Neler Yeni

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Helldivers 2 rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
- Helldivers 2 Steam'de 409.367 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı
- Helldivers 2 Steam'de GTA V'in tüm zamanların eş zamanlı oyuncu sayısını geçti
- #6 Steam'de şimdiye kadarki en popüler oyun
- PlayStation mağazasında 1 numara

İnanılmaz! 🔥🔥🔥🔥
Helldivers 2’den bu kadar başarı beklemiyordum. Gerçekten Sony bu oyundan iyi para kaldıracak.

99723

80+ Silver
Helldivers 2’den bu kadar başarı beklemiyordum. Gerçekten Sony bu oyundan iyi para kaldıracak.
Aynen bende aynı şekilde düşünüyordum adamlar Helldivers 2 ile şimdiye kadar çıkmış en iyi MP Shooter oyununu yaptılar Sony hangi alana girerse girsin o işin en iyisini yapıyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aynen bende aynı şekilde düşünüyordum adamlar Helldivers 2 ile şimdiye kadar çıkmış en iyi MP Shooter oyununu yaptılar Sony hangi alana girerse girsin o işin en iyisini yapıyor.
O değil de keşke tutmasaydı bu. Şimdi firmalar gene garip garip oyunları bununla aynı mantıkla yaptık diyip önümüze atacaklar hepsi de berbat olacak 😀

The Semih

80+ Gold
Sırf şunlar yüzünden yine servis oyunu furyası başlayacak. Tutmayacak ayrı konu da.
Bende bundan korkuyorum, Live service oyunlardan nefret ediyom Hikayeli oyunları iyice arka plana attılar, Call of duty artık warzona odaklancağını söyledi.

99723

80+ Silver
O değil de keşke tutmasaydı bu. Şimdi firmalar gene garip garip oyunları bununla aynı mantıkla yaptık diyip önümüze atacaklar hepsi de berbat olacak 😀
Bende bundan korkuyorum, Live service oyunlardan nefret ediyom Hikayeli oyunları iyice arka plana attılar, Call of duty artık warzona odaklancağını söyledi.
İkinizde haklısınız bende hiç sevmiyorum ama Helldivers 2 cidden mükemmel olmuş ben çok beğendim ayrıca korkmanıza gerek yok diğer tırt oyun firmalarını bilmem ama Sony için konuşacağım Sony'nin amacı buradan kazandığı paralar ile daha fazla hikaye odaklı oyun yapmak böyle güçlü bir online IP'si olması bence çok iyi oldu eksik olan açıklarını kapattılar örnek sadece GTA V'in online modu Rockstar Games'i nerelere getirdi işin özeti Sony bu online oyunlarından kazandığı paralar ile daha hızlı hikaye odaklı oyunlar yapacak biliyorsunuz Sony oyun sektöründe en yüksek bütçe ile oyun yapan tek firma bir oyunlarının maliyeti 200-300 milyon dolar.

99723

80+ Silver

99723

80+ Silver
Yeni̇ Kral
Helldivers 2 resmi olarak şu anda Steam'de en çok oynanan oyun.
GG0q8ZyXcAAZIx6.jpg

Bu arada 3.parti olmuş ölmüş Xbox konsollarına Xbot fanboyları Change.org da Helldivers 2'nin Xbox'a gelmesi için kampanya başlatmışlar yazık diyecek bir söz bile bulamıyorum bu adamlar harbi sorunları var Xbox'ın 3. parti yayıncı olduğu ve artık kendi özel oyunlarının PlayStation ve Nintendo konsollarına geldiği yerde nasıl böyle bir şey bekliyorlar anlamıyorum artık bu seviye hayalden bile öte.
cc5753d36ac3f36834b55a2173a5afc3.png

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xbox kullanıcılarının tavrı, şahlanma vaatleri sonunda eline bir şey geçmeyen siyasi parti seçmenleri gibi. "Biz size koşulsuz destek verdik. Şimdi böyle oldu" türünde şeyler yazıyorlar. Fanatik de olsa herhangi bir konsol kullanıcısı için normal değil bunlar. Sen başka bir cihaz alacaktın da Microsoft engel mi oldu?

99723

80+ Silver
Xbox kullanıcılarının tavrı, şahlanma vaatleri sonunda eline bir şey geçmeyen siyasi parti seçmenleri gibi. "Biz size koşulsuz destek verdik. Şimdi böyle oldu" türünde şeyler yazıyorlar. Fanatik de olsa herhangi bir konsol kullanıcısı için normal değil bunlar. Sen başka bir cihaz alacaktın da Microsoft engel mi oldu?
Altına imzamı attım.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Elvan kocer
Yeni̇ Kral
Alıntıyı görüntüle

Bu arada 3.parti olmuş ölmüş Xbox konsollarına Xbot fanboyları Change.org da Helldivers 2'nin Xbox'a gelmesi için kampanya başlatmışlar yazık diyecek bir söz bile bulamıyorum bu adamlar harbi sorunları var Xbox'ın 3. parti yayıncı olduğu ve artık kendi özel oyunlarının PlayStation ve Nintendo konsollarına geldiği yerde nasıl böyle bir şey bekliyorlar anlamıyorum artık bu seviye hayalden bile öte.
Alıntıyı görüntüle
Helldivers 2 ps exclusive oyunu değil ki gelir belki

99723

80+ Silver
Son düzenleme:

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Elvan kocer
GC3MriAXwAADa2v.jpg

Helldivers 2 PlayStation Studios'a ait Arrowhead Game Studios'un yaptığı birinci parti Sony exclusive oyunu özetle oyun ve firma tamamen Sony'e ait.
1. Oyun da pc ye gelmişti belli olmaz işleri

99723

80+ Silver
1. Oyun da pc ye gelmişti belli olmaz işleri
1. Oyundan beri Helldivers markası Sony PlayStation Studios'a ait ayrıca zaten Sony canlı servis oyunlarını ilk günden PC'ye de yayınlıyor PC ne alaka Helldivers 2 PC'ye ilk günden yayınlandı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom