EvetTelefon apple mı
Sayenizde çoğu bildirimi kapattım hocam teşekkür ederimMerhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim. Anladığım kadarıyla Trendyol bildirimlerinden şikayetçisiniz ama hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım.cihazın ayarlar bölümünden bildirimler ve kontrol merkezine girerek oradan kapatabilirsiniz veya trendyol uygulamasının üzerine basılı tutup uygulama bilgisi yazısına basarak oradan bildirimleri kapatabilirsiniz iyi ve sağlıklı günler dilerim. Başka bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
Çok rahat,çok profesyonelMerhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim. Anladığım kadarıyla Trendyol bildirimlerinden şikayetçisiniz ama hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım.cihazın ayarlar bölümünden bildirimler ve kontrol merkezine girerek oradan kapatabilirsiniz veya trendyol uygulamasının üzerine basılı tutup uygulama bilgisi yazısına basarak oradan bildirimleri kapatabilirsiniz iyi ve sağlıklı günler dilerim. Başka bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
Ne demek teşekkür ederimEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sayenizde çoğu bildirimi kapattım hocam teşekkür ederim
ah ulan ah bu söze bi cigara yaktımMerhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim. Anladığım kadarıyla Trendyol bildirimlerinden şikayetçisiniz ama hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım.cihazın ayarlar bölümünden bildirimler ve kontrol merkezine girerek oradan kapatabilirsiniz veya trendyol uygulamasının üzerine basılı tutup uygulama bilgisi yazısına basarak oradan bildirimleri kapatabilirsiniz iyi ve sağlıklı günler dilerim. Başka bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
ben size hizmet etmek için varım.
hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım
Karşı cinsiyetli bir canlı benden bir şey isteyince içimde 20yıldır saklı olan kibarlığın yardım severliğin bir anda göklere çıkış şeklidesteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz
Konuyu ben açsam bu kadar ayrıntılı anlatmazdınMerhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim. Anladığım kadarıyla Trendyol bildirimlerinden şikayetçisiniz ama hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım.cihazın ayarlar bölümünden bildirimler ve kontrol merkezine girerek oradan kapatabilirsiniz veya trendyol uygulamasının üzerine basılı tutup uygulama bilgisi yazısına basarak oradan bildirimleri kapatabilirsiniz iyi ve sağlıklı günler dilerim. Başka bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
"hocam"Merhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim. Anladığım kadarıyla Trendyol bildirimlerinden şikayetçisiniz ama hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım.cihazın ayarlar bölümünden bildirimler ve kontrol merkezine girerek oradan kapatabilirsiniz veya trendyol uygulamasının üzerine basılı tutup uygulama bilgisi yazısına basarak oradan bildirimleri kapatabilirsiniz iyi ve sağlıklı günler dilerim. Başka bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
sen erkeksinKonuyu ben açsam bu kadar ayrıntılı anlatmazdın
İMPARATORMerhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim. Anladığım kadarıyla Trendyol bildirimlerinden şikayetçisiniz ama hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım.cihazın ayarlar bölümünden bildirimler ve kontrol merkezine girerek oradan kapatabilirsiniz veya trendyol uygulamasının üzerine basılı tutup uygulama bilgisi yazısına basarak oradan bildirimleri kapatabilirsiniz iyi ve sağlıklı günler dilerim. Başka bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
Biz gebersek bu kadar yardımcı olmazMerhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim. Anladığım kadarıyla Trendyol bildirimlerinden şikayetçisiniz ama hiç dert etmenize gerek yok çünkü ben size hizmet etmek için varım.cihazın ayarlar bölümünden bildirimler ve kontrol merkezine girerek oradan kapatabilirsiniz veya trendyol uygulamasının üzerine basılı tutup uygulama bilgisi yazısına basarak oradan bildirimleri kapatabilirsiniz iyi ve sağlıklı günler dilerim. Başka bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.