Arama sonuçları: *

1. reacopıvedıck

Fitness Hakkında Yardım

Onlarıda düşündümde çok uzakta kalıyor, belediye spor salonuna yazıldım evimede yakın
  2. reacopıvedıck

Fitness Hakkında Yardım

Hoca gelişim çağında olduğun için ağırlık kaldırma boy uzaman durur dedi, ne kadar ağırlıkla çalışmam doğru olur? Amacım kilo vermek Yaş 14 , Boy 1.66, Kilo 75
  3. reacopıvedıck

Genital bölge temizliği yaparken çok hoşlantı geliyor güsül gerekir mi?

Yazacak başka bir şey bulamadım direkt yazmak istemedim
  4. reacopıvedıck

Genital bölge temizliği yaparken çok hoşlantı geliyor güsül gerekir mi?

Merhaba, genital bölge temizliği yaparken çok hoşlantı geliyor. Özellikle tırnağımla temizlerken ancak Mastürbasyon niyetim yoktu. Güsül gerekir mi?
  5. reacopıvedıck

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

Katılıyorum, şuan oyun oynayacak zaman hiç bulamıyorum sadece hafta sonları oynayabiliyorum.
  6. reacopıvedıck

O mirası alıp devam ettirirseniz, yani fabrikanın patronu olup o işi sürdürürseniz mirasla geçinmiş olmazsınız bence yani sizde emek veriyorsunuz o işi sürdürebilmek için, ancak fabrikayı alıp başkasına satarsanız o zaman mirasla geçinmek oluyor benim düşünceme göre.
  7. reacopıvedıck

Benim o kadar puanım olsaydı LGS hiç çalışmazdım.
  8. reacopıvedıck

Ben ilkokuldan beri 2. nesil i3 kullanıyorum halada idare ediyor :D
  9. reacopıvedıck

Ben 9. sınıfa yeni geçtim, hiç LGS'ye çalışmadım OBP ile girdim ama dersleri önemsemiyordum yani notlarım iyi değildi. İlçemde OBP ile alan en iyi anadolu lisesini 2 puanla kaçırmıştım (90 Puandı) . Pişman olduğum tek şey LGS'ye çalışmayıp Uçak Bakım alanını vb. Çok az puanla kaçırmış olmamdı...
  10. reacopıvedıck

YouTube abone satın almak mantıklı mı?

Hocam videolarım zaten 500-1000 izleniyor tek sıkıntı abone sayısı
  11. reacopıvedıck

MTA-SAMP videoları
  12. reacopıvedıck

145 abonem var 355 eksik
  13. reacopıvedıck

Haklısınız, ancak bilgisayarım samp ve mtaya yetiyor, bu oyunlarda ise Max. 150 abone yapabildim. Thumbnailler yapmayı bilmiyorum ama video esiri yapmayı biliyorum 1701853753 Korktuğum şey 3 yılda 145 abone zor kastım şimdi abone satın aldım diye kanal kapanırsa baştan başlamam gerekiyor
  14. reacopıvedıck

https://www.itemsatis.com/youtube/500-youtube-abone-dusus-yok-anlik-2036841.html Bu ilanı alsam, youtube kanalımın kapanma riski var mı?
  15. reacopıvedıck

Peki 100-200 abone satın alsam?
  16. reacopıvedıck

SAMP-MTA videoları çekiyorum (paylaşma iznim yok galiba)
  17. reacopıvedıck

Videolarım zaten 500-1000 izleniyor, haftada 2-3 video atıp youtubeden para kazanmak istiyorum. Şuan para kazanmayı açmak için 355 abonem eksik
  18. reacopıvedıck

Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?
  19. reacopıvedıck

Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?
  20. reacopıvedıck

Çıraklık okulunda sadece sanayi mi var?

Nasıl yani
Geri