Arama sonuçları: *

1. D

Am5'e geçmeye değer mi?

Dostlar Ryzen 5 5600 işlemcim ve b450m anakartim var am5'e geçmeyi düşünüyorum, sizce sogututucu alıp devam mı etmeliyim(çünkü 5600 işlemci artık istediğim performansı vermiyor gibi hissediyorum) yoksa am5 daha mı mantıklı?
  2. D

Python'dan sonra neye geçmeli

Arkadaşlar programlama dillerine ilgim var python ile başladım ve ilerleme kaydediyorum. Heyecanıma yenik düşüp pythonu bitirdikten sonra hangi dile geçeceğimi düşünmeye başladım. Şimdilik aklımdakiler java script yada c ikisi arasında çok kaldım ama o kadar kararsızım ki sizce hangisi daha...
  3. D

Alıntı yapmak

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Forumda youtube ve benzeri platformalardan kanal isimleri kullanmak yasak mı? bilgisi olan yazabilir mi?
  4. D

Masaüstü bilgisayar masası önerir misiniz?

ben ikeadan limnon serisi mas akullanıyorum dümdüz masa ve ucuz öneririrm
  5. D

CS GO BİTER Mİ?

lolün serverleri tr de olduğu için daha düşük ping olacağı söyleniyor bence baya bi ilgi görecek. Cs tr için biter mi diye sormak daha doğru olur sanırım çünkü hala türkiyede sunucusu yok yani bizi oyuncular yüksek ping değerleriyle oynamak zorunda kalıyoruz. Umarım bu durum csnin türkiyede...
  6. D

3000 TL Bütçeye Sistem Toplar Mısınız?

ben denedim bi kaç tane sistem ancak 300 tl ye parça birleştirmek sanırım bi tık pahalıya geliyor bence abdullah abinin yaptığı hazır sistemlerden bakmalısın her halükarda çok daha ucuza geliyor
  7. D

256GB ssd vs 512gb ssd

kankam bence 256 BG SSD + 1TB HDD yap ben laptopbumda tam olarak bu buildi kullanıyorum bazen ssdnin dolduğu oluyor ancak aklıme hemen kullandığım boş dosyalar geliyor ve eski düzene devam. Anladığım kadarıyla sen yayında yapmak istiyosun aynı zamanda eğer oynadığın düzenli oyunlar varsa 512 gb...
  8. D

Yardım 200 300 TLLİK KLAVYE ÖNERİSİ

benim bildiğim en sessiz switch cherry ama o bile sesli diye biliyorum. Demek istediğim 200-300 lira verdiğin oyuncu klavyesi mekanik ise illa ses çıkarır
  9. D

Yardım Hangi MSI Anakart Daha İyi

m2 ssd yuva sayıları bile aynı bence tamamen pazarlama tekniği oyuna gelme derim
  10. D

dostum ikiside m2 ssd destekli bana sırf daha pahalı olsun diye m2 yazmışlar gibi geldi çünkü özellikleri aynı ben ucuz olanı al derim
  11. D

knk iksi de 450 :'8
  12. D

Yardım 2 MONİTÖR ARASINDA KALDIM HELP!

bence 2. monitör ama AMD ekran kartın varsa 1. daha mantıklı
  13. D

FPS oyunlarına göre mouse

fps oyunun oynayan çoğu arkadaşım zowie ve steel series tercih ediyor. Sanırım en önemli kısım sensör. Razer,Logitech,SS,Zowie sensörleri de baya iyi diye biliyorum
  14. D

GIGABAYTE B 450 SH2 ANAKARTA CORSAIR FORCE B300 SSD UYARMI ACIL YARDIM

benim okuduğum kadarıyla da destekliyor ama kesin bir algı oluşturup sonradan pişmanlık yaşamanı da istemiyorum. http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#kf burda sata mod sslerin desteklendiği yazıyor
  15. D

böyle bir şey buldum sanırım uymuyormuş :'(
  16. D

Anladığım kadarıyla kullanabiliyorsun PCIe NVMe ve SATA mod desteği ile Ultra Hızlı PCIe Jen3 x4 M.2 (verdiğin anakartın desteklediği ssd türleri)
  17. D

Hangisi Daha İyi Ekran Kartı

Aralarında çok fazla fiyat farkı var biraz ne istediğini düşün derim eğer kalite istiyorsan rtx 2080 al yaslan arkana ama f/p oranı istiyorsan 5700xt'nin sonuçları gayet iyi bir yandan da 1080 2. el fiyatları çok uygun onu da göz önünde bulundurmak lazım
  18. D

Türknet söylediklerini karşılayabiliyormu

İzmirde yaklaşık 6 aydır türknet abonesiyim 35 mphs hız alabileceğimi söylediler ve 6 ay boyunca düzeldi 33 mphs aldım gayet memnunum. Ancak koronadan dolayı şuan antalyaya dönmek zorunda kaldım ve evde aktif internet bağlantım yoktu 2 hafta önce başvurmama rağmen hala internet bağlantım...
Top Bottom