Arama sonuçları: *

• Users: BONUS
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ Max 750 TL Gaming Kulaklık Önerisi

750 liram var oyuncu kulaklığı önerebilecek daha önce kullandığınız uzun ömürlü kulaklık önerisi ?
  2. B

Çözüldü✓ Dell Gaming G15 5530 kullanan var mı?

Çok teşekkür ederim.
  3. B

13. Nesil Laptop geldiğinde kurulum yapıyor muyum?
  4. B

Çok teşekkür ederim hemen bu laptop ile yaptığın açıklamanı inceleyeceğim. Minnettarım. 1690909862 İncelememe başlarken farkettimki benim almayı planladığım laptopun bir model düşüğü acaba çok fazla fark olurmu benim alacağım modelle ? 1690910201 Laptop ile ilgili yaptığınız konuyu inceledim...
  5. B

Bu laptopu alacağım kullanan var mı varsa ne gibi sorunlarla karşılaştınız memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz ?
  6. B

Çözüldü✓ 60K bütçeye laptop önerisi

Teşekkürler
  7. B

Çözüldü✓ 60K bütçeye laptop önerisi

MSI, ASUS, LENOVO, DELL bu markalara ait 60k bandın da bana önerebileceğiniz laptop var mı ? Hem fps oyunları için hem de adobe'nin programları için kullanacağım. Şimdiden Teşekkür Ederim.
  8. B

Çözüldü✓ Max 56k bütçeye uygun laptoplar

knk omen o kadar iyi mi? ya ben pek güvenemedim kasa dandik geliyor bana ama yinede teşekkür ederim asus ve omen var listemde bide msı var sağol tekrardan
  9. B

15000 TL Oyun için Masaüstü Bilgisayar Önerisi

baya iyi bu bütçeye göre
  10. B

15000 TL Oyun için Masaüstü Bilgisayar Önerisi

Kanka hazır kasalar var itopyada oraya bakabilrsin bütçenin bi tık üstünde hugola kasa var onu alabilir öneririm
  11. B

tamam kanka teşekkür ederim
  12. B

kanka başka bir önerin var mı?
  13. B

hemen atayım 1689618110 https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-legion-5-82jh002dtx-i7-11800h-32gb-1tbssd-rtx3070-15-6-wqhd-w11h-tasinabilir-bilgisayar-fiyati,179456094.html
  14. B

yani bu iki seriyi öneriyorsun değil mi ? ben legion serisinden bulmuştum bi tane 1689617815 ne oldu ? 1689617846 önerdiğin msı var mı ?
  15. B

yani şöyle diyeyim hala tam karar vermiş değilim durumlar belli şu 5 yıl içinde en kötü ihtimalle bu alacağım pc yi kullanmam gerekiyor ona göre çok iyi seçmek istiyorum kusura bakmayın sizinde zamanınızı çaldım ama gerçekten çok memnun kaldığınız veya kalan tanıdıklarınızın olduğu güzel laptop...
  16. B

bunu bilmiyordum ve dediğin doğru etkiler
  17. B

neden dell alınmaz ben laptopların ilahı diye duydum dell ve lenovo için
  18. B

MSI beğendim asusda çok iyi ama hp yi tavsiye etmiyorlar onu direkt sildim şuanda msı mı asus mu ? yorumlara bakıldığında sıkıntılar olduğunu belirtiyorkar
  19. B

bakarsan sevinirim 1689616443 bunu bende izledim kullanıcı yorumları da okudum yarı yarıya iyi ve kötü yorumlar var 1689616526 Ben üniversite için laptop alıyorum yoksa benim bütçemde iyi masaüstü kurulur photoshop programları ve fps oyunları oynarım cs go valorant gibi 1689616594 Evet bu...
  20. B

Kusura bakma kral da ben pek anlamıyorum bilgisayarlardan tam olarak neyi önerirsin hangi seriyi önerirsin
Geri