Arama sonuçları: *

1. H

Discorddan ratmı yedim karspersky aliyimmi?

Önce temizinden format çak. Sonrasında bütün mail, hesapların şifresini değiştir. Geçmiş olsun. Kaspersky kullanıcısıyım. Yıllık hesaba vurduğunda öğrenci bütçesiyle bile fiyatı uygun. Bilgili adama defender yeter diyecekler. Eşeği sağlam kazığa bağlamak için öneririm kaspersky'ı. Kendinden...
  2. H

Öneri Mikrofonu iyi bir headset/mikrofon.

Hocamlar selamlar öncelik ile. İçerik üreticiliği ile uğraşmaktayım. Blackshark v2x kullanıyorum. Fakat bu ekonomik model olduğu için, kablosu kopmaya başladı ucuz malzemeden dolayı. Mikrofonu en az bunun kadar kaliteli bir mikrofon arıyorum. Kablosuz headset, ya da tecrübeli ve bilgili...
  3. H

Kulaklık mı mouse mu?

indirim vakti incehesap ve itopya kovala. 100 liraya geçen sene aoc fare aldım, memnunum. Kulaklığı da orta halli bir şey alıp belirlediğin bütçeye kaparsın. Ama dediğin 1k-1.5k çok düşük. Şu anki durumda da bir şey gelmez elden tabii ki. Ama illa bu sunduğun örneklerden istiyorsan da, hoparlör...
  4. H

Öneri 2 kişilik max 4 dolar oyun önerisi - arkadaşla

demeye gelmiştim. 3 kişi daha bugün girdik. Akar gider.
  5. H

Bilgisayarım yeterli FPS sağlamıyor gibi

valla hocam yüksek fps dediğin adam dlss açmıştır, fsr açmıştır. Lossless scaling olması lazım programın adı yanlış değil isem o vardır. Ayarları kısmıştır vs. Eğer ki sen oynadığın oyunda sıkıntı yaşamıyorsan, fps işini sidik yarışına çevirmeye gerek yok.
  6. H

2 yıllık üniversite okumak mantıklı mı

İş hayatı şu an %50 torpil, %50 adam silkeleme üzerine dönüyor. Akraba diye yanına gittiğim matbaacı, fanfinifinfon ettiği kadına torpil yaptı. Kadın ben çıkıyorum dedi, mazeret sunmadan, kıdem tazminatını fazlasıyla verdi. Ben sakatlık yaşadım, sağlık sorunu yazdım benimkini vermedi. Orman...
  7. H

Nereye gidiyor bu memleket?

Ağzın bal yesin. Atatürk'ün savaştığı cehaletin aynısı ile savaş içindeyiz. O zamanlar 1 tane Atatürk vardı, ama şimdi binlerce Atatürk genci var. Bize düşen, bilinçli olmak.
  8. H

Yardım RUST sebepsiz fps drop yardım

Driver harici oyun dosyalarını doğrula, windows güncellemelerine bak. Ayrıca cmd açıp ' sfc /scannow ' yaz. Hatalı defter girdilerini düzeltecek. Dememe gerek yok, ama not düşüyorum tırnaksız ( ' olan işaret) yaz.
  9. H

2 yıllık üniversite okumak mantıklı mı

Abim, bu ülkede okunulmaz. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, kendini geliştirebilmene bağlı. Verilecek eğitim o kadar sığ ki; zamanını ve paranı sadece kağıt parçasına ziyan edeceksin. En önemli şey kendini geliştirebilmen.
  10. H

Yapay zeka Yazılım Mühendisliğini bitirir mi

yapay zekanın birinin yerini alması çok zor. Özellikle tasarım (benim mesleğim), ve yazılım kısmında. Evet, bazı şeyleri yapabilir ve hızlandırabilir. Ama yaratıcı düşünemez. Hız için alınan, yetersiz elemanlar yerinden edilir. Bu konuda endişen, korkun var ise kendini geliştir. Minimum 3ay...
  11. H

Nereye gidiyor bu memleket?

Benim hala umudum var hocam. Toplum olarak ahlaksız ve cahil bir güruhun içine düşmüş olsak ta, gene de umudum var. Kötü örnekler gözlerimizin önünde; afrikası olsun, diğer arap ülkeleri olsun. Ama en iyi örnek te zaten bizim ülkemiz değil miydi? Bizden öncekilerin hatasından ders çıkarıp, bu...
  12. H

🔴ABD , İRAN NÜKLEER TESİSLERİNİ VURDU !!!

sen ne diyorsun hoca efendi? Karışık ortalıktan faydalanıp zevzeklik etme.
  13. H

Mediamark tan monitör alınır mı?

Alınır, servis konusunda bir ara reklamları vardı. Ama arkadaşın dediği gibi git mağazadan al. 2 yıl içinde zaten sana her türlü teknik desteği sağlamak zorunda. Haberde denilene göre kullandığın 2 yıllık süreçte bozulsa dahi, kusurlu mal sayılırmış. Tüketici hakem heyeti benim işime yaramadı...
  14. H

Yardım RUST sebepsiz fps drop yardım

oyun dosyalarını doğrula ve driverları kontrol et hocam. Aniden olması, gelen bir güncellemenin yanlış kurulması gibi geldi bana.
  15. H

Babam, pc oynamama karışıyor

Kardeşim öncelikle kolay gelsin. Fabrikadan bozma bir matbaada osb nin içinde çalıştım 1 sene. Bombok bir ortam. 3 aşağı, 5 yukaru biliyorum ortamını. Okul okumama konusunda çok iyi düşünmüşsün, çünkü eğitimine harcamayı düşündüğün para, başka birini zengin edecekti. Benim ailem, eve para...
  16. H

GALAX 5070 ALDIM VE AKLINDA SORU İŞARETLERİ OLANLAR İÇİN

hayırlı olsun hocam güle güle kullan
  17. H

Öneri CS2 YENİ KASA NE ZAMAN GELİR

Bilen banada etiket atsın hayrına
  18. H

Fabrika Ortamından Soğumak

Hocam fabrika ortamı görmüş biri olarak, fabrika ortamının boktanlığını doğrulayabilirim. Eğer ki senin bölümünle alakalı değil ise, şefi umursama. Ya da fabrika dışı bir elektrik ile alakalı bir işe yönelmen. Mesleğin güzel, değerli bir meslek. En kötü ayıya dayı diyip, mesleği güzelce öğren...
  19. H

Mental olarak hiç iyi hissetmiyorum.

1ay kaldıysa, kendini ümitsizliğe sokup ta kafanı bulandırma. Bildiğini de unutursun. Ayrıca sana okul işleri ile işi biten biri olarak diyebilirim ki; bütün bu sınav işleri boş. Elinden geleni yap, olursa olur. Olmazsa canın sağ olsun. Ailen senin iyiliğin için istiyor, evet bunu gösteremiyor...
Geri