Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Sanal Çadır indirimleri

lütfen isimleri dogru kullanın o....... çocuğu daha dogru
  2. K

XFX SWFT 210 RX 6600 XT için termal ped önerisi

[H3 id='XFX+SWFT+210+RX+6600+XT+Ekran+kartm+var+termal+ped+istiyorum+deiicem+macun+varURLhttpswww.hepsiburada.comarcticArcticURLMX-4+kullanlabilir+mikartn+scaklk+deerleri+hotspot+110+derece+su+koysam+kayncak+D']XFX SWFT 210 RX 6600 XT Ekran kartım var termal ped istiyorum değişicem macun var...
  3. K

Uzaktan İlişki, Doğum Günü Hediyesi, O

Bence onun fotoğrafını karakalem şeklinde portre olarak yapmalısınız, beğenir. Yanına birkaç hediye de koyabilirsiniz."
  4. K

İtopya İyzico bitti mi ?

İtopya İyzico bitti mi ? göremiyorum kampanyayı kaç gündür. sitede var ancak
  5. K

İtopya veya GamingGen üzerinden monitör öneriniz var mı?

Bunu kimse öneremiyor niyese hep araştırdım ?
  6. K

İtopya veya GamingGen üzerinden monitör öneriniz var mı?

Arkadaşlar, İtopya veya GamingGen üzerinden maksimum 5000-5500 TL bütçeyle monitör önerilerinizi bekliyorum. 180 Hz ve üzeri olursa çok sevinirim.
  7. K

2. El Ryzen 5 5500 Değerleri Nasıl ?

bu değerler 10 dk yük altında kapanma falanda olmamış zaten işlemcide sıkıntı yok demek dimi+ olarak alınabilir işlemci mi ?
  8. K

2. El Ryzen 5 5500 Değerleri Nasıl ?

değerli Sizce normal mi 10 dk yük altında
  9. K

Arkadaşım Çalıntı CC kullandı

ben ilk yaptıgımda 10000 robux almıştım hayla banlanmadım yada bişi olmadı :pepega:
  10. K

Bende ilk başta belirttim tor yada sana lbilgisayar kullandıysa yapsın yoksa bi işe yaramaz dedim zaten yapıckları network loglarına düşüyor.
  11. K

Dostum burda çözüm istemişsin başka ne olabilir ? Onun aptallıgnı yok etmeye çalışıyoruz umarım yakalanırda aklı başına gelir ozaman bol şans.
  12. K

2 seçenegi var Ya Raid Atıcak Yada SSD HDD Yok edicek 2sinden biri Bu tür şeylerde SSD VEYA HDDYi alırlar.
  13. K

Anakartını Modelini söylesin Yardımcı olayım.
  14. K

İlk önce İp adresinden kimin yaptıgı görülür Eğer Tor browser yada sanal bilgisayar kullandı diyelim. Yapman gereken SSDine Raid Atmak Bütün bilgileri kökünden temizler Log Bırakma imkanını en düşüge çeker
  15. K

Ryzen 5 5500 2. el fiyatı nedir sizce ?

ama ürün aşırı eskide degil yeni 5 aylık
  16. K

ürün herşeyi mevcut 5 aylık ürün 0ı 3200 kanka
  17. K

Ryzen 5 5500 2. el fiyatı nedir sizce ? satmak istiyorum ne pahalı ne ucuz
  18. K

Razer BlackShark V2 X için ALC888 ses kartı yeterli mi?

Soru konu başlıgında belirttigim gibi. Ekran kartı ses kartı varsa olabilir mi? GT 1030. Anakart H55H-CM
  19. K

Liv Teknoloji'den ürün alınır mı? Ürün: PNY 480 Gb Cs900 2,5"

https://www.trendyol.com/pny/480-gb-cs900-2-5-sata-iii-550-500-mb-s-ssd-p-69063354?boutiqueId=61&merchantId=129951 Merhaba, bu satıcıdan SSD aldım, M.2 SSD desteklemiyor maalesef ve bu SSD alınır mı? Bütçem bu kadar yetiyor ancak. 1689501854 Yardımcı olabilicek yok mu?
Geri