1500 TL kasa önerisi

sagiri

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1500
Selam, topluyor olduğum bilgisayar için kasa seçme faslına geldim. Anakartım ASUS TUF Gaming A520M-Plus ve ekran kartı da Sapphire RX 6600 Pulse. Bütçem belirttiğim gibi 1500tl, belki biraz esneyebilir ama emin değilim.

Selam, topluyor olduğum bilgisayar için kasa seçme faslına geldim. Anakartım ASUS TUF Gaming A520M-Plus ve ekran kartı da Sapphire RX 6600 Pulse. Bütçem belirttiğim gibi 1500tl, belki biraz esneyebilir ama emin değilim.
Full tower mi atx mi mini atx mi olsun marka takıntın varmı birde

Atx kasa istiyorum, öyle bir marka takındım yok yeterki gamepower gametech gibi kalitesiz markalar olmasın.
Peki son sorum olarak 2. El mi sıfırmı (2. Elde nadir ve f/p bulunabiliyor)

Sıfır istiyorum hocam. Bir sorum olacak bitfenix markasının apollo ve nova mesh modelleri nasıl, başta dark raider almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim, bir de MSi MAG FORGE M100A var 1700tl'ye çıkmaya değer mi?

Sıfır istiyorum hocam. Bir sorum olacak bitfenix markasının apollo ve nova mesh modelleri nasıl, başta dark raider almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim, bir de MSi MAG FORGE M100A var 1700tl'ye çıkmaya değer mi?
Bildiğim kadarıyla 1700₺ olan msi kasası benim de hoşuma gitti gayette güzel mesh hava alan bir kasa fakat atx i yok diye biliyorum mini atx i var o kasanın fiyatınada değiceğini düşünüyorum atx i var ise .

Bildiğim kadarıyla 1700₺ olan msi kasası benim de hoşuma gitti gayette güzel mesh hava alan bir kasa fakat atx i yok diye biliyorum mini atx i var o kasanın fiyatınada değiceğini düşünüyorum atx i var ise .
benimde hoşuma gitti, benim anakartım mini atx olduğu için sorun çıkmaz. o yüzden alacağım kasa mini atx olsada sorun olmaz. Ankartımın matx olduğunu şimdi hatırladım yukarıda öyle demem kafa karışıklığına sebep olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,509
Üyeler
201,230
Son üye
lcztt

Geri