Arama sonuçları: *

1. ErdemAbiGf

Toyota Corolla 2024 alınır mı

1.5 1.6 hocam bütçe
  2. ErdemAbiGf

2025 Youtube özetim _

3. ErdemAbiGf

Hocam biz yüksek km araba sevmiyoruz geçmişi kirli olabilir diye 40k km sınır bizim için sorumsuzluk ve uzun ömürlü bir araç lazım bize 1766227413 Daha düşük fiyata göremedim hocam nerden bakacağız
  4. ErdemAbiGf

https://shbd.io/s/gEzP8OOs Uzun yıllar boyunca kulanmak istiyoruz sorunsuz ve başımıza dert çıkarmasını istemiyoruz fiyatı ve km bu fiyata uygun mudur Pazarlıkla 1.44 1.4 e almaya düşünüyoruz
  5. ErdemAbiGf

İTEM SATIŞ YASAL SÜREÇ

Aradan 1 ay geçmiş bir şey yapamaz
  6. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 Kulanıcı İncelemesi

2 haftalık aktif olarak günde 8 ilâ 7 saat olarak kullanan biriyim ve yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum Not: uzun vadede tekrar güncelleyeceğim. Evet indirim ile birlikte 2750 TL ye geldi Gündelik kulanım GYM, koşuda, sokakta, otobüste, AVM , cafe, gibi ortamlarda kulandım ANC...
  7. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 ile Xiaomi Telefondan ANC nasıl açacağım?

Az önce denedim. Yani zor durumdan kurtarır diyeyim. Otobüste fln. Ama ses kalitesi harbi iyi diyecek birşeyim yok.
  8. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 ile Xiaomi Telefondan ANC nasıl açacağım?

Az önce elime ulaştı ANC yi aktif edemiyorum
  9. ErdemAbiGf

Kuran-ı Kerimde ki ilginç melek çelişkisi.

Dostum senin hayatın bu kadar boş mu Halâ devam ettiriyorsun tartışmayı. Kendini filozof olarak görmeyi bırak bence Bomboş birisi demişsin bana Ege üniversitesinde Tarih bölümü okuyorum. Senin gibileri çok gördüm sana bu metin bile fazla.
  10. ErdemAbiGf

Okuduğunu anlamayan birisi bana kafam basmıyor demesi çok komik. Burası bir forum ve istediğini yazabilir ona cevap verip vermemek şan bağlı burada boş yapmana gerek yok adamı şikayet edersin biter. Boş işlerle uğraşma derim.
  11. ErdemAbiGf

Konuyu Felsefe olarak açmış. Cevap vermezsiniz bitter. Konu ile bilginiz varsa yazarsınız konuyu tartışırsınız.
  12. ErdemAbiGf

Niye ban atıyormuş pardon? Dini sorgulamak suçmu? İnandığın din eleştiriye açık değil mi? Adam normalde soru sormuş ben bir şey göremedim?
  13. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 alınır mı

Kulaklık iyi mi? hocam. Sporda otobüste fln kullanacam
  14. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 alınır mı

Hocam dediğiniz kulaklık 6.700 TL 1762675974 Ben normal Buds 3 den bahsediyotum
  15. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 alınır mı

Kulaklık arıyorum bu aralar . Gözüme en çok buds 3 takıldı alternatif olarak Anker Liberty 4 NC, 4 TWS gibi bu 3 markayı arayış içerisindeyim 3 nünde fiyatları aynı hangisini almalıyım telefonum Xiaomi redmi 10 pro
  16. 1M/240W UGREEN TYPE C TO TYPE C HIZLI ŞARJ KABLOSU

Reply to question by 'ErdemAbiGf' on the classified ad '1M/240W UGREEN TYPE C TO TYPE C HIZLI ŞARJ KABLOSU'

Sıfırı 450TL Ztn neye göre fiyat çekiyor bunlar
  17. ErdemAbiGf

Yardım 2150 TL'ye Hyperx Cloud 3 nasıldır ?

2 yıdır kulanıyorum beni yarı yolda bırakmadı su gazoz vişne suyu döküldü halâ çalışıyor Ped lerde yırtılma yok ses kalitesi zaten iyi alabilirsin gönül rahatlığıyla
  18. ErdemAbiGf

Yardım Max 300k bütçe ile alınabilecek en iyi araç?

Bu fiyata genelikle motor bakın derim paranızı biriktirdiğinizde motoru satıp biriktirdiğiniz parayı birleştirerek Volvo s40 clio uzun ömürlü araçlar bakabilirsiniz 300 e araç alacaksınız ne zaman aırza çıkaracağı belin değil size önerim bu şekilde illa alacağım diyorsanız Fransız bakın derim...
  19. ErdemAbiGf

Prime video ailecek izlenecek filmler

The Boys
  20. ErdemAbiGf

Sevgiliyle uzaktan h***** izlemek normal mi

Bu olayı aranızds çözmeniz gerekirken niye konu açıyorsun? Krdşm. Kendi kararlarınızı veremiyorsanız bence yolun başından ayrılın derim
Geri