atmasın o zamanAynen reis mr robot taki gibi hatta yeni anakart alsın varolan anakartın özellikle ethernet kartı bölümlerine matkap ile delik açsın. sonra mikrodalgada ısıtıp patlatsın, Dışarda da benzin döküp yaksın. Kardeşim sanal dünyayı ne sanıyorsun yaptığın her şey adım adım kaydediliyor zaten istersen anakartı mabad duhül yap fayda etmez adam şikayetçi olursa Ki 2.5 doları çok umursayacağını sanmıyorum
bwen yapmadım xd arkadas yapmıs raid nası atılıyo bu arada o neİlk önce İp adresinden kimin yaptıgı görülür Eğer Tor browser yada sanal bilgisayar kullandı diyelim.
Yapman gerek SSDine Raid Atmak Bütün bilgileri kökünden temizler
zaten o çalmamıs telegramdan bulmus .dİlk önce İp adresinden kimin yaptıgı görülür Eğer Tor browser yada sanal bilgisayar kullandı diyelim.
Yapman gereken SSDine Raid Atmak Bütün bilgileri kökünden temizler Log Bırakma imkanını en düşüge çeker
60 Tl'nin 2.5 dolar ettiği güzel günler.Aynen reis mr robot taki gibi hatta yeni anakart alsın varolan anakartın özellikle ethernet kartı bölümlerine matkap ile delik açsın. sonra mikrodalgada ısıtıp patlatsın, Dışarda da benzin döküp yaksın. Kardeşim sanal dünyayı ne sanıyorsun yaptığın her şey adım adım kaydediliyor zaten istersen anakartı mabad duhül yap fayda etmez adam şikayetçi olursa Ki 2.5 doları çok umursayacağını sanmıyorum
JsusysyshsgsysyshsgsyArkadaşlar, arkadaşım yapmış bir cahillik. Çorap almış kartı denemek için 60 TL'lik. Arap dubaideki adamın kartı. Amazon'dan almış hesabı askıya alındı. Başına bir şey gelir mi? PC'ye format falan atsın mı? Polis basacak diye altına ediyor.
Hahahah haklısın bu arada arkadaşının vizyonuna dayasınlar Çorap almak ne a... böyle bi halt yiycen bari iyi şeyler al60 Tl'nin 2.5 dolar ettiği güzel günler.
Gece gece iyi güldüm yakfpkfpoekpfkwekfwk kafasız herif işte
Yok olm yaaaa ne yapabilirlerki allah aşkına he çok isiyorsa driverları silsin hshsyyhshsysywuhdudusbeyler ciddili soruyom format atsınmı