Arama sonuçları: *

1. Selin0935

Kilo alma adına fikir almak istiyorum.

Yanıt veren arkadaşlara toplu olarak teşekkür ediyorum 🙏🏻
  2. Selin0935

Hocam şöyle ki benimde kaldığım yurt özel yurt olduğu için 50-55 civarı öğrenci var ve her gün yurt müdürü odaları geziyor geceleri de gece memuru geziyor. Zemin katta hobi mutfağı adı altında mutfak var fakat aynı anda 5-10 kişi yemek yapmaya çalışıyor 2 göz ocakla. Bir de olan elektrikli ocak...
  3. Selin0935

168 boy 49,5 kiloyum. Kilo almak istiyorum. Yurtta kalıyorum akşam yemeği çıkmıyor. Kalori açığını kapatmak için dışardan söylediğim yemeklere ek olarak gainer almayı düşünüyorum. Kas kütlemde hiç yok. Bacaklarımda ve dirseklerimdeki kemikler belli oluyor. Diyetisyene gitmiştim günlük 2200...
  4. Selin0935

Şarjlı-Matkap önerisi Siz hangilerini kullanıyorsunuz?

Babam marangoz olduğu için alman markasından 3’lü set şeklinde matkap takımı almıştı. (Tarlada taş bile kırıyor 🤣) Eğer bütçe sınırınız yoksa öneririm. Bunu önermemin sebebi ise lazım olmaz diye öylesine bir matkap alıp, işinizi görmeyeceği zamanda sizin mağduriyet yaşamamanız içindir.
  5. Selin0935

Evde kedi beslemek??

Sen kedini en kaliteli tüy dökmeyen mamayla beslesen bile onların tüy dökme mevsimleri var senede 2 defa oluyor yazdan kışa ve kıştan yaza geçerken mevsim geçişlerinde dökülüyor. Ben de 2 tane kedi bakıyorum ailemle. Tüy toplayıcı rulolardan alıp onları evden eksik etmemek lazım. Aklına takılan...
  6. Selin0935

Sorum birden fazla yanıtlayabilir misiniz ?

1) Matematik öğretmeniyim online özel ders veriyorum. Yaz tatillerinde 3 ay boyunca şehir değişikliği yaptığım için ev internetine ihtiyacım oluyor. Soruma gelirsek en az kaç mbps internet bağlatırsam canlı derslerde kopukluk yaşamam ? Bir de operatörler 3 aylık ev interneti bağlarlar mı ? 2)...
  7. Selin0935

Matematikten 15 aldım

Kunduz uygulamasını araştırmanı öneririm özel dershane gibi bir sistem işliyor. Kayıt olmak istersen indirim kodu paylaşabilirim.
  8. Selin0935

Dershane Ücreti Sizce Nasıl?

Kunduz uygulaması var daha uyguna gelir hem dershaneye giderek vakit kaybetmezsiniz. İndirim kodu isterseniz atabilirim.
  9. Selin0935

KUNDUZ 200 TL DEĞERİNDE İNDİRİM KODU

Arkadaşlar merhaba Kunduz soru çözüm uygulamasını duymuşsunuzdur. 2025-2026 eğitim öğretim yılı için çevrenizde kunduz üyeliği isteyen varsa elimde 200 tl değerinde indirim kodum var. İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz arkadaşlarınıza da tavsiye edebilirsiniz. Kod: SELDUR204T
  10. Selin0935

Yardım Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri | Sen ne aldın?

Sevgilim olsa battaniye örerdim 😭😭
  11. Selin0935

Yurtta airfryer’ı nasıl saklayabilirim ?

Özel yurtta tek kişilik odada kalıyorum. Akşam yemeği verilmiyor. Airfryer almak istiyorum nasıl saklayabilirim ?
  12. Selin0935

Whatsapp hesabıma başka biri tarafından ulaşılmaya çalışılıyor.

Numaramı değiştircem sanırım. Saatte bir kod geliyor 2 kere.
  13. Selin0935

Whatsapp hesabıma başka biri tarafından ulaşılmaya çalışılıyor.

Bu akşam 5-6 kere whatsapp’tan doğrulama kodu gelmeye başladı ve 15 dakikada bir doğrulama kodu geliyor. Whatsapp hesabımı biri hacklemeye çalışıyor olabilir mi ?
  14. Selin0935

Apple 20 W şarj başlığı orijinal mi ?

Normaldir evet.
  15. Selin0935

18K 4070ti alacağım, pek güven vermedi?

Şüpheli iş.
  16. Selin0935

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Yağ iç 2-3 kaşık
  17. Selin0935

Trendyol bildirimlerini nasıl sessize alabilirim?

Altı üstü soru sordum nolmuş öyle 🤣🤣
  18. Selin0935

Evet 1704304954 Sayenizde çoğu bildirimi kapattım hocam teşekkür ederim 😃🙏🏻
  19. Selin0935

Telefona sürekli Trendyol bildirimi yollamalarından bıktım günde 5-6 kere geliyordur. Bildirimlerin sesini nasıl kapatabilirim ?
Geri