Arama sonuçları: *

1. loewry

Ayt mat vs tyt mat zorluk

Beyler son sınıf öğrencisiyim. Okul yüzünden dershane falan yok. Fazla temelimde yok. Sayısalım şuan tyt soru bankası cözüyorum özellikle paragraf ve matematik. Bu sene için beklentim yok ztn maksat boş girmemek. Tyt matematikde 8.sınıfdan kalma falan özel dersten dolayı iyi bir temel sayesinde...
  2. loewry

İphone 15 pro pil sağlığı

Valla versem 50k sayacaklar telefona üstüne bi 40k verip 17 pro almakta hiç mantıklı gelmiyor. 16 pro içinde değişmem şimdilik devam ya
  3. loewry

Valla bende ilk 7-8 ay 20-80 kullandım ama ekran sürem 5-6 saat olduğu için büyük ihtimalle ondandolayı
  4. loewry

Alalı yaklaşık 15 ay olmuş. Devir 405, pil sağlığım 90 a düşmüş. Bir tık fazla gibi geldi sizce sağlıklımı bu durum? Kaça kadar düşmesi normaldir. Sanki sarjım bir tık hızlı bitiyor gibi gelmeye başladı
  5. loewry

Shopier forma mağazası

Beyler Gareth bale prime madrid forması almak istiyorum. Fakat bulamadım bir türlü. Forma satan güvenilir shopier mağazası instagram sayfası vb bilen varmı?
  6. loewry

Valorant hilelerin artması

Evet immo ve radi eloda genelde şüpheli hesapların maçları canlı izleniyor, yüce elo şuan cidden bataklık. Legit hileler çok artmış durumda immoya çıkana kadar 2 güne bir kp iadesi alıyordum. İmmoda daha hiç hile olayı yaşamadım
  7. loewry

Valorant hilelerin artması

Güncel immo 2 yim yücedeyken banada çok denk geliyordu legit oynuyor herkes botlar algılamıyor o yüzden. Buna bi çözüm gerek. Radi ve immo eloda manuel olarak izleniyor maçların çoğunluğu canlı olarak bu nedenle bu sorun pek yok
  8. loewry

Çözüldü✓ Anakart sarı ışık yanıyor

Beyler dün hiçbir sorun yoktu. Bugün açmayı denedim sarı ışık yaktı bekliyor böyle ekran gelmiyor 4dk dır Edit: 8-10dk bekledim kendi kendine açıldı
  9. loewry

7800x3d işlemci soğumuyor

Bendede aynı id cooling se224xts var valo ve cs de 70-72 tabş benimki stock hiç ellemedim 3ön 1 egzoz fan
  10. loewry

İlişki hakkında tavsiyeler

Orasını bilemiyorum ama çok öyle bir tip durmuyor davranışlarından konuşmasından iyi biri olduğu anlaşılıyor. Öyle ortamcı bir kızda değil çevresi kücük
  11. loewry

İlişki hakkında tavsiyeler

Gençler yaş 18, gym de bi kız var benim yakın arkın exinin yakın arkadaşı. Ben arkla oda o kızla geliyo idmana. Benim arkın exle barısma durumu vb derken bu kızla sohbetım olacak gibi duruyor. Kızıda beğeniyorum yürüme niyetimde var. Sevgilisi yoksa tabi. Ama exide bizim salonda yaklaşık 1.5 ay...
  12. loewry

Wallpaper engine pc yi yorar mı?

uygulamanın kendisi uyarıyor ben karışmam diye :D ondan dedim 380fps e almak çokmu yoruyor wallpaper enginede görev cubugu gizleme yokmu sırıtıyo beyaz beyaz
  13. loewry

oyundayken durdur moduna aldım fps kaybı yaşatmasın diye. ana ekranda dururken az bir şey kullanıyor bir şey olmaz
  14. loewry

9800x3d 380hz diye 380fps e çektim daha akıcı oluyor ekrandaki haki effectler
  15. loewry

beyler hareketli duvar kağıdı yaptım ayarlarıda en maxa aladım fps ide hz me göre ayarladım, ne kadar zararı var?
  16. loewry

Seçtiğim Parçalar Nasıl ?

B850 eagle 1758361401 Olsada fazla hissedilmez bence ama 7500f ile olur. 14600kf ile anlaşılmaz pek 1758361528 Bendede b850 rog var ama bana kalırsa 9950x3d falan almadıkça 15-20klık anakartlar gereksiz kalır. Git b850 eagle al 8k mis gibi 12 faz yeter
  17. loewry

Niye hocam 5070 1080p de kullanılmıyormu, ben 1080p 380hz yim ama bu yaz 5070ti geçeceğim
  18. loewry

İ5 14600kf işlemci nasıldır

O mantıkla alınabilir evet ben 9800x3d gibi bi upgrade demiştim
  19. loewry

7800x3d 5070 tabii ki. 7600x 5070de yapabilirsin bütçeni zorlamamış olursun anakarttan kısabilirsin
  20. loewry

İ5 14600kf işlemci nasıldır

5700x am5 değil 14600 evet daha güçlü ama 2-3 sene sonra değişmek istediğinde uğraştırır seni onun yerine 7500f alıp seneye sadece işlemciyi yüksektirsin tertemiz
Geri