitti valla
Daha 1 ya da 2 gün önce fiyatı 10.000 TL'idi. Bu ay içinde muhtemelen gene ürünler de ufak çaplı indirimler göreceğiz gibi duruyor. MSI monitör zaten dediğim gibi güzel eksiksiz bir monitör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada monitörüm normal fiyatı zaten 8.000-8.500 arası 10.000 TL yapmaları fiyatı çok şaşırtmıştı. Bindir indir yapıyorlar işte. En dip fiyatı 7.600 TL'ye görmüştüm Kasım ayında.

Asusun hocam XG27ACS modeline bakabilirsin Rog Strix 180 Hz 1ms telefon standı typce-c çıkışı var işine yarar 2k Rog Strix makul fiyat kaliteli ürün panel olarak IPS hem net canlı parlak güzel bir ekran tavsiye ederim
27 inç istiyorsan IPS panel asusun VG279QM1A modeli var 280 Hz 1ms fiyatına göre Hz çok iyi FPS odaklı düşünüyorsan bu monitörü kaçırma derim

Fiyat performans arıyorsan VG27AQ3A modelini tavsiye ederim 2 k ve 180 hz 1 ms gtg

ODyssey g6 aldım 27 240 1ms 2k memnunum 1 aydır kullanıyorum kaymak gibi

Geri