- Bütçe
- 45000
laptoptan fazla anlamıyorum sizce alınır mı
onun dışında donanımsal olarak güzel mi? mesela darboğaz olur muLaptopu bir yere bırakıp uzun süre hareket ettirmeyecekseniz alınabilir. ama haricinde alınmaz çünkü 330wattlık bir adaptörle geliyor tek başına 1 bilgisayar kadar. 2 bilgisayar taşıyormuş gibi düşünebilirsiniz
hayır işlemcisi aşırı güçlü hatta limitlemeniz bile gerekebilironun dışında donanımsal olarak güzel mi? mesela darboğaz olur mu
Biraz ısınınca ekran kartını 30W ile limitliyor sıkıntılı bir cihaz.laptoptan fazla anlamıyorum sizce alınır mı
ben bu laptobun aynısını kullanıyorum bunu alabilirsin memnunumDonanımsal olarak gayet iyidir ancak yazılımsal açıdan çok geridedir, kullanım esnasında büyük sorunlar oluşturma potansiyeline sahiptir. Alınmaması daha iyidir.
![]()
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
peki oyunlarda kaç fps veriyor valorant ve cs2 gibi ve işlemcisi yi miben bu laptobun aynısını kullanıyorum bunu alabilirsin memnunum
işlemcisi iyi valoda 300 fps sabit veriyor cs2 de yüksek grafiklerde 150 veriyor işlemcinin tek sorunu şarjı hızlı bitiyor 2-3 saatte. 60hz ve enerji tasarrufunu açınca 4 saat gidiyorpeki oyunlarda kaç fps veriyor valorant ve cs2 gibi ve işlemcisi yi mi