Yaw yatırım yapıp ne yapacaz sanki gideri var mı var, AM5 e geçerken eldeki AM4-DDR4 parçaları satana kadar ohoo bir de üstüne para koyacam da parçaları alacam da...
Anakartım B450 serisinin en iyi kartı, B450 Gaming Plus Max
R5 5600'üm + 3070 Ti'ım var PUBG'deki performansından memnun değilim ( düşük ayarlar ) buna nasıl bir ayar çekebiliriz? 16 GB RAM'im var. AM4 tarafında en iyi işlemci nedir? AM5'e geçme gibi düşüncem var ama masraflı olacağı için geçmiyorum ne öneririsniz?
2-3 kişi Minecraft'ta ne yapar? En son vanilya normal survival 11 yıl önce oynamıştık çok bir şey hatırlamıyorum build falan yapıyorduk farm yapıyorudk. Şu an aynısını yapmak istemiyoruz daha farklı ne yapılabilir? Liste falan var mı? Sürüm olarak Vanilla 1.20. Modsuz oynamak istiyoruz modlu...
Yaw abicim başlayacağım boykotunuza da israilinize de yeter ya? Kahve nasıl bir kahve iyi mi fiyatını hakeder mi bu tarz yorumları beklerken 5 sayfa "kendini zeki" sanan arkadaşlar bi ton tartışma yaratmış. 34 TL + ücretsiz kargo iyi midir?
3-4 farklı telefondan denedik başka arkadaşların da telefonundan denedik kampanya kodu ekle diyoruz yazıyor başarıyla eklendi diyor ama ekranda çıkmıyor sipariş yine tam fiyat, rezaletten öte değil.
SAçmaluık bende de aynısı oldu diğer hesaplarda sorun yok getir yemek destek hiçbir şekilde yardımcı olmuyor, yok diyor kullanmışsınız önceden diyor abicim diyorum önceden nasıl kullanabilirim son siparişim 10 gün önce bu kod bugunun kodu.
Yarında SON1 kodu ile yılı kapatıyorsunuz.
PCI E4.0 lazım. Anakartın maks 4 GB destekliyor muhtemelen.
bkz;
M2 SSD Benchmark & Performance Tests The maximum speed of the PCIe 4.0 x4 is 64 Gbps. Current cards currently achieve around 7,000 MB/s and the PCIe 3.0 x4 around 3,500 MB/s (measured with CrystalDiskMark).
Vites göstergesi boşa geçtiğini gösterip boşa geçmiyorsa boşa geçmiyordur. Herhangi bir arıza durumu vs söz konusu değil sadece boşa geçmiyor ancak elektronik kısmı boşa geçtiğini algılayıp n ibaresini yakıyor aynısı bende de var tam ayarını bulman lazım boş için.