Arama sonuçları: *

1. O

COD WARZONE DA BERABER OYNAYABİLECEĞİM ARKADAŞLAR ARIYORUM İLGİLENENLER YAZARSA SEVİNİRİM

COD WARZONE DA ARKADAŞ ARIYORUM.YAŞIM 27 İLGİLENEN VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR Mİ? #orfeus 21977
  2. O

Gaming Kulaklık almak istiyorum ama önerilerinize ihtiyacım var.

Kulaklığın şekli filan çok güzel duruyor dısarıdan tabi amacım bir kullanan birinin önermesi o yüzden teşekkür ederim
  3. O

anladım fiyat olarakta çok makul sen yazıınca baktım Vatan Bilgisayar da şu an 299 TL.Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  4. O

nasıl peki çok uzun süre takınca sıkıyor mu yada mikrofonun ses kalitesi nasıl deneme şansınız oldumu acaba hiç 1586882069 onu bugün inceledim hatta incehesapta indirimde şu an ama nasıl ses kalitesi veya uzun süre takınca sıkıyormu yandan filan 1586882094 eeeeee 500-600 a kadar bir kulaklık...
  5. O

Kulaklık almak istiyorum ancak ne alacagım konusunda cok karar verebilmiş değilim.Kalkıpta ünlü markaların 1k civarı olan kulaklıklarını düşünmüyorum daha çok orta bütçeli kulaklık arıyorum.Markasından ziyade ses kalitesi önemli benim için.Ayrıca 7.1 diyorlar ama ne olduguna dair hiç bir bilgim...
  6. O

7200 TL ye mönitör dahil topladığım sistem hakkında fikirlerinizi merak ediyorum..

Bir denemek istiyorum bakalım eğer beklentimi karşılamaz ise bir tane daha almayı düşünebilirim.
  7. O

r5 3500x ile r5 3600 oyun ve yayın alanında farklar nedir

Yukarıdaki yorum gibi ne kadar çok çekirdek kullanımı o kadar az CPU kullanımı demek o yüzden arada çok fark yoksa 3600 her türlü iyidir özellikle yayın yapıcaksan eğer o aradaki farktan kaçma derim
  8. O

7200 TL ye mönitör dahil topladığım sistem hakkında fikirlerinizi merak ediyorum..

şöyle izah edebilirim.Bu sistemi yakın olan sistemler hep 7-8 bin civarı ama mönitörü olmayan sistemlerdi.İnventus,itopya,incehesap,vatan ve amazon dahil olmak üzere tüm sistemlerde hem hazır olanları hem de tek tek parça halinde olacak şekilde hesap yaptım neredeyse 2 haftadır takip ediyorum...
  9. O

HEPSİ FARKLI YERLERDEN ALINDI KENDİM TOPLADIM.MÖNİTÖR,İŞLEMCİ,ANAKART VE EKRAN KARTINI İNCEHESAP SİTESİNİ CUMA GÜNÜ GAMİNG GECELERİNDEN İNDİRİM HALİYLE ALDIM.GERİ KALAN PARÇALARIDA İTOPYADAN SATIN ALDIM. 1586877618 HEPSİ FARKLI YERLERDEN ALINDI KENDİM TOPLADIM.MÖNİTÖR,İŞLEMCİ,ANAKART VE EKRAN...
  10. O

İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 Fanlı İşlemci EKRAN KARTI:Asus Dual-RTX2070-8G-EVO GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı ANAKART: MSI B450M MORTAR TITANIUM AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart RAM : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance...
  11. O

7500 bütçeli toplama oyun bilgisayarı önerisi olan varsa yardım edebilir mi ?

Paramedik gelen önerileri benimle paylaşırsan bende sevinirim.Az önce 5 ile 7k arası toplama pc arıyorum diye konu açmıştım bende şimdiden teşekkürler.
  12. O

5-7K ARASI TOPLAMA KASA ARIYORUM

Merhabalar 5k ile 7k arası toplama kasa arıyorum.Ama aklıma yatan içime sinen bir şey bulamadım ve bulduklarımda sitelerde stokları kalmamış durumda.Bu konuda fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var link vs veya önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Top Bottom