COD oyunları en fazla playstationda satılıyor. Microsoft böyle bir hamle yaparsa zarara girer. Ayrıca Microsoft ve Sony anlaştılar 10 yıl daha COD oyunları PS'ye gelmeye devam edecek.
Zaten Slim modelinin bir tane modeli var diye biliyorum. Fat kasa PS5 alacaksan CFI-1200 serisinden alabilirsin. PS5 Slim zaten şuan sorunsuz çalışıyor. Bence PS5 Slim alın. Güvenilir sayfa bilmiyorum maalesef.
Anladığım kadarıyla PS özel oyunlarını oynamadın. Bence PS5’i al özel oyunları oyna bitir. Zaten PS5’e yeni bir sürü özel oyun çıkıyor onlarıda oynarsın. 2025’te Gta 6 gelecek. Bence al öneririm.
Final Fantasy 7 Rebirth inceleme puanları yayınlanmış ve metacritic’ten 93 puan almış 114 inceleme ile bence mükemmel bir puan almış. Oyun çok iyi olacak.
https://www.metacritic.com/game/final-fantasy-vii-rebirth/
PS5'te web search yok adamım hemen gidip Xbox almam lazım. Yahu aynı şey PC'de de var. Neyse senin olmayan hayalinle baş başa bırakıyorum. Kendini avutmaya devam et.
Daha erken çıkartmak istiyorlarmış ama bu PC'ye aynı günde çıkartmak anlamına gelmez.
1708074275
İşte kabul etmiyor. Xbox'ın artık mantığı kalmadı diyorum adam bana klavye mouse takabilirsin diyor.