Arama sonuçları: *

1. B

Hp Victus 16 7Z591EA aldım hata mı yaptım ?

Öğrenirsen 1689789754 Bilgisayar geldi mi? Bakabildin mi?
  2. B

Hangisi Daha İyidir?

Msi 4060 olanı alırdım ben de fakat 115 watt ekran kartı is görür mü arkadaşlara sormak lazım.
  3. B

32K TL'ye RTX 4*** serisi laptop önerisi

Asus tuf onermez misin
  4. B

Çok garip ya. Yani bunu satan adamlar neden yok diyerek satıyor anlamış değilim. Var da bilmiyorlarsa satış için bir eksi bu.
  5. B

Olması artı olur ama bir sorun da olmaz bence. Single takılacaksan bir sorun yok. Uzun yıllar oynarsın. Şu model var, bu özellik var diye diye gidersen sonu yok bu işin. Ben de 30k laptop alicam diye girdim artıp duruyor her gün :)
  6. B

4060'lı modeli için satıcılara sordum. Onlar da mux yok diyor ama bazı arkadaşlar ısrarla var diyor. Ben de bilemiyorum. Fakat iyi yönünden bak bence. Seni uzun yıllar götürecek bir bilgisayar bu. Ddr5 ram, 4000 serisi ekran kartı ile birlikte yeni teknolojiyi yakalamış oluyorsun. 1 TB SSD de...
  7. B

32K TL'ye RTX 4*** serisi laptop önerisi

Kanka Acer, hp, asus, casper ve monster almazsa ne alacak bu adam? Bugün de fiyatlar 2k üstüne koydu.
  8. B

Güzel bilgisayar bence. Belki 4600 alınabilirdi ama fiyat farkı artıyor. Geri kalan özellikleri gayet iyi. Işini görür. Mux konusunda ben de emin değilim. Kimisi var diyor kimisi yok diyor.
Top Bottom