Neler Yeni

Hp Victus 16 7Z591EA aldım hata mı yaptım ?

Eaydinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aydın
Merhabalar. İnternette ve çeşitli forumlarda Hp Victus 16 7Z591EA çok öneriliyordu. Amazon Prime İndirimlerinde 28 bin liraya bulunca sipariş vermiştim. Ürün linki şudur : https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85K2TP8?ref_=cm_sw_r_apan_dp_TH7R7Y6FQ22R3JVJB71C bütçem tam olarak 28 bin liraydı maalesef üstüne çıkamıyorum. Bu fiyata alınabilecek en iyi laptop bu mudur ? 4050 120W gücünde çalışıyormuş Mux olup olmadığı bilinmiyor. Yeni seri olduğu için var deniyor ama emin değilim. İade etmeli miyim ? Genellikle AAA oyunlar oynanıcak rekabetçi oyun çok fazla oynamıyorum.

botik94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Çiftci
Güzel bilgisayar bence. Belki 4600 alınabilirdi ama fiyat farkı artıyor. Geri kalan özellikleri gayet iyi. Işini görür. Mux konusunda ben de emin değilim. Kimisi var diyor kimisi yok diyor.

Eaydinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bilgisayar bence. Belki 4600 alınabilirdi ama fiyat farkı artıyor. Geri kalan özellikleri gayet iyi. Işini görür. Mux konusunda ben de emin değilim. Kimisi var diyor kimisi yok diyor.
Arada 4 k gibi bir fark vardı hocam fakat benim en maksimumum 28 bindi zar zor ikna edebildim ailemi. Mux konusunda aynen sizin gibiyim kimisi var diyor kimisi yok. HP Servisine yazdım yok dendi ama aynı bilgisayar için ekran kartı w değerine 130 w falan dediler :D ben onlardan bile emin olamıyorum pek bilgili değillerdi. Ama mantıken bir üst model olan 4060 ile işlemcisinden tutun ekran kartı w değerine kadar aynı onda kesin var deniyor bence bunda olmaması büyük saçmalık olur.

botik94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Çiftci
Arada 4 k gibi bir fark vardı hocam fakat benim en maksimumum 28 bindi zar zor ikna edebildim ailemi. Mux konusunda aynen sizin gibiyim kimisi var diyor kimisi yok. HP Servisine yazdım yok dendi ama aynı bilgisayar için ekran kartı w değerine 130 w falan dediler :D ben onlardan bile emin olamıyorum pek bilgili değillerdi. Ama mantıken bir üst model olan 4060 ile işlemcisinden tutun ekran kartı w değerine kadar aynı onda kesin var deniyor bence bunda olmaması büyük saçmalık olur.
4060'lı modeli için satıcılara sordum. Onlar da mux yok diyor ama bazı arkadaşlar ısrarla var diyor. Ben de bilemiyorum. Fakat iyi yönünden bak bence. Seni uzun yıllar götürecek bir bilgisayar bu. Ddr5 ram, 4000 serisi ekran kartı ile birlikte yeni teknolojiyi yakalamış oluyorsun. 1 TB SSD de seni uzun yıllar üzmez. Ekran kartı da 130w daha ne. Gayet iyi.

Eaydinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4060'lı modeli için satıcılara sordum. Onlar da mux yok diyor ama bazı arkadaşlar ısrarla var diyor. Ben de bilemiyorum. Fakat iyi yönünden bak bence. Seni uzun yıllar götürecek bir bilgisayar bu. Ddr5 ram, 4000 serisi ekran kartı ile birlikte yeni teknolojiyi yakalamış oluyorsun. 1 TB SSD de seni uzun yıllar üzmez. Ekran kartı da 130w daha ne. Gayet iyi.
İçimi rahatlattınız hocam çok teşekkür ederim. Peki rekabetçi oyun oynamayan ve harici bir monitör veya tv gibi şeyler bağlamayacak birisi için mux olmaması çok dezavantaj yaratır mı ? Mux sanırım valorant,csgo gibi oyunlar olduğu zaman ve harici bir monitörle tam performans veriyormuş ben bunların hiç birini yapmayacağım genel olarak. Çok sorun olur mu ?

botik94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Çiftci
İçimi rahatlattınız hocam çok teşekkür ederim. Peki rekabetçi oyun oynamayan ve harici bir monitör veya tv gibi şeyler bağlamayacak birisi için mux olmaması çok dezavantaj yaratır mı ? Mux sanırım valorant,csgo gibi oyunlar olduğu zaman ve harici bir monitörle tam performans veriyormuş ben bunların hiç birini yapmayacağım genel olarak. Çok sorun olur mu ?
Olması artı olur ama bir sorun da olmaz bence. Single takılacaksan bir sorun yok. Uzun yıllar oynarsın. Şu model var, bu özellik var diye diye gidersen sonu yok bu işin. Ben de 30k laptop alicam diye girdim artıp duruyor her gün :)

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Var sanırsam. Bu konuya bakın:

botik94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Çiftci

Eaydinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru