Çözüldü✓ Dell Gaming G15 5530 kullanan var mı?

BONUS

80+
Reaksiyon skoru
5
Bu laptopu alacağım kullanan var mı varsa ne gibi sorunlarla karşılaştınız memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz ?

Bizzat kullanıyorum bu konu ile alakalı konumu incelemeni tavsiye ederim . Öncesinde victus 15 vardı iade yapıp aldım ve aşırı memnunum.

Bizzat kullanıyorum bu konu ile alakalı konumu incelemeni tavsiye ederim . Öncesinde victus 15 vardı iade yapıp aldım ve aşırı memnunum.
Çok teşekkür ederim hemen bu laptop ile yaptığın açıklamanı inceleyeceğim.
Minnettarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncelememe başlarken farkettimki benim almayı planladığım laptopun bir model düşüğü acaba çok fazla fark olurmu benim alacağım modelle ?

Laptop ile ilgili yaptığınız konuyu inceledim gayet memnun olduğunuzu gördüm fakat bir sorum olacak laptop gelirken Windows 11 home ile geliyor diye biliyorum buna rağmen yine kurulum veya başka bir işlem yapılıyor mu bunu sormamın sebebi laptop ve bileşenleri hakkında pek bilgim yok yardımcı olur musun ?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hemen bu laptop ile yaptığın açıklamanı inceleyeceğim.
Minnettarım.

İncelememe başlarken farkettimki benim almayı planladığım laptopun bir model düşüğü acaba çok fazla fark olurmu benim alacağım modelle ?

Laptop ile ilgili yaptığınız konuyu inceledim gayet memnun olduğunuzu gördüm fakat bir sorum olacak laptop gelirken Windows 11 home ile geliyor diye biliyorum buna rağmen yine kurulum veya başka bir işlem yapılıyor mu bunu sormamın sebebi laptop ve bileşenleri hakkında pek bilgim yok yardımcı olur musun ?
Yardımcı tabii ki olurum. Şöyle modeli yüksek olsa bile aynı kalitede olacağına emin olabilirsin sana önerim 12 veya 13. nesil işlemcili modellerden al öncekilerde problem yapabilir.

Yardımcı tabii ki olurum. Şöyle modeli yüksek olsa bile aynı kalitede olacağına emin olabilirsin sana önerim 12 veya 13. nesil işlemcili modellerden al öncekilerde problem yapabilir.
13. Nesil
Laptop geldiğinde kurulum yapıyor muyum?

13. Nesil
Laptop geldiğinde kurulum yapıyor muyum?
Evet daha doğrusu aslında kurulu bir vaziyette geliyor siz o kurulumu devam ettiriyorsunuz açılınca ynai basit bir arayüzü var kurulum için zorlanmazsınız merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,163
Üyeler
192,628
Son üye
nestia
Geri