Arama sonuçları: *

1. M.Utku_KURNAZ

Öneri 250 Liraya 64GB USB Önerisi

Merhaba! Daha önceden almış olduğum Kingston USB 3.2 64 GB USB belleğimin kronik ''Disk Yazma Korumalı'' hatasını vermesi üzerine ben de ilk önce diskpart ardından 6 tane program denedim, sonra sonuç vermemesi üzerine sinirlenip, 5 bin volt'a yakın bir voltaj verip yaktım, sonra hırsımı alamayıp...
  2. M.Utku_KURNAZ

Android S20 Ultra Kamera Odak Sorunu Hala Devam Ediyor Mu?

Merhaba, forumlarda ve şikayet merkezlerinde Samsung'un S20 Ultra modeli için kamera odak sorunu olduğu belirtiliyor. Gelen güncellemelerden sonra bu sorun düzeltildi mi, yoksa hâla devam ediyor mu? Yardımcı olur iseniz sevinirim. Hâla sorunlu ise S21 alacağım.
  3. M.Utku_KURNAZ

Oyun Esnasında Çok Keskin FPS Düşüşü

Hocam cihazı ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
  4. M.Utku_KURNAZ

Redmi Note 8 Pro ile Samsung S9 takas edilir mi?

Başlıkta da belirttiğim üzere elimdeki Note 8 Pro'yu (128) S9 (64+Exynos modeli) ile takas edeceğim. İki cihazın da sıkıntısı var, Note 8 Pro'nun ekran mürekkebi aktı ve arka cam değişti, S9'da ise kronik AMOLED yanığı var ve arka cam kırık (yaptırırım arka camı, sıkıntı yok). Ayrıca S9'da root...
  5. M.Utku_KURNAZ

Oyun Esnasında Çok Keskin FPS Düşüşü

Ekran kartınızın ve işlemcinizin termal macun değişimini yaptınız mı? Sıcaklık değerlerinden dolayı da sistem performans kısar, bu da droplara yol açar.
  6. M.Utku_KURNAZ

🔴 DONANIM ARŞİVİ YENİ VİDEO! RTX40** SUPER

Bir şeyi bilmeden konuşuyorsunuz ya, bitiyorum bu huyunuza. Dandik güç kaynakları kullanırsanız her ekran kartında yaşarsınız bu durumu. Bizzat deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. 3 yıldır AMD sistem kullanıyorum, bir kez bile hata ile karşılaşmadım.
  7. M.Utku_KURNAZ

Topladığım sistem nasıl?

Merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere 15338 liraya bir sistem topladım, elimden geldiğince güzel, kaliteli markalar seçmeye çalıştım. Sizce nasıl? İşlemci...
  8. M.Utku_KURNAZ

400 watt Psu yeterli midir ?

Ekran kartın 160W güç çekiyor, işlemcin ise 65W güç çekiyor, toplam 225W hadi 230 diyelim. Diğer Bileşenleri de sayarsak, bu güç kaynağı sana yetecektir. Zaten güç kaynağın asus'a ait, kaliteli bir şeye benziyor.
  9. M.Utku_KURNAZ

400 watt Psu yeterli midir ?

Ekran kartın 160W güç çekiyor, işlemcin ise 65W güç çekiyor, toplam 225W hadi 230 diyelim. Diğer Bileşenleri de sayarsak, bu güç kaynağı sana yetecektir. Zaten güç kaynağın asus'a ait, kaliteli bir şeye benziyor.
  10. M.Utku_KURNAZ

PSU 12V Kanalı Voltajı Normal Mi?

Teşekkür ederim, müsait olduğum bir vakitte deneyeceğim. Durumu bildiririm.
  11. M.Utku_KURNAZ

Işlemci bazlı oyunlarda neden kasıyor.

Çözüm basit demek isterdim, ama şu zamanda basit değil. Ya işlemcini yükselteceksin, ya da ekran kartını düşüreceksin (Mantıksız olan).
  12. M.Utku_KURNAZ

Işlemci bazlı oyunlarda neden kasıyor.

Sisteminiz 2k çözünürlükte rahat çalışır ama FHD çözünürlükte, darboğaz yapar. Zaten işlemcin rx6600'e kadar destekliyor.
  13. M.Utku_KURNAZ

Bu iki sistemden hangisi daha iyi

İki sistemde güzel, ikinci sistem daha iyi performans verir.
  14. M.Utku_KURNAZ

Bu sistem alınır mı??

Bu sisteme Fiyat çok fazla.
  15. M.Utku_KURNAZ

Devrede H07A32A1F Voltaj Kontrol entegresi var. Voltaj yükseltmesi için entegrenin giriş ya da çıkış yerlerindeki direnci değiştirerek voltajı yükseltirim diye düşünmüştüm, ama çok değişik bir devre yapısı var. Entegrenin ne girişine direnç gidiyor, ne de 12V çıkışına (SMD dirençler dahil)...
  16. M.Utku_KURNAZ

Yardım İntelmi amdmi tercih etmeliyim

İ5 7500Fe iyi bir işlemci değil, çok fazla para boğmana herek yok Ryzen 5 3600 sana yeterli olur.
  17. M.Utku_KURNAZ

Merhaba, elimde LiteOn marka, Asus, HP gibi markaların kullandığı bir Power supply var. Bu PSU'nun 12V kanalı sizce boşta normal değerlerde mi (11,80-11,95)? Bana düşük geldi. Genelde 12,20 ile 12,50 civarlarında olması gerekiyor diye biliyorum. Bir de size danışayım dedim.
  18. M.Utku_KURNAZ

20 Cm Bass için Kabin yaptırmak Ne Kadar Tutar?

Merhaba Amazon üzerinden SoundMax x6200FE Subwoofer sipariş edeceğim. Ürünü kabinsiz olarak 1099 liraya alacağım. İnternetten kabinlere baktığımda 500-600 tl gibi bir fiyat çıkıyor. Ben bu kabini kendim yaptırsam (MDF olarak Sunta değil) kaç tl tutar? 1703441290 Eklemeyi unuttum, üstündeki...
  19. M.Utku_KURNAZ

AMD Software Adrenalin Edition, Yükle Seçeneği Aktif Olmuyor

Başlıkta da belirttiğim üzere, programı daha yeni yükledim, ama yükle seçeneği aktif olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. M.Utku_KURNAZ

5 Metre, 3 çipli, gün ışığı şerit LED aylık kaç TL faturaya yansır?

Merhaba! Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi, tezgâh altına şerit LED döşeyeceğim, lakin merak ettiğim şey bu döşediğim LED'ler aylık faturaya ne kadar yansır? LED'lerde kullanmış olduğum trafonun verdiği maksimum güç 12V 5 Amper 60W (Isınma söz konusu olmaması için gücü bir tık fazla olanı...
Geri