Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim PALİT-İNNO3D Kartlarda indirim vade farksız taksit !!!

4060ti 8gb kullanıcısıyım. Almayın. Kesinlikle uzak durun. Daha yüksek vramlere bakın. RTX zart zurt demeyin. 8gb vram yetmiyor yeni nesil oyunlara. Yeni nesil dediysem de 2-3 senelik oyunlar değil he. 5-6 yıllık oyunlara falan yetmiyor.
  2. H

MSI, Hepsiburada monitör değişimi rezaleti

hepsiburada ya da trendyoldan hiçbirşey alınmaz, geçmiş olsun hocam. 3 yıl önceki ürün konusunda da garanti sözü verilmişse tutmaları lazım. Fakat ücret konusu o şekilde işliyor, aynı şeyi f710 kontrolcüm ile yaşadım. Senin dediğin gibi kanunen eşdeğer bir ürün vermesi lazım eğer elinde yoksa...
  3. H

Öneri Bu maillere dikkat edin!

Gençler selam. Bugün saat 7 civarı uyandığımda böyle bir mail ile karşılaştım. Bu tuzak maildir, dikkat edin. En son etkinliği inceleyin e basınca hesaba giriş yapılmasını istiyor, Giriş yaparsan da hesabın patlıyor. Az daha uyku sersemi yiyordum. Maile bakınca bile anlaşılıyor. Kullanıcı adı...
  4. H

🔥İndirim Razer BlackShark v2 x 1614 TL (Siyah Renk) Amazon.com.tr

Kulaklık olarak meh, zaten v2 nin ekonomik modeli. Ama bu fiyata göre mikrofonu muazzam. İçerik üreticisiyim, şuanda aktif olarak kullanıyorum. Tabii ki de profesyonel bir ekipman kadar olmasa da, üst düzey bir performans sağlıyor.
  5. H

Yardım PC'de Registry diye bir uygulama var

Gençler selam. Kaspersky ile taratırken, Registry diye bir uygulamaya denk geldim. Dijital bir imzası yok. Konumuna baktığımda ise 'Bu bilgisayar' klasörünü açıyor. Bilgisi olan var mı? Pek çok zararlı yazılım, Registry yi taklit ettiği söyleniyor. Windows un kayıt defteri olduğunu biliyorum...
  6. H

Kasamın fanlarına elektrik gitmiyor.

Güç kaynağının yanında böyle bir şey var. Bunu sen deyince anladım hocam. Sabah bundaki kabloları bile kontrol ettim. Ama bir daha kontrol edeceğim. 1727972157 Kontrol ettim hocam ama eksik ya da gevşek bağlantı görünmüyor. Var mıdır bir önerin?
  7. H

Kasamın fanlarına elektrik gitmiyor.

Gençler selam. Uzun süredir kasamın fanlarına elektrik gitmiyordu. Aç-kapa yapa yapa, bildiğin düz kontak ile çalışır vaziyete geliyordu. En son dün baya uğraştırdıktan sonra açıldı. Bugün ne kadar uğraşırsam uğraşayım açılmadı. Pc çalışıyor, sadece ARGB fanlar çalışmıyor. Kabloları da kontrol...
  8. H

Amazon.com.tr Rezilliği...

Geçmiş olsun hocam. THH ile uğraşılmaz. Adamlara kanıtları ile sundum, yetersiz delil dediler bana. Benim olayım; D&R'dan gamepad aldım. Sıfır parası verdiğim ve sıfır olması gereken malın açılmadığını gösteren bant kesilmiş, üstüne yeni bant atılmıştı. Üstüne üstlük kutuda ezikler vardı. Uzun...
  9. H

Yardım Samsung A25 5g Telefon şarjdayken, şarjı azalıp kapanıyor.

Gençler selam. Daha alalı bu eşekoğlu eşeği max 1 hafta falan oldu. 2'dir aynı haltı yiyor. Arada tam şarj olduğu da oldu bu sorun olmadan tabii. Ama yeni aldığım cihazda bu sorunu bu kadar sık yaşamak can sıkıcı. Kullandığım cihaz Baseus'un 25w'luk adaptörü. Hiçbir şekilde önceki telefonumda da...
  10. H

Youtube gelir göstermiyor

Yanlışın var hocam. O üyelikler için. Tam kazanç sağlamak için 4k saat + 1k abone lazım. Üstlerinde de yazıyor hangisinin ne olduğu.
  11. H

Yardım POCO markasının ürünleri nasıl?

Gençler selam. Peder, Poco marka telefonlara bakıyor. Reklamını ilk ülkeye geldiği ara güzel yaptı, adını duyurdu. Lakin hiçbir kullanıcısından, daha doğrusu kullanıcısı ile denk gelmediğim için cihazları hakkında fikrim yok. 7k'lık ekonomik bir model kestirdi gözüne. Marka hakkında bilginiz...
  12. H

Cs'de 15 doları kaç ayda kasarım ?

kanıt topla sigortasız çalıştırmak suç. Misliyle alırsın. İllallah etmeyin, hakkınızı savunun. Böyle ORman ÇOmarları da alışmasın milleti ezmeye.
  13. H

Yardım Kasanın fanları bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.

Yok hocam öyle değil. Normalde çalışırdı, RGB'si yanardı. Ama özellikle hiçbir şekilde hareket yok, ve RGB sönük. Aç-kapa yapa yapa paşanın keyfi gelsin diye bekliyoruz. 1718310320 2. Seçenek gibi hocam. Normalde çalışmasa dahi RGB yanardı her daim. Hem hareket yok, hem ışık. Aç kapa ile...
  14. H

2k monitör önerisi ve Samsung monitörler

Aman hocam, süper öyle ise. Ben dalavereye düştüm, uydum trendyol yorumlarına. Satıcıya da sordum, güvendim. Adam daha ne sattığını bilmiyor.
  15. H

2k monitör önerisi ve Samsung monitörler

AOC bende var, farklı modeli. Alırken dikkat et hocam, ghosting olmasın. Sırıtmıyor çoğunlukla, ama geldiği zaman ekrana kalp kırıyor.
  16. H

Laptop alacağım nezaman almalıyım

hangisinin vram i yüksek ise onu al.
  17. H

Yardım Kasanın fanları bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.

Gençler selam. Sorum başlıktaki gibi. Sıvı soğutma sıkıntısız çalışıyor. Fakat kasanın içinde bulunan 3 adet RGB fan şu son 1 haftadır, kendi keyfine göre çalışıyor ya da çalışmıyor. Kasayı açıp, anakarttaki kabloları kontrol ettim, bir gevşeme yok. Bunun bir çözümü var mıdır?
  18. H

Yardım Blackshark V2X mikrofon çalışmıyor.

Gençler selam. Teknosa'nın internet sitesi üzerinden 9 ay önce kadar ismi geçen 'Razer Blackshark V2X' aldım. Satıcı teknosa olsun dedim, sorun yaşarsam diye. Ki sorun da yaşadım. Mikrofon çalışmıyor, en azından bende. Teknosa servis kaydı oluşturup mağazaya götürdüm. Mağazadaki arkadaş açtı...
  19. H

EA FC 24 Grafik sorunu

yazdım hocam oraya genel çözümü. Bir dene onları.
  20. H

Yardım 1-2 TB sata ssd önerir misiniz!!

d&r dan elektronik almayın hocam. Ben xbox controller aldım, açılmış/outlet ürün gönderdiler. THH ye verdim, hala savunmalarını bekliyorum.
Top Bottom