knk iksi de 450 :'8işlemci amd ise b450
m2 ssd yuva sayıları bile aynı bence tamamen pazarlama tekniği oyuna gelme derimdostum ikiside m2 ssd destekli bana sırf daha pahalı olsun diye m2 yazmışlar gibi geldi çünkü özellikleri aynı
ben ucuz olanı al derim
Cevap için teşekkürler, fakat alacağım sitede 10tllik bir fark olduğu için açmıştım konuyu.m2 ssd yuva sayıları bile aynı bence tamamen pazarlama tekniği oyuna gelme derim
Teşekkürler, fakat açtığım konudaki anakartların ikiside ATX değil Micro ATX ikisinde de 4 tane ram portu yok MSI'ın normal ATX kartları ile karıştırıdınız sanırım ?. Yinede teşekkürler.Kasa Atx anakart destekliyor ise pro max
2 tane fazladan sata 6 portu. Daha çok Mhz değerlerinde (1866 Mhz den 4133Mhz arası daha çok seçenek) bellek destekli. Ayrıca 4 adet bellek yuvası ile 64 gb kadar bellek desteği. Bir kaç tasarımsal fark ve yuva. Gerisi aynı.
Sizede teşekkür ederim fakat zaten ikisindede m2 ssd portu bulunuyor.M2 i iyidir tabii ki de çünkü yeni nesil SSD vs işlemleri yapılıyor.
Teşekkürler.M2 max daha iyi bir anakarttır. İyi forumlar
Dostum zaten ikiside b450, ayrıca ikiside am4 soket, ikisinede intel takmam mümkün değil. ?işlemci amd ise b450