Arama sonuçları: *

1. L

AM4 tarafında en iyi işlemci

Yaw yatırım yapıp ne yapacaz sanki gideri var mı var, AM5 e geçerken eldeki AM4-DDR4 parçaları satana kadar ohoo bir de üstüne para koyacam da parçaları alacam da... Anakartım B450 serisinin en iyi kartı, B450 Gaming Plus Max
  2. L

7399 TL'ye değer mi peki? Ryzen 5 5600 var bende PUBG'deki (LOW) performansı nasıl olur?
  3. L

R5 5600'üm + 3070 Ti'ım var PUBG'deki performansından memnun değilim ( düşük ayarlar ) buna nasıl bir ayar çekebiliriz? 16 GB RAM'im var. AM4 tarafında en iyi işlemci nedir? AM5'e geçme gibi düşüncem var ama masraflı olacağı için geçmiyorum ne öneririsniz?
  4. L

Mining yapılmış sistem alınır mı ?

En azından dürüst mining yapılmış demiş, alınır bence fiyattan yana sorun yoksa.
  5. L

Motor mağazasında yaşadığım sorun

İnsanlar oyle zaten RKS'den sonrasını okumaya gerek kalmıyor.:D:D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO:
  6. L

Motor mağazasında yaşadığım sorun

TVS çinli mi kardeşim?
  7. L

Öneri Yaza acil motor önerisi

Benim CG'de kadranda 160 yazıyor 150'lik. Benim CG 5. viteste kesiciye giriyor anca 130 u görüyor 150'lik, pz30. ;)
  8. L

Öneri Yaza acil motor önerisi

o kadar basamaz, bu çin malı motorlar 130 göremeden kesiciye girer en sonda zorlarsan piston patlatırsın parçasını da bulamazsın 2 ay serviste yatar.
  9. L

Beyler bu kasanın ustunde ki usb kablosunu anakartdan çıkartamıyorum!

USB 3.0 kablosu 2 farklı anakartta ikisindede plastik korumalıgını çıkarmıştım birinde pimini yammuştum :D
  10. L

Minecraft'ta ne yapılır?

2-3 kişi Minecraft'ta ne yapar? En son vanilya normal survival 11 yıl önce oynamıştık çok bir şey hatırlamıyorum build falan yapıyorduk farm yapıyorudk. Şu an aynısını yapmak istemiyoruz daha farklı ne yapılabilir? Liste falan var mı? Sürüm olarak Vanilla 1.20. Modsuz oynamak istiyoruz modlu...
  11. L

Arkadaşlar şu 2 araç nasıl

Kardeş 2 kelime "urfa plaka".
  12. L

🔥İndirim Starbucks Latte 1 Kutu 34 TL🔥🔥

Yaw abicim başlayacağım boykotunuza da israilinize de yeter ya? Kahve nasıl bir kahve iyi mi fiyatını hakeder mi bu tarz yorumları beklerken 5 sayfa "kendini zeki" sanan arkadaşlar bi ton tartışma yaratmış. 34 TL + ücretsiz kargo iyi midir?
  13. L

Nasıl araç sizce alayım mı

Urfa + Panda = KUPON
  14. L

3 Yasına gırecek Yiğenime Ne Hediye Almalıyım ?

Project Fortnite FNCS Winner; Bilgisayar al ( iyisinden ) Tekirdağ'a taşındır ( ping açısından ) Şimdiden hayırlı olsun.
  15. L

🔥İndirim Getir Yemek 50tl indirim

3-4 farklı telefondan denedik başka arkadaşların da telefonundan denedik kampanya kodu ekle diyoruz yazıyor başarıyla eklendi diyor ama ekranda çıkmıyor sipariş yine tam fiyat, rezaletten öte değil.
  16. L

Klavye önerisi verin KLAVYE

FN+Sayı, konsol tuşu yok onu da yanılmıyorsam FN tuşu ile kullanıyorsun, numpad yok.
  17. L

7kya gtx1060 sistem alınır mı

1660 Super = 3000 TL R5 2600x = 1550 TL 500 Watt ortalama kalite güç kaynağı = 1000 TL A320M anakart = 1500 TL Kasa = 700 TL SSD 240 GB = 500 TL 8250 TL
  18. L

🔥İndirim GETİR YEMEK 80-50 18.00-20.00

SAçmaluık bende de aynısı oldu diğer hesaplarda sorun yok getir yemek destek hiçbir şekilde yardımcı olmuyor, yok diyor kullanmışsınız önceden diyor abicim diyorum önceden nasıl kullanabilirim son siparişim 10 gün önce bu kod bugunun kodu. Yarında SON1 kodu ile yılı kapatıyorsunuz.
  19. L

Kingston kc 3000 2tb okuma yazma hızını vermiyor

PCI E4.0 lazım. Anakartın maks 4 GB destekliyor muhtemelen. bkz; M2 SSD Benchmark & Performance Tests The maximum speed of the PCIe 4.0 x4 is 64 Gbps. Current cards currently achieve around 7,000 MB/s and the PCIe 3.0 x4 around 3,500 MB/s (measured with CrystalDiskMark).
  20. L

İlk motorumu sonunda aldım

Vites göstergesi boşa geçtiğini gösterip boşa geçmiyorsa boşa geçmiyordur. Herhangi bir arıza durumu vs söz konusu değil sadece boşa geçmiyor ancak elektronik kısmı boşa geçtiğini algılayıp n ibaresini yakıyor aynısı bende de var tam ayarını bulman lazım boş için.
Geri