Arama sonuçları: *

1. loewry

Çözüldü✓ Psudan cızırtı geliyor

Hocam benimki sizce neden oldu yeni kasaya geçince başladı özellikle. Zaten c850 geçmeyi düşünüyorum 2-3 ay sonra sorun olurmu
  2. loewry

Yardım Anakart güç kablosunda hafif boşluk var

Eve tekrar açtım tam oturdu şimdi
  3. loewry

Yardım Anakart güç kablosunda hafif boşluk var

Beyler anakarta iyice oturrtum kabloyu sistem açık zaten şuan. Ama biraz boşluk varmış gibi duruyo bu önemlimi yoksa doğal mı?
  4. loewry

valla 3 yıldır kullanıyorum nzxt psu bide pek sakıncam yok aslında coil whine gibi geldi bana. Zaten pc kapadığımda psuyu fişten çekiyorum ses rahatısz ediyor. En kötü 1-2 ay sonra yeni psu alırız
  5. loewry

coil whine büyük ihtimalle problem yaratacak bir şey değil diye düşünüyorum dün 5-6 saat oyun oynadım ısınma erime koku vb yok klasik coil whine sanırım
  6. loewry

Sanırım coil whine bu occt de herşeyi stress testine soktum yine sabit geliyor ses artan azalan düzensiz bir şey yok zaten şalter açıkken ses kısılıyor kapatınca düğmeden ozaman artıyoe
  7. loewry

https://streamable.com/3300ux 1771152871 https://streamable.com/3300ux Sesi fulleyin
  8. loewry

Şuan 15 dk dır takılı şalter açık ama pc açık değil ses gelmiyor mesela. Geldiğinde atacağım zaten ama örneklendirecek olursak aynı şey gibi okullarda vb olur ya florasan lamba ince uzun olan. Onları açtığımızda sabit cızırtı sesi gelir aynısı
  9. loewry

Sabit cızzzzz diye bir ses coil whine de olabilir mi ses atacağım şimdi 10 dk dır falan kablo sökülüydü şuan geri taktım bak ses yok mesela
  10. loewry

Çok saçma ama geri başladı beyler, yazıcımın güç kablosu vardı onu taktım ondada ses çıkıyor. Ek olarak powerin şalteri kapalıyken daha cok ses geliyor, şarteli açınca azalıyor cızırt
  11. loewry

Beyler çok saçma ama dün gece yatarken kabloyu psudan çekmiştim ses rahatsız ediyordu elektrik sesi. Bu sabah geri takınca ses kayboldu ilginç
  12. loewry

Bana kalırsa kablo temassızlığı 1771148496 Yük binincede aynı çok dikkat etmedim. Sürekli sabit elektrik sesi geliyor cızırtı. Daha dün eski kasadayken yoktu ama. Acaba kablo ucumu zarar gördü yoksa tam oturtmadımı 1771148526 Fandan gelmiyorki kablonun ucundan geliyor o 3 pinli birleşme...
  13. loewry

Beyler psu nzxt c550, bugün kasa değiştim yeni kasaya geçtim psu kablosunu kasaya taktığımda kablo ucundan cızırtı geliyor cızzzzzzzz diye elektrik sesi. Psu şalteri kapalıda olsa açıkta olsa cızırtı gitmiyor anca kablosunu psudan sökünce susuyor. Rahatsız edici bir ses değil ama yatarken pc...
  14. loewry

850w 1050w Psu seçimi

Ben nzxt den yanayım hocam
  15. loewry

Akvaryum Kasa alınır mı?

valla en çok şüphelendiğim ısıydı tabi ben daracık bir kasadan geçtim. Bu kasanın fan kısmının olduğu tarafda duvar olmasına rağmen güzel serinletiyor. ısı olarak hiç artış olmadık hatta boş ısıları düştü. işlemci boşken 49-50 den 45-44 düştü 1771092918 öyle ama tek fanlı kule tipi kullanıyorum...
  16. loewry

Akvaryum Kasa alınır mı?

öyle yaptım hocam fazla dokunmuyorum zaten. macunu bile ellemedim 2 ay sonra sıvı soğutma alırım
  17. loewry

Yardım Anakart zedelendi bir şey olur mu?

Sanırım destekleyici çok ciddi bişe değil yada tam kırılmadı sadece siyah kapagı cıktı iç mekanizma darbe almamış olabilir. Hiçbir sorun bulamadım şuanlık kullanıyorum
  18. loewry

Yardım Anakart zedelendi bir şey olur mu?

Beyler ekran kartı tırnağı sıkışmıştı onu açayım derken tornavida kaydı anakarrtaki küçük siyah parça çıktı 1 tanesi. Çok korktum bir şey oldu diye ama açtım hiçbirsorun yok görünürde. Tam olarak nedir
  19. loewry

Akvaryum Kasa alınır mı?

100r pz aldım hocam 1771083955 Son durum 3 saatimi aldı ama zorlada olsa yaptık
  20. loewry

Bu anakartlardan hangisini tercih etmeliyim ?

B650 olan daha mantıklı geldi fazı falanda yüksek
Geri