Arama sonuçları: *

1. S

YENİ SİSTEM DİZMEK İSTİYORUM ÖNERİ.

Bilgisayarım eskidiği için yeni bir sistem toparlamak istiyorum işlemci amd ekran kartı nvdi olması güzel olur önerilerinizi bekliyorum :)
  2. S

Çözüldü✓ Logitech G Pro X 7.1 yoksa HyperX Cloud II Wireless mı?

öneride bulunurmusun? bütçem 5 ila 7 bin civarı
  3. S

Çözüldü✓ Logitech G Pro X 7.1 yoksa HyperX Cloud II Wireless mı?

Oyunlar için bir kulaklık almam lazım fakat mikrofonuda önemli kullanan arkadaşlar varsa şikayetlerini vs yazabilir mi sizce hangisi HyperX indirime girmiş şuan için 3.200 civarı logitech ise 2.744 siz hangisi önerirsiniz?
  4. S

Pc Toplama 17 bin

aklıma bir şey geldi ama inşallah o yolla almıyordur
  5. S

Kulaklık ve mikrofon önerisi

Genelde fps oyunları oynuyorum ona uygun fiyat performans kulaklık ve mikrofon önerisi bekliyorum aklımda olan kulaklık iste.Logitech G Pro x mikrofon hakkında bir fikrim yok.şimdiden teşekkürler
  6. S

Bilgisayarımdaki hangi parçayı ilk olarak yükseltmem gerekiyor önerileniz?

Soğutucu:ark Freezer X129 İşlemci:AMD Ryzen™ 5 5600 SSD:KINGSTON FURY RENEGADE SFYRS/1000G 1TB SSD hocam şuanlık eklediğim bunlar sizce yeterlimidir?
  7. S

anakart şuanlık yeterlimidir onuda değiştirmek lazımmı sizce?
  8. S

teşekkür ederim hocam sağolasın 1688450160 hemen araştırmaya geçiyorum önerilerin için çok teşekkür ederim.
  9. S

pandemide almıştım bilgisayarı 3 sene oluyor yavaştan yenilemek istiyorum.Oyunlarda ve render işlemlerinde daha iyi bir performans almak istiyorum.
  10. S

Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum fakat hangisinden başlamam gerektiğini bilmiyorum tavsiye verirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler. Anakart:msi b450m dragon Ekran kartı:Rtx 2060 nvidia İşlemci:AMD Ryzen 5 3500X 3.59 GHz ram:16 gb ddr4 450 gb kingston ssd
Geri