Arama sonuçları: *

1. ErdemAbiGf

Rockstar Games ve Türkiye'deki Belli Bir Kitle Hk.

Beyler Altyazıyı nasıl haletcez Ps5 de yok mu çaresi
  2. ErdemAbiGf

Gta 6 Beklentinizi Karşıladı mı Beğendiniz mi ?

Pc ye bekliyoruz ztn 1787944003 Reis yanlış anlama dünya üzerin de Kodlama olarak Hint lilerin üstüne yok.
  3. ErdemAbiGf

5+ Yıl Tecrübeli Bir Mühendis Ne Kadar Kazanır?

Yeni başlayanlsrı 30 35 den başlatıyor ODTÜ gibi hacettepe gibi yerden mezun ddğilseniz sıradan insan damgası yiyorsunuz oyüzden çok hayal kurmayın 150 200k maaşları Max 90 80 5 yılık tecrübe ile yani Max 3 asgari
  4. ErdemAbiGf

Saçım Dökülüyor Psikolojim Bozuldu Deliriyorum

Ben de aynı şekil de bu sorunu yaşıyorum. Kötü durum
  5. ErdemAbiGf

Bisiklet Önerisi 12-13k

Alma
  6. ErdemAbiGf

Anadolu Üni De Neler Yaşarım

4 yılık bir bölüm ile üniye giriş yaptık. Eskişehiri biliyorum 4 5 yıl ora da kalmıştım ama üni oetamınj bilmediğim den. Neler ile karşılaşacağımı bilmiyorum.
  7. ErdemAbiGf

Bisiklet Önerisi 12-13k

Ağır hasarlı Rock rider al . Genelikle lastikleri bitik bidonu yapmak çizik dolu ama göbek vites aktarıcısı şasisi sağlam bir. Tane bul 8k ya anlaş 4k ya da düzgün ve giderlerini hallet. Ben yazın böyle yapmıştım 2024 de fln. Canavar bir şey çıkmıştı sonra 15k ya satmıştım. Kron lara girme vites...
  8. ErdemAbiGf

Nasılsınız ? Aşırı Çok Ciddiyim

Bok gibiyim
  9. ErdemAbiGf

Nike Ayakkabı Alıyorum Nasıl Sizce Alınır mı?

Court alma bi de bu fiyata alma.
  10. ErdemAbiGf

Iş İlanını Anlamadım Yorumlar Mısınız?

Ben böyle kişilere genelikle zamanlarını çalıyorum. Sinirimi öyle çıkarıyorum deneyin tavsiye edilir
  11. ErdemAbiGf

Japonya'da Neler Yapılır

Ben 4 ay öncesinin biletini aldım. Biz ilk 31 kafeye gitçez ciddiyim
  12. ErdemAbiGf

🔥İndirim Hyperx Cloud Stinger 3 2.699,00tl

Ben de Cloud İİİ var 2 yıldır kulanıyorum görmediği eziyet kalamdı halâ aslan gibi çalışıyor. RAZER deneyimim YOK ama şuanki tecrübeme güvenerek Hyperx al derim
  13. ErdemAbiGf

Ücretsiz Kaliteli Anime Sitesi Yapımı :=

Uploaded 120 olması lazım şuan. DONANIM DAN kastettiğini sistem de şuan aktif oalrak 4060 lı sistem var ama site için kulanacağım sistem 4070Tİ lı 32gb lı bir sistem. Sitenin kualndığı gereksimşer çok değişiyor bazen yetersiz de kalıyor ama optimizasyon ü hal etmeye çalışıyorum şuan ilerde...
  14. ErdemAbiGf

Zaten büyük anime kanalatına reklam vercem ücret ile. Bu işler bedavaya olmaz ztn. 1787230581 Bana örnek verdiğiniz anime siteleri anizum hariç çünkü adamlar harbi yapmış ama ücretli. Diğerleri sadece popüler dizileri var başka hiçbir özelikleri yok adamlar anime kapak fotoğraf ı koymuş PNG...
  15. ErdemAbiGf

:( Aİ desteğini sadece dizayner oalrak kulanıyorum kodlamayı optimizasyon ve sunucu tarafını kodluyorum . siz neden destek olacağına gömüyorsunuz . suçu yicek olan benim hosting ve API olarak ne ler yapacğımı biliyorum herşeyi bilmiş gibi konuşmanız yarıyor reis
  16. ErdemAbiGf

dostum sen rağat ol . neredeyse bu hosting işini 2 3 aydır araştırıyorum . bitiğin de davet ederimseni siteye
  17. ErdemAbiGf

anladım hocam tek iyi olan şuan anizum ama o da ücretli diğer siteler ya rekla bobması ya da optrimizasyon leş yazılımcılarının olduğunu bile düşünmüyorum sadece 30 40 tan popüler diziler var. bana sadece 3 ay verin : =) hiçkimse kendi sunucusundan açmıyor hostingle açıoyr ve videolar gerçek...
  18. ErdemAbiGf

Ansızın sabahın 06.00 sı biz
  19. ErdemAbiGf

Evet . Normal de Hosting kulancaktım hızlı patarlçız diye kendi pc mi kulancam test sonucuna göre anlık 400 kişi 4k izlerse çökmüyor zaten herkes ila 4k olanalrı izlemicem ya da 4 k izlemicek. Ortalama 5k anlık kişi tutuyor sistem. 5651 demişsin yüce devletimizin bir bildiği vardır :D
  20. ErdemAbiGf

hendi SSD lerim de tutuyorum yaklaşık şuan 8TB dolu . bunun 4 TB ı 4k kaplıyor öyle düşünün telif hakkı na bakarsak Halederiz hocam birşekil de :D. tamamemn zevkine yapıyorum işten geldiğim de . 1787170237 çoğunu AI temel kod bilmen lazım yoksa site patlıyor
Geri