Arama sonuçları: *

1. S

1500 TL kasa önerisi

benimde hoşuma gitti, benim anakartım mini atx olduğu için sorun çıkmaz. o yüzden alacağım kasa mini atx olsada sorun olmaz. Ankartımın matx olduğunu şimdi hatırladım yukarıda öyle demem kafa karışıklığına sebep olmasın.
  2. S

1500 TL kasa önerisi

Sıfır istiyorum hocam. Bir sorum olacak bitfenix markasının apollo ve nova mesh modelleri nasıl, başta dark raider almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim, bir de MSi MAG FORGE M100A var 1700tl'ye çıkmaya değer mi?
  3. S

1500 TL kasa önerisi

Atx kasa istiyorum, öyle bir marka takındım yok yeterki gamepower gametech gibi kalitesiz markalar olmasın.
  4. S

1500 TL kasa önerisi

Selam, topluyor olduğum bilgisayar için kasa seçme faslına geldim. Anakartım ASUS TUF Gaming A520M-Plus ve ekran kartı da Sapphire RX 6600 Pulse. Bütçem belirttiğim gibi 1500tl, belki biraz esneyebilir ama emin değilim.
  5. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 için anakart önerisi

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a520m-plus-am4-matx-anakart-p-51972922 Bu alınır mı sizce, overclock yapmayı pek düşünmüyorum.
  6. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 için anakart önerisi

Selam, yeni bilgisayar topluyorum ve anakart seçme faslına geldim. Ryzen 5 3600 için hangi anakartı önerirsiniz?
Geri